komşumun bebeğini sahiplenmem dogrumu?

Bebekler o kadar tatlı varlıklar ki sevmemek elde değil yani ama sizin ki biraz sevgiden ileriye gitmiş biraz abartı var yani.Anne felan demesi bir bebeğin annesi olmayan bir kişiye hoş değil bence.Siz bence de biraz mesafeli davranın.Sizin de inşallah bir bebeğiniz olur da bu sevgiyi kendi bebeğinizle yaşarsınız.

arkadaşlar yapmayın bebek kendisiyle ilgilenen gerçekten sevgi veren birine diyebilir. yiğenim bebekken bana kız kardeşime anneme Anne derdi yani toplam 4 annesi vardı büyüdü aklı başına gelince teyze anneane demeye başladı çocuklar gerçek sevgi vereni hisseder. Bence sevebilir. Hem anneye yardımcı oluyor hem kendisinin zamanı doluyor bebek bakmasını öğreniyor. Düşünün onu nasıl seviyosunuz bide çocuğuz olsa nasıl seveceniz. Bence kısıtlamayın anneside rahatsız değilse bu durumdan. Rabbim en kısa zamanda sizede isteyen herkese içinde bizede verir inşallah (Amin)

Yardım etmek, başkasının çocuğunu kendinin gibi, ayırmadan sevmek çok güzel meziyetler. Ama ben asıl o çocuğun size bu kadar bağlanmasında sakınca gördüm. Yarın öbür gün sizin çocuğunuz olursa, ya da bir başka sebeple aranıza bir mesefe girse, onun kafası karışmayacak mı? Küçücük yüreği kırılmayacak mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…