- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
böcek ilacı sık baktıgı yerden :)
öyle bir kahkaha attım ki..ciddi ciddi denemeye değer...
çok mantıklı o da bir böcek sonuçta
böcek ilacı ağır kaçabilir başına bela olabilir ama camsili ciddi ciddi düşün istersen..
tamam da cancazım kasten sıkmayacağım ki orada böcek gördüğüm için sıkacağım ne işi var kapı deliğinde ben böceğe sıkıyorum kapı deliğindeki adama geliyor aaaaa
hahahahahaa.gül gül öldüm.ne işi var anahtar deliğinde adamın gözünün derler:)böylelikle anlaşılır olay.
başlıktan da anlaşılacağı gibi komşumuzun oğlu sapık (karşı komşumuz). bir kaç kez beni gözetlerken tesadüfen yakaladım kapıyı açarken falan denk geldik. kapının anahtar deliğinden bakıyor. o an için çok önemsemedim. ama her an bizim evi gözetlemesi ve evde yalnız kaldığımda sürekli gözetlemesi beni çileden çıkarmaya başladı.
nasıl anlıyorsun sürekli gözetlediğini derseniz. öncelikle bazen yalnız mıyım diye kapı çalınıyor gidip bakıyorum kapıda kimse yok sonra karşı komşum sonuçta bazen kapıları kapanıyor sesini duyuyorum ve apartmanın ışığı yanıyor 20-25 dk sönmüyor. gidip kapıyı açtığım zaman aşağıya ışık hızıyla biri uçuyor aradan 2 dk sonra tak kapıları kapanıyor. ve 4-5 kez yakaladım . yakalamama rağmen hala devam ediyor . ne yapmam lazım bilmiyorum . kendi aileme açsam babam çok sinirli bir insan bilmiyorum ne yapacağımı.
bir akıl verim kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?