komşumun kocama olan ilgisi:(

pesss..
birde konu sahibini suçlu çıkartıyolrdı az daha...tabii eğer edasumm"eşim beni komşumla aldatıp terk etti" diye bi konu açsazydı herkes vah tüh derdi...neden önlemini almadın derdi!!suçu belkide sana bulurladı gene...ama en azından şizofren durumuna düşürmezlerdi..şimdi ise konu sahibi bişeyler geç olmada bizden yardım yada tavsiye istiyo bu seferde yanlış anlıyosundur için fesattır!!!ee napsın bu kadın!!akışına bıraksın o zaman herşeyi!!hiç bişey yapmasın yuvası için!!kocasını kadının kucağına atsın değil mi???onu mu istiyosunuz??

Konu sahibine niye bu kadar yüklenildi gene?Edasumm a inanıyorum ben.Kadın hisseder.Hemcinsinin nerde nasıl davranacağını ve ne amaçla o davranışı yaptığını yine en iyi kadın olarak kendi bilir.Hissediyorsa bir şey haklıdır diye düşünüyorum.iftira meselesine gelince bir arkadaş evet saçma sapan bir öneride bulunmuş.fikir gerçekten inanılmaz kötü.Ama konu sahibi evet harika gidip hemen bunları diyeceğim eşime dememiş,kadını resmen suçluyorsunuz ve diğerinin yaptığını hoş görmeye başladınız,pess dedim tepkileri gördükçe.Edasumm bir şeylere tanık olmuş,bir şeyler hissediyor,davranışlar ona göre doğal gelmiyor,yaşayan,gören,bilen o.Sizin başınıza gelse acaba ne yapardınız?Yine bu kadar soğukkanlı durabilirmiydiniz?Edasumm un gidip te kadının boğazına sarıldığı,tehdit ettiği,hakkında abuk subuk birilerine bir şeyler söylediği falan yok,kadının içi içini yiyor.Öyle bir dünyada yaşıyoruz,kaç çeşit insan var.artık herhangi bir ilişki yaşamak için,insnaların bekar olmasına d agerek kalmadı,insanlar farklı heyecan,farklı arayışlar,maceralar peşinde..Dünyanın çivisi de çıktı diyebiliriz.Bend e büyük konuşamam,yarın öbür gün ben yapmam,ya da başıma gelmez diyemem.Neyle alakalı büyük konuşursan Allah seni onla sınar sanki.Benim tek diyeceğim edasumm umarım herşey kimsenin zarar görmeyeceği bir şekilde düzelir ve korkuların yersizleşir.Tek dileğim bu..

Prim vermez diyorsun yani.

Bence tam tersi bu şekilde primin alasını vermiş olur kadına.

Kendisiyle ilgilenilmesinden hoşlanmayacak erkek tanımıyorum.

edasum, bir kaç sayfa okudum, birde son sayfayı okudum..

Ortalarda bir gelişme olduysa kusuruma bakmayın.

Şimdiye kadar belli ettiyseniz bugunden sonra eşinize tek kelime bu kadından söz etmeyin..

Bu kadınında ne gözünü korkutun, nede ondan bu kadar çekindiğinizi belli edin.

Güzel ve çekici bir kadın olduğu söylüyorsunuz, siz ne yaparsanız yapın o bu haline güvenir ve sizin o endişeli durumunuzun kokusunu alırsa çok daha fazla üsteleyecektir.

Eşiylede konuşmanız adap olarak yanlış..Bu yuva yıkmaya girer.

Ne nasıl halolur bilemiyorum ama yapılamaması gerekenleri yapmayın bence.

...

basımdan gecen bıseyı anlatmak istiyorum...

esımle eşi aynı meslekten olan bi arkadas vardı..çok samımıydık allah var eşlerımız goreve gıttıgınde bırbırımızde yatıya çok kaldık..bırbırımızın sofrasına oturduk vsvs.. çok yakınız ama.. baska arkadas gruplarıyla toplandıgımız zaman hemen bırbırımızı savunuyoruz vs falan filan.. ama o benım eşime mesafeli tokalasır..bende onun esıne oyleyim mesafeliyim ama adam-onun eşi- her seferınde ben tokalasmak istemişken kendine çekip yanaklarımdan öperdi sonuc itibariyle aramızda 10 yas vardı o adamla ben ''abim yerıme ^'' koydugum için hiç bi şekılde art nıyet aramadım.. aramamda.. gercı ılıskımı kestım.

bende sımdı edasum gibi ayrım yapmak istiyorum...

