- 12 Ekim 2017
- 5.270
- 17.390
- 248
Haremlik selamlık da mı yok?Ayrıca komşu,akraba,arkadaş..bekar birinin , evlinin evinde işi yok..dışarıda görüşün..aslında böyle gereksiz tiplerle hiç görüşmeyin..kocanızı kapıverir böyleleri.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haremlik selamlık da mı yok?Ayrıca komşu,akraba,arkadaş..bekar birinin , evlinin evinde işi yok..dışarıda görüşün..aslında böyle gereksiz tiplerle hiç görüşmeyin..kocanızı kapıverir böyleleri.
Merhaba, ben sizi çok iyi anladım. Aslında sorulan herşeye cevap da vermişsiniz ama yorumları okumadan yazdıkları için üstüne geliniyor. Mesela biri demiş komşuna niye söylüyorsun kamerayı, biri demiş karşı komşun rahatsız olur belki nasıl takarsın? Aslında demişsiniz karşı komşumdan izin alıp taktırdık, yani bu durumda komşun zaten öğrenmek zorunda kalıyor. Benim aklıma başka bir şey takıldı ben mi çok şüpheciyim bilemedim. Bu sapık olayı, kamera falan hepsi bir düzmece olmasın? Yani o sapık o kadın olabilir mi? Kamera takıldıktan sonra sapık gelmedi mi bir daha? Ne kadar oldu takılalı?Ben eşime güvenmiyorum demedim ki sadece komşumun tavırlarını hal ve hareketlerini beğenmediğimi belirtip sizin de fikrinizi almak istedim
İşte onu diyorum ben de , eşinize güveniyorsanız bu hal ve hareketlere takılmazsınız.Takılmayın yani.Komşunuzda gariplik sezdiyseniz görüşmeyi azaltın olsun bitsin.Ben eşime güvenmiyorum demedim ki sadece komşumun tavırlarını hal ve hareketlerini beğenmediğimi belirtip sizin de fikrinizi almak istedim
Merhaba, ben sizi çok iyi anladım. Aslında sorulan herşeye cevap da vermişsiniz ama yorumları okumadan yazdıkları için üstüne geliniyor. Mesela biri demiş komşuna niye söylüyorsun kamerayı, biri demiş karşı komşun rahatsız olur belki nasıl takarsın? Aslında demişsiniz karşı komşumdan izin alıp taktırdık, yani bu durumda komşun zaten öğrenmek zorunda kalıyor. Benim aklıma başka bir şey takıldı ben mi çok şüpheciyim bilemedim. Bu sapık olayı, kamera falan hepsi bir düzmece olmasın? Yani o sapık o kadın olabilir mi? Kamera takıldıktan sonra sapık gelmedi mi bir daha? Ne kadar oldu takılalı?
Aynısını ben de düşündüm hatta esinin sürekli izleme sebebi bu olabilir dedim abartı mi bilemem tabiMerhaba, ben sizi çok iyi anladım. Aslında sorulan herşeye cevap da vermişsiniz ama yorumları okumadan yazdıkları için üstüne geliniyor. Mesela biri demiş komşuna niye söylüyorsun kamerayı, biri demiş karşı komşun rahatsız olur belki nasıl takarsın? Aslında demişsiniz karşı komşumdan izin alıp taktırdık, yani bu durumda komşun zaten öğrenmek zorunda kalıyor. Benim aklıma başka bir şey takıldı ben mi çok şüpheciyim bilemedim. Bu sapık olayı, kamera falan hepsi bir düzmece olmasın? Yani o sapık o kadın olabilir mi? Kamera takıldıktan sonra sapık gelmedi mi bir daha? Ne kadar oldu takılalı?
CanımMerhaba, ben sizi çok iyi anladım. Aslında sorulan herşeye cevap da vermişsiniz ama yorumları okumadan yazdıkları için üstüne geliniyor. Mesela biri demiş komşuna niye söylüyorsun kamerayı, biri demiş karşı komşun rahatsız olur belki nasıl takarsın? Aslında demişsiniz karşı komşumdan izin alıp taktırdık, yani bu durumda komşun zaten öğrenmek zorunda kalıyor. Benim aklıma başka bir şey takıldı ben mi çok şüpheciyim bilemedim. Bu sapık olayı, kamera falan hepsi bir düzmece olmasın? Yani o sapık o kadın olabilir mi? Kamera takıldıktan sonra sapık gelmedi mi bir daha? Ne kadar oldu takılalı?
