komşumun kocama olan ilgisi:(

yani konuyu baştan sona kadar okudum kadının tavırları ortada,yaptıkları umursanmayacak seyler değil
baskası olsa kadını paralamıstı şimdiye kadar, konu sahibi sabırlı bence
büyü dediysek yatak odasında kazan kaynatıp yapıcaktır demedim
muska yaptırır,eşine ait bir eşya alabilir..

Son düzenleme:
kadın kadının kurdudur diye boşuna dememişler eşinin bu konularda saf olduğunu söylemişsin bu çok güzel eğer o da ona yüz verirse işte o zaman herşey çok kötü olur o kadın evli değil mi eşi fark etmiyor mu onun davranışlarını belli ki eşinizi baştan çıkarmak istiyor siz gene de dikkatli olun

o kadını savunanlara diceğim tek şey NEYİN KAFASINI YAŞIYONUZ ARKADAŞIM ! .. kendinizi kandırmayı bırakın gözvar nizam var ? edasum yuvasını korumaya calışıyor sizde eline kürek vericeginize körük veriyorsunuz resmen . canım benim şuanki durum nedir hala aynımıdır , bence bu konuyu eşinle konuşmalısın böyle kendi çabalarınla işler dahada berbat olabilir ve o kadını dahada inada bindirebilir birlikte haldebilirsiniz bu sorunu tedbirini tabikide almalısın ama dedigim gibi eşine gerçekten guvenıyorsan bu essegin aklına karpuz kabugu düşürmekten çıkar yani böyle düşünme

Allahım böyle insanlardan bizi uzak tutsun (eşin ile paylaş yoksa kendini yer bitirirsin bu şekilde)

canım abartmak değil de ihtimalleri değerlendirmek. tabi ki o anda büyü yapmadı ama hırs yapan , kafaya takan bi insansa yaptırır muskayı atıverir odaya oldu bitti... olmayan yapılmayan şeyler değil canım maalesef insanoğlu kendinden daha iyi birini görünce bi çekememezlik kıskanma sindirme haline geçiyo.... benm iş yerinden arkadaşım daha evleneli bir yıl oldu ama boşanıyo; kız evine giremiyo ya benm gözümün önünde oldu halini gördüm. eve girince bi asabilik bi sıkkınlık... sonra kapının arasından bi muska düşmş sonra bi bakıyolar bütün pervazlarda..... peygamberimize dahi yapılmış birşey bu....

konu iyice dağılmış. olay ''konu sahibini savunanlar'' ve ''o kadını savunanlar''a dönmüş.

öncelikle konu sahibi arkadaş, tamam belki rahatsız olduğun şeylere şahit oldun. bunlar sezgisel olarak seni uyarıyor. madem öyle yapacağın en iyi şey o komşuyla asgari düzeyde muhatap olmak. komşuyuz diye içli dışlı olmak gerekmiyor ki? kadın gelip sizin yatak odanıza giriyorsa buna siz izin veriyorsunuzdur. sizden yüz bulduğu için giriyordur. siz biraz sert olunda bakalım girmeyi bırak böyle birşeyi düşünmeye bile cesaret edecek mi. bunun yolu yani o kadını hayatınızdan uzak tutmanın yolu budur: az muhatap olmak. zamanla zaten o da uzaklaşır, iş arada bir verilen merhabalara kalır sadece...

biz sizin o komşunuz hakkında, yapmadığı şeyleri yapıyor gibi söyleme düşüncenize tepki gösterdik. böyle birşeyi yapmak sizi zarara sokar. o komşunuzu değil. siz bugün bunu yaparsanız yarın farklı şekilde bedelini ödersiniz dedik. tabi nihai kararı verecek olan yine sizsiniz.

kaldı ki yanlış anlıyorsan iftira doğruysa şayet de gıybet yapacaksın yani ikisi de büyük günah

ve malesef öyle hissediyorum ki sen haklı olsan bile bu işin sonunda haksız duruma düşeceksin

oordan taşın gitt benceee sonuu çıkamza girmesin alah muafazaa yaa mğücadele etceksin sende süp püss stakılcann yadaa umursamıcan

bırak o onların namussuzluğu olsun o zaman çünkü ne yapsan da değişmeyecek durum olacaksa olacak sonuçta
sen neden iftira gibi gıybet gibi kötü yollara başvuracaksın
haklıyken haksız ve de günahkar olacaksın

evvela şunu belirteyim ki; en başından suç sizde!
neden komşularınızla bu denli içli dışlı olursunuz?
herkes haddini ve yerini bilmek zorunda
hergün arayip sormalar,dogumdan sonra evine girip çıkmalar, iş yapmalar bilmem ne!
kadının en özel dönemidir lohusalık, haliyle kocasının da
cinsel alaka yok, butun ilgi bebekte, duygusal gel-gitler falanlar filanlar
bu durumda en son yapilması gereken şeydir aile dısında birinden yardım istemek- kabul etmek
eşiniz ne kadar güvenilir olursa olsun neticede bir ERKEK!
belli ki karşinizdaki de alımlı bir bayan, nasıl izin verirsiniz bu denli içinize sokulmasına?
neyse işin firca kısmına son verip ayar kısmına gelelim;

