Komşumun bebek görme hediyesi!

Komşum az önce geldi, kapına koyman ayıp olmuş diye ayar çekti, aldığım yerden öyle gelmiş simdi götüreceğim dedi, yerine bu sefer ilkini aldığı yerden yeni olduğu belli olan bir takim getirmiş almak istemedim ayıp ediyorsun diye yine ayar çekti, ben de kimde olduğunu bilmediğim için satıcıya yordum, giydirmeyeceğim şey ziyan olmasın, bende daha fazla durursa bende olduğunu düşünürsün dedim. İki dolap eşya var hediye zahmet etme dedim. Israr etti elindekini aldım bi suriyeli ye vereceğim inş.
Ben suçlu oldum hasılı kelam.. su mübarek gunde..

Hiç hediye vermese daha iyimiş
At çöpe gitsin, çingeneyle çingene olma

hem suçlu hem güçlü...
üzülme..

Kapısını çarptı birde.. amann neyse demeliyim.. ne çok takıldı kafama...

Kapısını çarptı birde.. amann neyse demeliyim.. ne çok takıldı kafama...
kadın pişkin ya diyorum ya..
boşver artık geçti gitti bitti sanada atraksiyon oldu..
ama bilerek yapmadaydı eğer binbir özür dilerdi kusura bakma derdi..
kadın kesinlikle senle uğraşmak istemiş..
almayaydın iyiydi yeni hediyeyi ama olan oldu artık sen haklısın yüzde yüz..
ona yapılsaydı aynı şey düşünemiyorum bile tavırlarını ay cazgır o belli tavırlarından insan bi utanır ya hem suçlu hem güçlü böyle insanlarada tilt oluyorum..

Senin yerinde olsam alır ewine gider kapıdan şöyle söylerdim : benim çocuğu buna layik değil.çok ayıp ettiniz derdim kendisi utanmıyorsa senmi utançtan beyinsiz kadin

Mahallede bir dükkandan aldigini söylemişti, üşenmedim gittim. Dükkanın malları çok temiz, getirdiğine benzer hic bir şey yok. Uydurduğunu da öğrenmiş oldum, hatalı olmadığına Kani oldum. İyiki de vermişim.

böyleleri utanmazki zaten. bi bakmışsın kendini aklamış, seni suçlu çıkartmış. lekeler bariz belli. kimse onu satmaz, hadi sattı diyelim gözün kör mü ? ayrıca leke olmasa bile ne o öyle renksiz renksiz.
bu işte acayip bir fesatlık görüyorum. bir şeye takılmış ve acısını çıkartmak istiyor.

aynen benim de üniversitede öğretim görevlisi arkadaşım yelek örmüştü oğluma

maddi durumu gayet iyi idi ama uğraşmak istemişti özenmişti vs vs

Gercekten bazilarini anlamak mumkun degil.. Bunu getircene hic getirme. Onun cocugu olunca sende ona gotur bunu

Maddi durumu yoksa hoşgör , ama maddi durumu iyi ve bu eski seyleri veriyorsa cöpe at seviyeni koru..

maddi durumu yoksa tebrik eder geçer..
dalga geçer gibi kullanılmış lekeli hediye getirmesi yakışıkalmaz..

Kusura bakma giydirenem deyince benlik birşey yok ki satıcının isi diyor.. körmu gözün diyemedim...
üste çıkmadada ustaymış. satıcı sen ne verirsen onu paketler, hiç mi incelemedin bi yerinde bişey varmı diye yalancı

Bi ben boyle dusunuyorum galiba.sizin yaptiginizda hic hos olmamis kapisina birakip mesaj atmak cok tuhaf.madem begenmediniz cope atardiniz.bu kadar niye uzattiniz ki.ben boyle bisey yapmaya utanirdim ya.altu ustu bi hediye.bidaha mesafeli davranirdin olur biterdi bu kadar uzduyse sizi.tavriniz his hos degil.

Haklisiniz, yaptigimi bende tasvip etmiyirum, ancak her fırsatta yüzünüze gülüp size laf geçirmeye calisan, size kan mi idrar mi ne olduğu belli olmayan şeyi hediye diye getiren birine karşı sessiz kalmak kolay olmuyor. Zaten altta da kalmadı ki birde terbiye etti beni..
Ama siz de haklisiniz. Ben sadece hediye için olsa bunu yapmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…