Komşumuzun sapık oğlu

Çok özür dilerim ama 24 yaşında kocaman adamdan bahsediyorsun bugün izler yarın ne yapacağı belli olmaz birilerine söylemek için başınıza kötü bir şey gelmesini mi bekliyorsunuz? Babanızın sinirli olması daha iyi değil mi? Belki bir güzel döver! :) Kusura bakma ama benimde babam çok sinirli bir adamdır ama alırdım karşıma ve derdim ki; "baba ben seni çok seviyorum ve her zaman beni koruyacağını biliyorum. Seninle bir şey paylaşacağım ancak burada aklı selim davranmanı ve beni babasız bırakacak tehlikeli bir şey yapmanı istemiyorum. Bunu çözsen çözsen en sağlıklı şekilde sen çözersin durum bu bu bu.... " Doğru sözlerle, uygun şekilde anlatırsan ve bunu anlatırken anneni de yanına alırsan daha kolay bu sorundan kurtulursun aksi durumda işin zor..

Konu içeriği ve ilgisi nedeniyle "Arkadaş Çevresi" başlığına taşınmıştır.

fare yapışkanı sür bence direk. onlar hemen kurumuyolar bir yapıştı mı kalır orda pislik sen de yakalarsın böylelikle. ben evdeki farelerden öyle kurtulmuştum

kapıda gözünü dayayabileceği her deliğin etrafına acı pul biberi bir güzel sürün.
Hatta biber gazı varsa sık oraya.
Gözünü bi dayasın bakalım bi daha yapabilecek mi

bence öyle bişey yaptığını hissettiğin an polisi ara sapık var kapımdan ayrılmıyo evimi gözetliyo hemen gelmeniz lazım korkuyorum evden çıkamıyorum de hemen gelsinler alsınlar bi de yaşı da büyükmüş küçük çocuk değil ki koca adam

sorunun çözümü çok basit canım, 155 polis imdatı arayıp durumu anlatıyorsun sonra gidip bi şikayet dilekçesi veriyorsun. bu arada konu komşuya da durumu anlatıyosun ki iyice rezil olsun, gerekirse o mahalleden taşınsın. kimileri bana acımasız diyecektir eminim ama bizim kadınlarımız iyi niyetli olduğundan başına ne gelirse gelir. akıllı ol, kimseye acıma

Cok tehlikeli bir durum kocaman adam yaptigi cok ayip. Ispat edebiliyorsaniz polise
sikayet edin derim. Babaniza soyleyin ustunuzden yuk gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…