- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
cok iyi niyetlisin ama herşeyi yaparım deme.Arkadaşlar merhaba. Karşı komşumla pek samimi değiliz. Karşılaştığımızda konuşur sohbet ederiz ama gelip gitme olayı yoktur.
Komşumu bir süredir görmüyordum. Geçenlerde bana bir kargo gelmiş fakat ben evde olmayınca ona bırakmışlar. Sağolsun akşam getirdi.
Kapıyı ilk açtığımda bir afalladım çünkü her zamanki gibi görünmüyordu. Acaba makyajsız mı o yüzden mi bana öyle geldi dedim ama taşlar sonra yerine oturdu.
Saçı peruktu, kaşları dökülmüştü ve cildi lekelemiştigeçenlerde de mutfağında başında bone olan birini görmüştüm. Sanırım kanser tedavisi görüyor.
Ailesi şehir dışında yaşıyorlar. Burada kimi kimsesi var mı bilmiyorum. Ben ona destek olmak istiyorum. Elimden gelen her şeyi yaparım ama bunu ona nasıl teklif edeceğim bilmiyorum.
İki kere kapısını çaldım ama açılmadı. İkincisinde içerden sesler geldiği halde açılmadı. Acaba tekrar gitsem mi? Hassas bir dönemden geçiyordur mutlaka, belki bilmemi istemeyebilir.
Çok üzülüyorum. Çok genç ve ufak çocuğu var. Nasıl destek olabilirim?
baska bir zaman tekrar gidersin yanina gidip gelmeleri sıklastirirsin bi aure sonra zaten samimi olursunuzArkadaşlar merhaba. Karşı komşumla pek samimi değiliz. Karşılaştığımızda konuşur sohbet ederiz ama gelip gitme olayı yoktur.
Komşumu bir süredir görmüyordum. Geçenlerde bana bir kargo gelmiş fakat ben evde olmayınca ona bırakmışlar. Sağolsun akşam getirdi.
Kapıyı ilk açtığımda bir afalladım çünkü her zamanki gibi görünmüyordu. Acaba makyajsız mı o yüzden mi bana öyle geldi dedim ama taşlar sonra yerine oturdu.
Saçı peruktu, kaşları dökülmüştü ve cildi lekelemiştigeçenlerde de mutfağında başında bone olan birini görmüştüm. Sanırım kanser tedavisi görüyor.
Ailesi şehir dışında yaşıyorlar. Burada kimi kimsesi var mı bilmiyorum. Ben ona destek olmak istiyorum. Elimden gelen her şeyi yaparım ama bunu ona nasıl teklif edeceğim bilmiyorum.
İki kere kapısını çaldım ama açılmadı. İkincisinde içerden sesler geldiği halde açılmadı. Acaba tekrar gitsem mi? Hassas bir dönemden geçiyordur mutlaka, belki bilmemi istemeyebilir.
Çok üzülüyorum. Çok genç ve ufak çocuğu var. Nasıl destek olabilirim?
Her şeyi yaparım derken mesela çocuklarımız aynı okulda onunkini de götürebilirim, basit ev işlerine yardımcı olabilirim ya da bi kap yemek yaparım. Maksat destek olmak.cok iyi niyetlisin ama herşeyi yaparım deme.
belli sınırların olsun. eger kapıyı acmak istemiyorsa acmasın. cok sık olmamak ile birlikte bir kez daha kapıyı calabilrsin.
cok iyi birisin. senin gibi insalara bu dunyanın gercekten ihtiyacı var :)Hepinize iyi dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar. Rabbim inşallah dualarımızı kabul eder ve çabucak atlatır bu lanet hastalığı.
Laale anlatmak istediğim tam da buydu canım. Zaten ekstra hijyen bir hayat yaşıyordur şu anda mutlaka. Ama arada kapıdan bakayım, iyi mısın bir şey lazım mı diye sorup destek olayım dedim. Umarım ulaşabilirim.