Belki bunları yapanda o hasta ruhlu komşunuzdur. Ben iste sırf böyle şeyler yüzünden hickimseyle yakınlık kurmuyorum,mutluyum.Ben yeni üye olsam bile bu benim ilk konum değil saçma sapan cinsellikte değil konum
5.katta oturuyorum benden üstte daire yok sapık dediğim kişi evimin kapısının önüne çıplak kadın resimleri koyan ayakkabının tekini alıp götüren daha sonra geri getiren ama içinde bi sıvı var halde geri getiren biri biz polisede haber verdik bu konu için ve polis bilgisinde karşı komşumun da isteği üzerine taktordım artı kadının hal ve hareketlerine anlam vermiş olsaydım buraya konu açmadım yorumunuz için teşekkür ler
iyi de o kamera komşuların ortak fikriyle takılmış
sapık dadanmış çıplak kadın resimleri falan
takip etmesin mi adam? evini korumak istemesi mi anormal? kattakilerin haberi de rızası da var.
Size yazmadım konu sahibine yazdım.
Kendi fikrimi yazdım.
Sizde kendi fikrinizi yazar geçersiniz, polemiğe ne hacet
Nickinizle uyumunuzu sevdim.Size yazmadım konu sahibine yazdım.
Kendi fikrimi yazdım.
Sizde kendi fikrinizi yazar geçersiniz, polemiğe ne hacet
Bu söyledikleri bile çok enteresan ve irite edici uzak durun gerçektenİşte kına için düğün için elbise alıcak mış göğüslerine dokunup poposuna dokunup buraları ortaya çıkarıcak elbise alıcam falan dedi
Merhaba, ben sizi çok iyi anladım. Aslında sorulan herşeye cevap da vermişsiniz ama yorumları okumadan yazdıkları için üstüne geliniyor. Mesela biri demiş komşuna niye söylüyorsun kamerayı, biri demiş karşı komşun rahatsız olur belki nasıl takarsın? Aslında demişsiniz karşı komşumdan izin alıp taktırdık, yani bu durumda komşun zaten öğrenmek zorunda kalıyor. Benim aklıma başka bir şey takıldı ben mi çok şüpheciyim bilemedim. Bu sapık olayı, kamera falan hepsi bir düzmece olmasın? Yani o sapık o kadın olabilir mi? Kamera takıldıktan sonra sapık gelmedi mi bir daha? Ne kadar oldu takılalı?
Haremlik selamlık da mı yok?
![]()
Belki bunları yapanda o hasta ruhlu komşunuzdur. Ben iste sırf böyle şeyler yüzünden hickimseyle yakınlık kurmuyorum,mutluyum.
Yok artık kapının önünde soyunuyor musunuz siz? Ne alaka aklınızda tutulmayacak birşey değil bu.
Ayıp sonuçta evinde değil kapı önü diyor kadın.
gözü varMerhaba kk kadınları
Evet şimdi kısaca dert ettiğim daha doğrusu yaptığı hareketlere anlam veremediğim komşumu anlatacağım...
Yan komşum 30 yaşında ama yaşını göstermeyen biri devamlı gelip gider bana benim apartmana açılan kapı da dürbün kamera var ( hareket esnasında kayıt alır) komşumda bunu biliyor kendi kapalı biri ama bize her gelip gidişinde saçını açıp kısa kolla gelir neyse bunlara takılmıyodum taki son hareketine kadar yine kapımı çaldı içeri girdi konuştuk ettik evine gitmek için kapının önüne çıktığımızda yeni bi konu açtı birden görümcem in düğünü olucak şöyle güzel olucam böyle olucam derken kameraya bakıp elini özel bölgelerini eleyerek göstermeye başladı ve biliyor ki benim eşim o kayıtlara tek tek bakıyor daha önce bunu ona söyledim eşim bakıyor kayıtlara gelip giderken dikkat et diye bunu bile bile böyle hareketler yapması beni rahatsız etti.... Siz ne düşünüyorsunuz bu hareketler hakkında bi konuşma yapmalı mıyım yada ne demeliyim