- 3 Şubat 2012
- 4.218
- 693
- 398
Ne yalan söyleyeyim aynı ihtimal benimde aklıma geldi. Hatta yazdım büyü mü yapıyor diye de sonra geri sildim dedim şimdi evham yaptırmayayım ama şüpheli bir durum ısrarla yatak odası olayı. Çok art niyetli insanlar var diyorsun ya ne alaka büyü olurmu ama bazı insanlar için gayet kolay bir durum. Dikkatli ol gene de derim.
çok enteresan bize yine çomak sokan bizleriz şuna bak ya
büyü falan çok abartılı hem o kadar zamanda nasıl yapsın besmele çekin büyüyü gecersız kılmak için dualar var temkinli olmak için onları okuyun Allah korsun ya sanmam büyü falan kötü düşünmeyin lütfen
tamam kadının zaafını anladık da buyu biraz abartı olmasın?
anladığım kadarıyla büyük bi eviniz var maddi durumunuz iyide onu kıskanarakmı bakmak gezmek istedi belkide kocanıza sarkmasıda bundandır terbiyesiz kadın
bence görüşmeyi kesin kadınal kötü olmadan evinize sokmayın selamlaşmayın bile
bi süre daha yapar eşiniz pas vermezse geri çekilir umarım aklını takmaz sıze
kendinize bakıp eşinizin gözünü kör etmelisiniz şahsen fikrim
çok olmamıs dogum yapalı umarım salmamışsınızdır kendinizi imkanlarınız dogrultusunda hem dah sosyalleşin hem daha bakımlı olun eşinizinn kafasını başka şeylerle meşgul edin bence
birincisi komşunuz olan kadınlar hakkında su-i zan yapıyorsunuz ve zan ise haramdır. yok dükkana baktılarda güldülerde...gördüklerinizi kendinize göre yorumluyorsunuz ve buna göre kafanızda senaryolar kuruyorsunuz. elinizde elle tutulur ve gerçekten gözünüzle gördüğünüz (bir ihanet) olmadığı sürece bu tarz zanlarla hareket etmek size çok şey kaybettirir. o kadınları kafaya takmayı bırakın. eğer gerçekten öyle bir niyetleri varsa da onları Allaha havale edin. siz ne yapsanız da eğer eşinizin içinde varsa birşeyler yine olur. rahat olun. eşinize de o kadınları da kafanıza takmayı bırakın. kendinize yazık ediyorsnuz. kendinizi yıpratıyorsunuz böylece
ikincisi de sakın ha sakın insanlara iftira atmayın. bunun bedelini çok ağır ödersiniz. sırf kendi kuruntularınızdan (hatta gerçek olsalar bile) dolayı insanlara iftira atarsınız bunun bedelini kaderden çok ağır şekilde yersiniz. nasıl olur biz bilemeyiz ama söylediğiniz duruma siz düşersiniz veya farklı şekillerde bu yaptığınız haksızlığın bedelini ödersiniz. bu tür işlere bulaşmayın. kendinize bir hayat kurun ve onunla uğraşın. insanlarla, eşinizle, bilmem kimle uğraşmayı bırakın bence. hayat bu tarz şeylerle uğraşmaya değmeyecek kadar kısa...
siz dalgamı gecıyorsunuz??? ben ne yapayım peki,durduk yere mı bu sekılde konusuyorum,baslarda böyle davranmam gerektıgını yazan kişiler olmus,onların yaptıgı namussuzluk göz ardı edılıyor ben evımde yuvamdayım,nasıl kurtulurum dıye düşünüyorurm,bırde siz onları savunuyorsunuz,pesssss yaa evet haklısınız evli erkeklere asılan evli kadınlar haklı,sizin zihniyetiniz bu demek kiiii
edoşummm bide senin bi konun daha vardı doğmdan sonra eşimbenden soğudu diye durum hala aynı mı yani bu durumla bi ilgisi var mı??
edoşummm bide senin bi konun daha vardı doğmdan sonra eşimbenden soğudu diye durum hala aynı mı yani bu durumla bi ilgisi var mı??
