Komşumun bebek görme hediyesi!

hiçbir şey yapmayın..onun ayıbı..sadece yeleği geirseydi bile olurdu..hatta hiçbir şey getirmesine bile gerek yoktu..

bence acikca soylenmeli."cocuguma bunumu aldin yoksa bir yanlislik mi var?"
eger ;"aaaa niyeki" derse,bir daha yuzune bakmam ben.
sirf leke pislik icinde ayrica solmus resmen

Ben de normalde bir sey yapamaz, atardim cope.

Ama evinize girip cikan, isi dustugunde vaktinizi alan biriyse ve boyle birseyi bile bile verdiyse, alin size iliskinizi bitirmek icin cok guzel bir neden.

Goster verdigi seyin halini. Yanlislikla mi verdin dersin. Yo falan derse, tek kelime etme, at ayaginin onune, gir geri evine.

Kesinlikle, zaten birşey beklediğin yok. Kim gelecek hediye için co uk doğurur ki değil mi..

aynen öyle..iyi düşünmeye çalışıyorum acaba yanlışlıklamı poşete girdi..ne bileyim bile bile bu şekilde yapılmaz..
ama sen boşver hiç söyleme bile..

Çok değişik insanlar var ya bana da çeyiz görmeye gelirken hediye getirirler ya öle bi zaman da kullanmaktan kenarında boyaları silinmiş en eski modellerinden 6 tane yemek tabağı vardı. Hani anneannelerimizin evinde olan çok eski tabaklar varya onlardan. Kimin getirdiğini Bilmiyoruz bilsek gidip geri vericem iki çift laf edicem yani.

İyi taraftan bakmaya çalışıyorum ama o tarafı bulamıyorum bir turlu.
Kadın resmen küçümsemek için getirmiş.
Hiçbir şey almasaydi daha makbule geçerdi, bu getirilen hediye(!) şaka gibi resmen.
Durumu yok desek illa o gün mu alacaksın ?
Durumun olunca alırsın. Bu resmen sizi aşağılamaya çalışmış.
Ben olsam ne yapardım yazayım.
O pijamaya bir iki ufak makas izi atar " Canıımm toz bezin poşete karışmış atacaktim ama lazım olur diye getirdim " der sinsi sinsi bakar gelirdim evime.
Hadsiz..

Ne komsuymus be ...bence komşu bilerek kullanılmış kıyafeti getirdi bende sizin yerinizde olsam bir kac gün sonra giydiğim lekeli bir kıyafet götürürüm hediye olarak

O zaman, önce o kıyafetleri bilerek getirdiğinden emin olun, yalanlayamasın. Giydirip yanına götürün mesela bir arkadaşın dediği gibi. Bilerek getirdiğinden emin olduktan sonra bunları giydirip bebeğinizi iş yerinize götürün. X Hanım'ın getirdiği hediyeleri giydirdim diyin. Başka da hiçbir şey demeyin, bence adil bir teşekkür olur.

o değilde ben bu kadında kendi kaynanamı gördüm
bana çeyiz diye kullanılmış şeyler koymuştu. hadi o kaynana bu komşunun sana ne garezi var. at gitsin söyleme bişey canım zaten bizim gibi insanlar cazgırlık yapıpta iade edemez :)
senin tavrında ona göre olur bundan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…