Acilen korunmayı bırak ve kendine bir bebek yap.
İnsanın kendi bebeği gibi kimsenin bebeği olmaz.
Onu o kadar seviyorsan kendi bebeğini ne kadar seversin bir düşünsene...
bebegin konu sahibi arkadasa anne demesiyle sizin cocugunuzun ablaniza veya satis elamanina baba demesini ayni gormuyorum ben,ki anne demesi icinde oz annesi tesvik etmis sizcede anormal degilmihem arkadasimiz bebek acisi yasamis Boyle bir ozlemi var belliki ve dediginiz gibi 1 yasinda bebekten bahsediyoruz bi gun gelir iki tarafta cok uzulebilir o yuzden simdiden mesafe koymakta fayda var bence.Normal olan bi bebegin kendi annesine anne demesidir degilmi
Merhaba benim aklımı kurcalayan bir sorum var benim alt katıma eşimin bi akrabagsı taşındı.komşumun 3 tane oglu var,
en küçüğü şuanda 12 aylık buraya taşındıklarında 7 aylıktı. buraya geldıgınden biri süreklı onunla ilgilenıyorum bundan hiçbir şikayetımde yok. annesı hasta oldu bebek bende kaldı gece gündüz baktım herşeyiyle ilgilendım çok da seviyoruz onu eşimde bende ona oglum diyoruz oda bana anne diyor, ama bu iş son bir kaç gündür canımı sıkmaya başladı çünkü ben onu kendı bebegımmış gibi görmeye başladım ve bebek istememeye başladım bana emır yeter diyorum. her gittigim yerden ona birseyler alıp geliyorum bir yere gitsem onuda götürüyorum yada eve döner dönmez onun yanına gidip onuda eve getiriyorum şu andada bende şimdi uyuyo ama bu yaptıgım bana sakıncalı geliyor çünkü o benım bebegım degıl ona çok baglandım ama sonuçta başkasının bu dogru degil gibime gelıyor sizce kendımı ondan uzak tutmam gerekıyor mu yoksa bu normal birşey mi?
bence bu kadar sahiplenmeniz doğru değil, benim oğlum bebekken henüz 6 aylıktı bir arkadaşım aynı sizin gibi çok sahiplenmişti o da o dönem ölü doğum yapmıştı ve ben önceleri oğlumla teselli oluyor diye düşünüyordum ama daha sonraları bende yatılı kalsın vs demeye başladı, yada aşı yaptırdığımda, git bak ateşi var mı, mamasını yedi mi falan diyordu, birgün çok ısrar etti onda yatılı bıraktım, arkadaşlarıma demiş ki sabaha kadar o uyudu ben başında ağladım, sanki kendi oğlummuş gibi demiş ben bunu duyduktan sonra aramıza mesafe koymak zorunda kaldım. Ama bebeğin annesi sizde bir sorun yaratmıyormuş fakat gene de sizi ruh sağlığınız için bu kadar bağımlılığın doğru olmadığını düşünüyorum.
ben bebege gece gündüz baktım ama gece şöyle söylıyım uyutup evine götürdüm tüm gece hiç yanımda kalmadı ama genede bende uyurken uzun uzun seyrederım onu çok yanlış tüm bunlar biliyorum
ben bebege gece gündüz baktım ama gece şöyle söylıyım uyutup evine götürdüm tüm gece hiç yanımda kalmadı ama genede bende uyurken uzun uzun seyrederım onu çok yanlış tüm bunlar biliyorum
yaa çok akıllı çok dilli neler diyo bi duysan:)Emirde masalla cok akilliymis annesini dinlemis.benim.pasam.cok.nadir anne der nerde ki baskasina anne demeye alistircam
Komsu bizede yontem versin
Aglarsa daha alk diyor
aaa.yok artık. nasıl bir anne bu. bebeği gözden çıkarmış gibi.haberı var olmaz mı hatta annesi kendisi anne dedirtmeye çalıştı başta bende istemedim banada skıncalı geliyor
anneniz doğru olanı yapmış...bende başta istemedim anne demesini ama sonra alıştım hafta sonu annem geldi bebegin bana anne didigini duyunca o aklımı başıma getırdı aslında bayada kızdı
zaten korunmuyorum ki son 1 senedir oldugu gibi yani bebek istiyorum hemde çok normaldede bebeklerı çok severim zaten..
Bebeğe olan sevginiz de davranışlarınız da aşırı. Hem size niye anne diyormuş ne münasebet? Anası babası yok mu bu çocuğun? "Başka" çocuk istememe raddesine geldiyseniz ciddi bir sıkıntı var demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?