ben 4yıllık unıv mezunu(ins 1dersım kaldı mezun olmama) ,arkadas lise mezunuydu
biz sanal ortamda tanıstık eşimle okeyde ortımdi ,onlar gorucu usulu
ben 180 boy 70 kgda renkli gozlu kendimce ve esımce beyenilen bırıyım,,,arkadas 160 boy 50kılo bana gore cırkındi ama kalbide cırkınmıs megerrr... carpık dıslı cilliydi.
evimi kendı zevkıme gore dosemıstım,,yazık ama o evını kayayanasına iyi gozukmek için kaynanasının zevkıne gore dosenmıstı
eşimle aramda 2yas vardı onun esıyle arasındaysa 11yas vardı vsvs...

çevremızdekı insanlar onlarım gorucu ulusu evlendıgını bılıyordu ama o kadın ısrarla yok kendi aramızda söz yuzufgumuz var yok surda eleele dizizeydık yaa bıldıgınız benım ona anlatıgımın aynısını bu gidiyor sankı kendı hayatıymıs gibi baskalarına nakledıyordu.. acıkcası hayallerle bırlıkte kendını rezil edıyordu..sonra bu kadının oğlu oldu zaten bundan sonra bı garipleşti.. hangi kadın olursa olsun eşine karsı bı hayranlık duydugunu iddia etti.. carsıda filan kadınlar kızlar cocuga değilde eşi için geldıgını soylerdi ,sırf eşimi ayartmak için cocukla ilgilenıyorlar filan derdi..
sonra esımle bır kavgamız olmustu tabii yakın arkadas yaa buda bılıyor herseyı..sonra bı sabah kahvaltıya altık eşim benım saclarımı ördü tektek hepsını :) bende saclarımı bozmadım hanı barıstık mesajı vermek için arkadasıma.. arkadasta bana dediki ayy esım benım saclarımı hep orerrrrr dediii...arkasın kocasıda yooo ne zaman ordumkı dedi :))) sonra bana dediki benım eşim kuru pasta çok sever dedi..ertesı gun eşi alıp durma sunlarda fenalık geldi yeter artık dedi... bende karı-koca arasında bı anlasmazlık yasanıyor sanıyordum..acıkcası hiç uzerime alınmadım....
sene ilerledıkce arkadas patlattı bombayı yok benım gozum varmıssss evliliklerındeeeeeee yok kocasının ona karsı ilgiiiiii alakasını kıskanıyorrrmusummmm...kocasını elınden almak istiyormusummmmm... bunu duyanda benim gorucu usulu!!! onunda aşk evliliği yaptıgını sanacak!!!! kımın kımı kıskankıgı gayet acık ortadaaaaaa...

ben varyaaa hayatımda hiç okadar sınırlendıgımı hatırlamıyorummmm... yok ben makyaj yapmazmısım ama sırf esı var dıye kendıme cekı duzen verıyormusummmm..napayım adam yanımıza gelınce ozellıkle eteklıysem üstümü otursumu duzeltıyorum evet yalanb değil.... makyajıda bebegımı dusurdukten sonra egılımın oldu makyaj yaparak evde oyaladım kendımı bu yaniiiiii....

sonra farklı illere tayınımız cıktı bızım.. ordan arıyor benı eeee napıyonnnn oğlum dustu kası yarıldı senın gozun var tabı normal!! ki aramızda 10saatlık yol mesafesı var hiiiçççte aklımaaa gelmediler allah var...bu konusma bızım son konusmamız oldu...

inanıın daha cok edepsızlıklerı var ama yazmıyorummm sinirim zıpladı cunku yenıden... heleki iftaralarının hatti hesabı yoktu.. Allah verdi cezasını ..şukur..

sonucta ben bu arkadasla ılıskımı kestım tamamen eşimede soyledım bana boyle boyle hareketlerı oldu ve soyledi gorusmek istemıyorum sen onun eşiyle gorus istersen ama ben gorusmek istemıyorum dedim..

işin tuhafı bu arkadas aradan 6ay gectı konusmuyorum ılıskımı kestım yaaa... hal daha ısrarlaaa arıyooorrrr.... çözemedim ama çözmek istemıyorummmmm...

sonra bu arkadas hızına alamamıs baska ortak arkdaslarımıza benım buyu yaptıgımı!!!! gözlerimden nazar fıskırdıgını soylemıs !!!

sanırsam benı boyle yok edecegını dusundu aklıncaaaa... neyse hekres layıgını buldu zaten..