İnsanın senin gibi pozitif ve hayat dolu bir dostu varken sırtı yere gelmez zaten
Teşekkür ederim canım. Çocuğun babasıyla pıtı pıtı okula gitmesi bile koyuyor bana ya. Çok mu duygusal davranıyorum bilmiyorum ama anne oğul birbirlerine aşıklar şimdi çocuk üzülüyordur diyorum kendi kendimeönce sana bi kapıyı acsın bakalı
cok iyi birisin. senin gibi insalara bu dunyanın gercekten ihtiyacı var :)
sakın sakın... olay kötüye sarar... sakın koca ile baglantı kurma...Teşekkür ederim canım. Çocuğun babasıyla pıtı pıtı okula gitmesi bile koyuyor bana ya. Çok mu duygusal davranıyorum bilmiyorum ama anne oğul birbirlerine aşıklar şimdi çocuk üzülüyordur diyorum kendi kendime
Haklisin önce kapıyı açması lazım. Belki eşini tek yakalarsam onunla konuşabilirim önce.
İlahî güldürdün beni :) tabiki ev işlerini yaparım demeyeceğim. X e destek olmak isterim gibi bir konuşma yapayım, sağlık durumuyla ilgili bilgi alayım diye demiştim ama yanlış mı anlaşırım acaba. Tereddüt ettim şimdi.sakın sakın... olay kötüye sarar... sakın koca ile baglantı kurma...
hele kocaya ben ev işlerine bakarım asla deme sakıııınnnn
koca varsa sen uzak dur. kadın ile iletilşme gec.İlahî güldürdün beni :) tabiki ev işlerini yaparım demeyeceğim. X e destek olmak isterim gibi bir konuşma yapayım, sağlık durumuyla ilgili bilgi alayım diye demiştim ama yanlış mı anlaşırım acaba. Tereddüt ettim şimdi.
ben neden öyle dedigini anladım haklısın farklı anlayabilir hasta olan kadın o psikoloji ile yetersizlik duygusuna kapilabilir ve Mata Hari ye anlamsizca cikisabilirsakın sakın... olay kötüye sarar... sakın koca ile baglantı kurma...
hele kocaya ben ev işlerine bakarım asla deme sakıııınnnn
hatta maden koca var bırak cocugu o okulabıraksın sen karışma
ev işlerine az yardım eder bir kap yemek götürünm bile deme
cocugu geri okluldan alma varsa okey ama başka birşeye karışma
ben kmoca yok sandım...
kadın zordurumda ve eşi deseki böyle böyle. kadın şok.İlahî güldürdün beni :) tabiki ev işlerini yaparım demeyeceğim. X e destek olmak isterim gibi bir konuşma yapayım, sağlık durumuyla ilgili bilgi alayım diye demiştim ama yanlış mı anlaşırım acaba. Tereddüt ettim şimdi.
yalnızca kadına söyle bunlariben neden öyle dedigini anladım haklısın farklı anlayabilir hasta olan kadın o psikoloji ile yetersizlik duygusuna kapilabilir ve Mata Hari ye anlamsizca cikisabilir
bence de sadece bir ihtiyacın olunca bana söylemeden çok memnun olurum demen yeterli Mata Haricigim çok bi samimiyetin yokmuş ne tür insanlar olduklarını bilemezsin
koca varsa sen uzak dur. kadın ile iletilşme gec.
Peki o zaman eşi ile hiç konuşmayayım. Bazı arkadaşlar da agresif olabilir yazmış zaten. Asla üzmek istemem.ben neden öyle dedigini anladım haklısın farklı anlayabilir hasta olan kadın o psikoloji ile yetersizlik duygusuna kapilabilir ve Mata Hari ye anlamsizca cikisabilir
bence de sadece bir ihtiyacın olunca bana söylemeden çok memnun olurum demen yeterli Mata Haricigim çok bi samimiyetin yokmuş ne tür insanlar olduklarını bilemezsin
İlahî güldürdün beni :) tabiki ev işlerini yaparım demeyeceğim. X e destek olmak isterim gibi bir konuşma yapayım, sağlık durumuyla ilgili bilgi alayım diye demiştim ama yanlış mı anlaşırım acaba. Tereddüt ettim şimdi.
eşim beni aldatıyor'a kadar gider... hemde hastayken...Peki o zaman eşi ile hiç konuşmayayım. Bazı arkadaşlar da agresif olabilir yazmış zaten. Asla üzmek istemem.
evet canım çok da bi ayrintiya girmene gerek yok her zaman yardimci olmaya hazırım bir ihtiyacın olunca haber vermen beni çok memnun eder demen kafi bencePeki o zaman eşi ile hiç konuşmayayım. Bazı arkadaşlar da agresif olabilir yazmış zaten. Asla üzmek istemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?