diyelim ben yaşadım böyle bişiyi
aklıma ilk gelen şu olurdu ; kadının eşime ilgisini farkeder etmez verirdim coskuyu
cagirirdim bigun sabah kahvesine " ayy komşu" tadında başlardım içimdeki şirret kadini anlayabileceği uyduruk bir hikaye anlatmaya
lafın lafı açmasını sağlar " ben aslında çok cadiyimdir. eski oturdugumuz yerde bir kadın vardi, eşime yazılmaya başladıgını anladım, önce iş yerini bastım herkesin içinde rezil ettim, utancından işinden ayrildi, konuyu komşuyu uyardım koca avcisi bu kadın dikkat edin diye herkes onunla ilişkisini kesti, kocasına karına sahip çık diye bir mektup yazdım araları bozuldu neredeyse boşanıyorlardı" falan filan diye içine bi korku salardim ki ne kadar tehlikeli oldugumu anlasın

keşke sen de bunu yapsaydın

Son düzenleme:
edoşummm bide senin bi konun daha vardı doğmdan sonra eşimbenden soğudu diye durum hala aynı mı yani bu durumla bi ilgisi var mı??

Eh işte problemin ne olduğu ortaya çıktı.Kendi yazdığım mesajda da acaba diye sormuştum konu sahibine.
Kendi evindeki problemi çözmek yerine başkalarına saldırmak,iftira atmak.Ne diyelim böylelerinden Allah korusun.

bencede konuyu bastan okuyun öyle cevap verın,lutfen arkadaslar laf olsun diye yazmayın,ben herseyı acık ve net yazıyorum ,paranoya yapsaydım bazı seyleri çarpıtırdım kadını tamamıyle haksız duruma düşürüp kendımı haklı cıkarırdım bu sekılde iftirada atabılırdım,ama ben herseyı alenı ne olduysa öyle yazıyorum,iş isten gectikten sonra mı benı haklı bulacaksınız

ben o kadından daha güzelim övgu olur dıye yazmadım,ama nice güzel kadınlar aldatılıyor hemde cirkinlerle,burda benim dert ettiğim güzellik değil,kocası hep dışarda ve rahat bir adam,kadın bu yüzden gün boyu dışarda ...

konunun başlardaki sayfalarını önceden okumuştum.arkadaşım bence sen içinde olduğun durumu gayet açık yüreklilikle anlatmışsın.görünen köy kılavuz istemez.kadınlar da hislerinde yanılmaz ki sen zaten histen öte şeyler gözlemlemişsin.son yorumlarda seni haksız görenler olmuş sanırım ama bence onlar haksız.çevremizde var böyle kadınlar.bunun iftira atmakla alakası yok.gündelik hayat içinde olağan olmayan her davranış hemen dikkat çeker.hele ki bir bayan diğer bayanın niyetini on metre öteden anlar.kimse kimseyi kandırmasın.
sen kendin bu kadını tatlı sert uyarabiliyorsan uyar konuşma arasında.veya başka birisinden bahseder gibi imalarla anlatmaya çalış.senin bişeylerin farkında olduğunu anlasın
o kadın kendince bir boşluk içine düşmüş sanırım olabilir insanoğlu nefsine yeniliyor ama bunun şakaya gelir yanı yok.sonuçta senin yuvana zarar verebilir bu gidişle.umarım kısa zamanda halledersin canım.ben senin endişelerini haklı buluyorum.

canım ben komşumla değil ama yakınımda oturan biriyle bu durumu yaşadım.kadın beni ve çocuklarımı bildiği halde kendiside evli çocuklu olmasaına rağmen kocamla ilişki kurdukocam pişman olup kendini geri çekince de kocamı tehdit etmeye başladı.kocası herşeyi bildiği halde kadını önce gönderdi sonra geri getirdi.bende başta bazı şeylerden rahatsız oldum eşimi uyardım ama konduramadım sonra herşey ortaya çıktı.sana şunu söyleyebilirim ki kadınlar genelde bu tür konularda yanılmıyorlar iç sesin sezgin ne diyorsa doğrudur şimdiden önlemini al canım

canım hislerime tercüman olduğun ıcın tesekkur ederım

Allah kahretsın boyle kadınları evlı adamlarda ne buluyorlar anlamıyorum,bekarların kökune kıran mı gırdı,yuva yıkanın yuvası olmaz demişler...

Allah kahretsın boyle kadınları evlı adamlarda ne buluyorlar anlamıyorum,bekarların kökune kıran mı gırdı,yuva yıkanın yuvası olmaz demişler...

biliyorum olmaz canım zaten kadının kendisi de evlikadın tam bir manyak ruh hastası kocası onu bırakınca kocamı arayıp gel beni al diyor düşünsanki bekar adamı çağırıyor gözü dönmüş kadının ben böyle bir pislikle uğraşıyorum şu an tabii çektiğim acı da cabası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…