- 30 Aralık 2009
- 24.059
- 97.402
- 1.123
- Konu Sahibi Led_BiR_Vele_DisTiri
-
Canım komşum kapıda bekliyor ve çocugunun bize girdiginden emin olana kadar kapatmıyor kapısını..Birkere yok dedim musait değiliz bir ağlamaya başladı sanırsın kıyamet kopuyor ve çocugum onu görünce hemen elinden tutup içeri çekiyor sinir oluyorum artık sinir(
Evet kızlar derdim bu...işten eve gelir gelmez kapı sesi ''dinnn donnnnnn '' süprizzzz ben geldim !
Daha yemek bile yenmemiş, dinlenmemiş, konuşmaya vakit bile bulamamışız..
Birkaç kere ima ettim, hatta artık öyle zaman geliyor ki hal hatır sormaya korkar oldum çünkü çocuk ne zaman beni görse ilk lafı size gelicem oluyor ve geliyorda..İma ettiğim zaman suçluyorum sonra altı üstü bir çocuk 1 saat oynayıp gidecek diye teselli ediyorum kendimi..
Kapıyı duymamazlıktan da geldim zile bastı açmadım banyodayım dedim ama ısrarla basılıyor o zile..Ama olmaz ki böyle ..Yorgun argın geliyoruz zaten işten
çocuk sizde hergün ne yapıyor anlamadım:44:yani senin çocuğun yoksa senin çocuğunla oynamıyorsa evinde ne yapıyor ki:26:
gerekirse açık açık annesine söyle yorgunum evde dinlenecem uyuyacam çocuğunla ilgilenemem de
hatta eşinin rahatsız olduğunuda söyleyebilirsin
Canım çocugum var benim aynı yaştalar..Sürekli bize gelip oynamak istiyor..Ben evladımı gönderemiyorum ama o maşallah çok rahat bu konuda.Birgün işten geç geldim baktım çocuk bizim evde geleli de 2 saat olmuş...Nasıl kızdım o zaman ya dedim ben evde olsam gönderse neysede nasıl bir evde ben yokken gönderebiliyor evladını seni dogru düzgün tanımaz etmez korkmuyor mu ?
Ben olsam korkarım sonuçta bir erkek ya sapıksa diye düşünmeden geçemem..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?