ya arkadaşlar bence siz konuyu başından beri okumamışsınız konu sahibini suçlamayı bırakın bence çünkü bu arkadaşa önce böyle böyle yap diye akıl verenler oldu oda burdan yola çıkarak aklında en son böyle bi yol buldu tamam iftira atmak güzel bişey değil ama bence edoşummm arkadaşım sen ''benm kulağıma böyle şeyler gelıyor bi kaç kez de gördüm bazı adamlara böyle davranışları oldu aşırı samımı bi kadın '' falan de hem iftira olmaz bu çünkü senn kocana bunları yapıo bu kadın asla yalan değil yani.ayrıca arkadaşı şizofren falan diye suçlayanlar olmuş iice gözünle görmeden konuşma falan diyenler olmuş illakı kocasıyla kadın bi yolunu bulup allah korusun yakalandıklarında mı buarkadaş o kadını suçlayacak belli işte bişeyler var boş yere bu kadar şey yapılmaz hem olayın kesinleşmesi için yine allah korusun adamında cvp vermesi lazım o kadına. öyle bi durumda ancak kesinlik kazanabilir çünkü kadın başka türlü duygularını tamamen ortaya çıkarmaz tabikide.sürekli yem atar adama yani mantıklı düşününce böyle ve ben kesinlikle bu arkadaşa inanıyorum yuvasını korumak istiyo arkadaş. zaten ahir zamanda en büyük fitne kadınlardan çıkacakmış çok fazla örneği var buda onlardan biri...
ay inanmıyorum milletn yazdıkları selere bak sakın kulak asma, zatende asmamıssın, ne iftirası ne paronoyası ya , o sana saçmalıosun dienlere sölüorum bunuuuuu SİZİN GÖZLERNZMİ KAPALI yoksa safmısınz, illa bişeleri anlamak için gözünzemi skmak gerekyor
Aaaa o kadını savunanlar mı varYorumları baştan okuyamadım , o kadını haklı görenler iyilermi ?
Boşverin siz onları kocanıza bişey çaktırmadaaan işi halledin ondan daha güzel olun ama kadını vazgeçeceği yok belli ki evi değiştirin diyeceğim dükkanda da peşindeymiş pislik kadın .
Al kadını tut kolundan tehdit et kocana şikayet ederim de
ben o kadından daha güzelim övgu olur dıye yazmadım,ama nice güzel kadınlar aldatılıyor hemde cirkinlerle,burda benim dert ettiğim güzellik değil,kocası hep dışarda ve rahat bir adam,kadın bu yüzden gün boyu dışarda ...
ben o kadından daha güzelim övgu olur dıye yazmadım,ama nice güzel kadınlar aldatılıyor hemde cirkinlerle,burda benim dert ettiğim güzellik değil,kocası hep dışarda ve rahat bir adam,kadın bu yüzden gün boyu dışarda ...
konunun başlardaki sayfalarını önceden okumuştum.arkadaşım bence sen içinde olduğun durumu gayet açık yüreklilikle anlatmışsın.görünen köy kılavuz istemez.kadınlar da hislerinde yanılmaz ki sen zaten histen öte şeyler gözlemlemişsin.son yorumlarda seni haksız görenler olmuş sanırım ama bence onlar haksız.çevremizde var böyle kadınlar.bunun iftira atmakla alakası yok.gündelik hayat içinde olağan olmayan her davranış hemen dikkat çeker.hele ki bir bayan diğer bayanın niyetini on metre öteden anlar.kimse kimseyi kandırmasın.
sen kendin bu kadını tatlı sert uyarabiliyorsan uyar konuşma arasında.veya başka birisinden bahseder gibi imalarla anlatmaya çalış.senin bişeylerin farkında olduğunu anlasın
o kadın kendince bir boşluk içine düşmüş sanırım olabilir insanoğlu nefsine yeniliyor ama bunun şakaya gelir yanı yok.sonuçta senin yuvana zarar verebilir bu gidişle.umarım kısa zamanda halledersin canım.ben senin endişelerini haklı buluyorum.
canım ben komşumla değil ama yakınımda oturan biriyle bu durumu yaşadım.kadın beni ve çocuklarımı bildiği halde kendiside evli çocuklu olmasaına rağmen kocamla ilişki kurdukocam pişman olup kendini geri çekince de kocamı tehdit etmeye başladı.kocası herşeyi bildiği halde kadını önce gönderdi sonra geri getirdi.bende başta bazı şeylerden rahatsız oldum eşimi uyardım ama konduramadım sonra herşey ortaya çıktı.sana şunu söyleyebilirim ki kadınlar genelde bu tür konularda yanılmıyorlar iç sesin sezgin ne diyorsa doğrudur şimdiden önlemini al canım
Allah kahretsın boyle kadınları evlı adamlarda ne buluyorlar anlamıyorum,bekarların kökune kıran mı gırdı,yuva yıkanın yuvası olmaz demişler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?