Komşum az önce geldi, kapına koyman ayıp olmuş diye ayar çekti, aldığım yerden öyle gelmiş simdi götüreceğim dedi, yerine bu sefer ilkini aldığı yerden yeni olduğu belli olan bir takim getirmiş almak istemedim ayıp ediyorsun diye yine ayar çekti, ben de kimde olduğunu bilmediğim için satıcıya yordum, giydirmeyeceğim şey ziyan olmasın, bende daha fazla durursa bende olduğunu düşünürsün dedim. İki dolap eşya var hediye zahmet etme dedim. Israr etti elindekini aldımbi suriyeli ye vereceğim inş.
Ben suçlu oldum hasılı kelam.. su mübarek gunde..
kadın pişkin ya diyorum ya..Kapısını çarptı birde.. amann neyse demeliyim.. ne çok takıldı kafama...
Yavuz hırsız işte sallamayın bence.Kusura bakma giydirenem deyince benlik birşey yok ki satıcının isi diyor.. körmu gözün diyemedim...
bende tam tersi elde yaptıysa benim için daha değerli oluyor.. arkadaşım yelek örmek için ip almış.. dünyanın en bonkör insanıdır cimrilik asla bilmez..maddi gücüde epey yerinde.. zamanı bile yok aslında..ama emek vermiş işinin gücünün arasında bebeğime yelek örüyor.. bundan daha değerlisi yok benim için.. bu tür şeylere cimrilik olarak bakmamak lazım.. değer verdiğini gösterir bence...
üste çıkmadada ustaymış. satıcı sen ne verirsen onu paketler, hiç mi incelemedin bi yerinde bişey varmı diye yalancıKusura bakma giydirenem deyince benlik birşey yok ki satıcının isi diyor.. körmu gözün diyemedim...
Bu sayede tanıdım kadını.. olan benim 3 gunume oldu. Değmezmiş anladım.üste çıkmadada ustaymış. satıcı sen ne verirsen onu paketler, hiç mi incelemedin bi yerinde bişey varmı diye yalancı
Haklisiniz, yaptigimi bende tasvip etmiyirum, ancak her fırsatta yüzünüze gülüp size laf geçirmeye calisan, size kan mi idrar mi ne olduğu belli olmayan şeyi hediye diye getiren birine karşı sessiz kalmak kolay olmuyor. Zaten altta da kalmadı ki birde terbiye etti beni..Bi ben boyle dusunuyorum galiba.sizin yaptiginizda hic hos olmamis kapisina birakip mesaj atmak cok tuhaf.madem begenmediniz cope atardiniz.bu kadar niye uzattiniz ki.ben boyle bisey yapmaya utanirdim ya.altu ustu bi hediye.bidaha mesafeli davranirdin olur biterdi bu kadar uzduyse sizi.tavriniz his hos degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?