- Konu Sahibi GunesinKizi35
-
24 falan olması lazımkaç ya$inda ?............
ben 21 yaşındayımAnahtar deliğinden baktığında neyi görmeyi amaçlıyor acaba.
Kaç yaşında bu çocuk siz kaç yaşındasınız
dikkat çekmekten ziyade artık tavrı rahatsız etmeye başladı . canım evin içine dalacak fırsatı olsa . anahtar deliğinden görebildiğince gözetliyor zatensapık deyince bende evinizin içini gözetliyor zannettim...yada sizi takip ediyor falan sandım...bildiğimiz ergenus tavırları sanırım :)...dikkat çekmeye çalışıyor gibi...
ddevam ederse ailenize söyleyin...
Bir akrabamızda sapıklık yapıyomuş böyle kardeşini kızdırınca kardeşi söyledi.
Komşunun terliğini şee ediyomuş.
Kesin 13,14 yaşlarındadır bu yaştaki çocuklarda olur eşine söyle uyarsın korkutsun biraz bence.
evlimisin ?
annene soylesen oda annesine soylese
hayır canım evli değilim. sorunlar burada başlıyor zaten . annesi ile annem kavgalı
Anahtar deliğinden nasıl görecek ki...
Evde olduğun zamanlar o deliği pamukla tıka sen de.
Ben olsam bir günümü onu yakalamaya adardım.
Nöbet tutardım kapıda valla
Delikten bakmaya başlayınca ansızın kapıyı açıp sapıık var diye binayı ayağa kaldırırdım
Rezilliğine doymamasını sağlardım böylelikle.
evin kapısı çelik kapı ama ama hani bu silindir bi anahtar var ya onun anahtar deliği bildiğin delik oluyor öyle. benim odam tam karşısında kapının . bir şey göremese de bekliyor saatlarce. hani zannedersin karşı balkondan dürbünle gözetliyor bende 7/24 çıplak dolanıyorum beni görüyor desem ama değil . çok acayip bir takıntıevin kapısı çelik değilmi yani çelik tahta farketmez aslında da
bnm anlamadığım dış kapının anahtar deliğinden içersi görünmezki nasıl gözetliyor
24 yaşında ve sizi gözetliyorbence çok tehlikeli.
Anahtar deliğinden nasıl görecek ki...
Evde olduğun zamanlar o deliği pamukla tıka sen de.
Ben olsam bir günümü onu yakalamaya adardım.
Nöbet tutardım kapıda valla
Delikten bakmaya başlayınca ansızın kapıyı açıp sapıık var diye binayı ayağa kaldırırdım
Rezilliğine doymamasını sağlardım böylelikle.
Yakaladıgını anlasın öyle ise hakkaten eşşek kadar.
Hayırdır zilime senmi bastın die sor yakalayıp.
Benim ayakkabımada şeker koyuyodu biri sürekli hergün dışarda en sonunda eve gelip akşama kadar bekledim kapının dürbününde
Yakalım kapıyı açtım koyarken seni polise şikayet edicem dedim
Daha yaklaşamadı ama o da takıntı yapmıştı beni uzaktan takip ediyodu hep Allah muhafaza yanlızken kapıyı kimseye açmayın tetikte olun yada kamera filan koyun kapıya..
Şikayet edin kayıtlarla beraber.
evin kapısı çelik değilmi yani çelik tahta farketmez aslında da
bnm anlamadığım dış kapının anahtar deliğinden içersi görünmezki nasıl gözetliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?