BÖYLE TAKINTILI INSANLARDAN RABBİM UZAK TUTSUN BENİ VE BİZLERİ... BİR İNSAN ANCAK BUKADRA KISKANC OLUP HIRSINA YENILIR..İFTİRA ATAR.. AYRICA BU ARKADASLA HİÇ Bİ ZAMAN NE OKULUM İÇİN NEDE EVLİLİĞİM İÇİN NEDE EŞİMİN AMİRLİĞİNDEN ÖTÜRÜ ÖVUNDUM ONU RENCİDE EDECEK HİÇBİŞEY YAPMADIM.. YANLISLARINI GÖRMEZDEN GELDIM.. YERİ GELDİ NAZİKCE DÜZELTMEYE CALISTIM ..

eşim o arkadasın eşinin amiriydi yani..

şimdi edasum hanım sizinde anlattıklarınızda doğruluk payı vardır size ithafen yazmadım ancak benımde basıma boyle bişey geldi paylaşmak istedım sadece

ağzına sağlık canım,bu devirde coğuna öyle kadınlar yarıyor demekki,birde kendi baslarına gelselerdi ne yaparlardı kimbilir...
ben daha kadına bırsey yapmadım,sizlerden akıl almak ıcın bu konuyu actım,coğu kişi şunu yap bunu yap diye örnek vermiş,bende düşünüyorum...

tesekkür ederım canım,benım yasadığımı ancak baslarına gelınce anlarlar,sokakta eşlerine biri yan gözle baksa kıyameti koparır bunlar ,benımkısı dibimde üstelık,bu herhandı bır cafe rest. mekanda yaşanan bir olay değil,aynı catı altında yaşadığım komusum yapıyor,sürekli yüzyüze geldiğimiz,keşke beni birazcık anlasalardı yüreğim pır pır ediyor heppp

Bak belki hissediyorsun kimbilir %100 de doğrudur amaa sakın ola iftira atma komşuna. Bilmiyorum sonraki mesajlarını okumadım ama
iftira atma arkadaşım döner dolaşır Allah korusun seni bulur

Ne olursa olsun kadınlık hislerine inanan biriyim. Eşimde birinin gözü olduğunu nasıl anlamam? Yolda yürürken bile anlıyor insan öylesine bakan var afedersiniz yiyecek gibi bakan var... Ki bu komşu yani her gün her gün nasıl anlamaz. Aynı şeyler benim başıma da gelse sinir olurdum. O kadar geniş değilim şükür...

arkadaş zaten iftira atmak istemiyo..bunda nerden çıkardınız?böyle bişey yapmayacak kadar aklı başında olduğunu düşünüyorum

arkadaş zaten iftira atmak istemiyo..bunda nerden çıkardınız?böyle bişey yapmayacak kadar aklı başında olduğunu düşünüyorum

Arada bir yerde yazmış kocama bunlar kardeşiyle bana geldiler başka erkeklerle olan ilişkilerini anlattılar diyecem diye.Arada atlamışsın anlaşılan.Birkaç kişi tepki gösterince de ama buradakiler dedi bana böyle böyle yap diye gibi bir savunmaya girdi.Daha önce de yazdım yine yazıcam Allah böylelerinden korusun arkadaşlar.

almanyali1987 iftira atmak istemeyen bunlarıda aklına getırmez canım.... bu iftira değildir de ne sence????

bu yazdıklarını istisna mı kabul ediyorsunuz yani !!!! sırf konu sahıbını korumak adına...

hisler tabıkı onemli ama kesın bişey olmadanda boyle yapmak hata... kımısı illaki bişiler olması lazım demıs... evet bişiler olması gozunuzle gormenız lazım.. iftiraya ugramıs biri olarak..

hatta kendısı soylemıs dur bunları bayadır takıp edemedım bı bakayım dıye... demek problem kendınde... az carsı pazar gezsın en azından evde dur dur kafayı sıyırcak en sonunda.... evdemı duracak alsın eline bi kitap okusun bi zahmet... komsularının günahına girecegıne...bunlar hep bos durmaktan kaynaklanıyor..korkuyor cunku kocası zaten evlenıp bosanmıs bi adam!! bu onun sizinle ikinci evliliğiniz... birde kocam saf yazmıssın aman yeterki komsuya ''vurun kahpeye diyen çok olsun dıyeee... vallahi yazık çok yazık... inanın uzuldum onun adına sizin gibi dengesiz biriyle ugrasmak zorunda kalıyor...
bende şimdi bir iftira atmak istiyorum ve dıyorumki demekki siz evli bir adamı ayartıp onuda bosatıp kendınız evlenmıssınız şimdi aynı seyın basınıza gelmesınden korkuyorsunuzzz.... nasıl beyendımız mı?? hatta bu msj daha fazla abartılı kelımelerle suslenıp puslenebılır buna çok müsait nede olsa...

umarım ki eşinizle gercekten bosandıktan sonra tanısmıssınızdır.. umarımmm... yoksa dünya hali eden bulur dememe gerek yok sanırım..

hanımlar iş erkek de bitiyor benim kocamda tanıdığım bir kadınla beni aldattı bende kocamı diğer kadınla fazla laubali olduğu için bazı şeylerden rahatsız olunca kaç defa uyardım o hep abarttığımı söylediama hiç abartmamıştım kadının kocama ilgisini benden önce çok kişi anlamıştı aksine ben kocama çok güvendiğim için konduramadım ama erkek niyeti bozmuşsa kadın ne yaparsa yapsın boş herşey olacağına varıyorkonu sahibi arkadaş diğer kadına yapabileceğin pek birşey yok umarım eşin yanlış yapmaz aklı başında bir erkektir

senin ruh halin iyi mi?????????? acilen bir doktora görünmelisin,kendi kafanda senaryo yazıyorsun,bana nasıl bir komuşuyu savunduğunun farkında mısın? belki sende öyle komşulardan birisin belkide evli adamlara asılan sensin,çünkü zihniyetin bu,

msajımdan alıntı yapmışsın aynen şöyle yazmışım
''''''''sizce yapmalımıyım böyle bırsey acillll cvb verin kızlar ,lütfen?????'''''''

yapmalımıyım diye sormuşum,cünkü bazı arkadaslar böyle tavsiyelerde bulundu ve ben hala kararsız kalmıştım,içim o kadar temız kı yapmaya cesaret edemedım belkı bırılerınınden cesaret alırım dıye danıştım,yaptım yada yapacağım DEMEMİŞİM ,şimdi anladın mı????? kafan kalın yada anlamak istediğin gibi anlıyorsun

ayrıca eşim boşandıktan 10 sene sonra tanıdım onu boşattırma gibi imkan olamaz,şuan ben 23 eşim 34 yaşında yazmıştım diğer konularımda ,yani eşim 24 yaşında iken ben 13 yaşında oluyorum,13 yaşında bir cocuktan yuva yıkma bekleyemezsin değil mi??? diğer arkadaşlar kusura bakmasın detaylıca anlattım çünkü arkadaş biraz geç anlıyor...

sen 2 dakkada insanları karalıyorsun paralıyorsun herkes sen mi???bu mesajında kendini ruh halini anlatmışsın,insanlar beni niye korusun ayrıca ben kimsenin ekmeğini vermıyorum kimsede benım,senin kocana birisi asılsaydı sen ne yapardın,benım gibi takip etmezdin hani takip kelimesini yadırgamışsınya ,kadının boğazına yapışırdın sanırım,msjından ne derece agresif itici biri olduğun belli,şimdi ben sana cevap yazdım diye kendini önemseme oldu mu...laflarına hiç sinirlenmedim bile,o kadar anlamsızsın ki

dünyada neler oluyor neler böyleleride var,ben komşum bunlar yapıyor dediğimde bazıları paranoya diyor,benımkisi paranoysa bu gercek yaşanılanlar ne???

herkes anlamak istediği gibi anlıyor boşver,ben zaten yapacak olsaydım buraya yazarak sizlere sormazdım,insanın canı yanınca birşeyleri kurtarmak adına yalan söyler ona pempe yada beyaz yalan derler,ortamına göre davranılar,bende kimseyi kaale almıyorum ,bana yardımcı olan ve destek verenlere teşekkür edeyorum sadece...

teşekkür ederım öncelıkle...kadınlar herşeyi hissediyor,ben yaşadıklarımı anlatıyorum gercekcı bırsekılde,onu hıssetmıyorlar çünkü yaşamaları gerek üstüne birde komşuyu haklı cıkarıyorlar,ben zaten kendimi haklı cıkaracak olsam övgüye ilgiye ihtiyacım olsa konuyu kendi açıma doğru cevirir kendi kafamda süsleyerek anlatırdım,bunu bazılarına söyluyorum anlayan anladı

% 50 ihtimal,paranoyaya değer bence.Sen usulünce tedbirini al,kadın yine masum olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…