• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşumuzun sapık oğlu

o delikten birşey göreceğinden değil rahtsız ediyor uğraşıyor resmen
yarın bi gün evde yanlız olduğunda kapıyıda açmaya çalışabilir dikkat et yani 24 yaşında ve davranışları anormal biri var karşında

polislik konu, hayatın tehlikede yahu, nasıl rahat rahat buradan akıl bekliyorsun :18::18:

bir büyüğüne anlat o da gitsin adamla konuşsun eğer korkup rahat bırakmazsa seni o zaman hukuki süreç başlasın derim.

bildiğimiz filmlerde falan görüp de tüylerimizi diken diken eden ürküten sapıklardan bu.

şu durum karşısında ne yapılabilir inan bende bilemedim. 24 yaşında eşek kadar adam böyle yapıyosa çokta normal değildir çok dikkat etmelisinden başka bişey diyemiyorm :ssz:

sana tavsiyem kaşlarını çatabildiğin kadar çatıp bir şekilde karşısına çıkıp onu uyarman devam ettiği takdirde hakkında suç duyurusunda bulunacağını söylemen.. korkar bundan.. korkmayacak olsa zaten bu zamana kadar gözetlemekle kalmazdı inan.. tecrübeyle sabittir.. çok ama çookk sapık gördüm yakaladım, dövdüm inan :))

bence o anahtar deliğine bişiler tık kapat orayı canım :1: yaşıda varmış epey ne ayıp şey bence annene de söle babaya sölenmez şimdilik de annen bilirse önlemini alır muhakkak bu arada konu açılalı epey olmuş galiba ben geri kaldım sorry :1: var mı bi düzelme

Bazen sikayet etsen de yetkili kisiler cok kaale almiyor
Bu durumda cocuk daha dikkat edip seni gizliden gizliye gozetlemesin?

Ben ciddi bir sekilde korkardim sonucta 24 yasinda gucu kivveti yerinde bir de akil sagligi bozuksa allah korusun
Bence kesin bir kanit bulun once kapiya kamera falan koyma gibi ne bileyim olmadi genelde bu isi yaptigi saatlerde telefonunuzun kamerasini acip koyun
Sonra bir polise gidin
Ya da duruma profesyonele en yakin sekilde yardim edebileceginiz aile buyugune danisin
Sonra polise gidin

Cunku allah korusun babasi da tehlikeliymis ya polise sikayet ettiginizde sinirlenirlerse?
Bir de kanitlayamazsaniz daha da kotu olur allah korusun
Felaket tellali gibi oldum ama isi saglama almak her ihtimali dusunmek gerekir boyle bir durumda bence
Umarim kisa zamanda cozume ulasirsiniz

düzelme değil de geçenlerde bir olay geldi anlatayım yeni konu açacaktım aslında merak eden arkadaşlar vardı fakat sen söyleyince burdan yazayım gerekirse konu açarım. geçtiğimiz cuma günü annemin günü vardı bende malum okulum yok o gün evdeyim bir ara meyve alıcam diye kalktım dikkatimi apartmandaki ses ve yanan ışık çekti ben kapıya yaklaşınca karşı dairenin kapısı kapandı . heh dedim iş başında. sonra alışveriş ypıcaktım giyindim markete indim bir kaç bişey aldım . eve çıktım kapıyı sertçe kapadım ki duysun diye . kapının arkasında beklemeye koyuldum. aradan 1 dk falan geçti bu gene açtı kapıyı ha gayret diyip kapıyı bir açtım donup kaldı . arkasınnı dönüp gitti . bağıra bağıra sapık mısın deli misin ya bi defol git artık diye bağırdım apartmanda . kendi evlerine girdi o saatten sonra ne yararı varsa ben gördükten sonra. daha sonra cumartesi günü kuaföre gittim eve çıkarken bu aşağı iniyordu beni durdurdu. seni seviyorum anlamıyor musun bunu dedi. bende dedim ki şimdi bir bağırırım bütün apartman ayağa kalkar defol git sevmiyorum seni seninde sevdiğine inanmıyorum seven insan adi sapık gibi röntgencilik yapmaz çekil önümden dedim. o günden beri pek yalnız kalmadım evde ondan tekrar gözetler mi bilmiyorum ama bir defa daha gözetlerse bütün apartmandakilerin kapısını çalıp rezil edicem gerekirse .yeter ya annesini gördüm geçen apartmanda x teyze seninle bir şey konuşcam sonra dedim. bir daha yaparsa annesiyle konuşcam.

düzelme değil de geçenlerde bir olay geldi anlatayım yeni konu açacaktım aslında merak eden arkadaşlar vardı fakat sen söyleyince burdan yazayım gerekirse konu açarım. geçtiğimiz cuma günü annemin günü vardı bende malum okulum yok o gün evdeyim bir ara meyve alıcam diye kalktım dikkatimi apartmandaki ses ve yanan ışık çekti ben kapıya yaklaşınca karşı dairenin kapısı kapandı . heh dedim iş başında. sonra alışveriş ypıcaktım giyindim markete indim bir kaç bişey aldım . eve çıktım kapıyı sertçe kapadım ki duysun diye . kapının arkasında beklemeye koyuldum. aradan 1 dk falan geçti bu gene açtı kapıyı ha gayret diyip kapıyı bir açtım donup kaldı . arkasınnı dönüp gitti . bağıra bağıra sapık mısın deli misin ya bi defol git artık diye bağırdım apartmanda . kendi evlerine girdi o saatten sonra ne yararı varsa ben gördükten sonra. daha sonra cumartesi günü kuaföre gittim eve çıkarken bu aşağı iniyordu beni durdurdu. seni seviyorum anlamıyor musun bunu dedi. bende dedim ki şimdi bir bağırırım bütün apartman ayağa kalkar defol git sevmiyorum seni seninde sevdiğine inanmıyorum seven insan adi sapık gibi röntgencilik yapmaz çekil önümden dedim. o günden beri pek yalnız kalmadım evde ondan tekrar gözetler mi bilmiyorum ama bir defa daha gözetlerse bütün apartmandakilerin kapısını çalıp rezil edicem gerekirse .yeter ya annesini gördüm geçen apartmanda x teyze seninle bir şey konuşcam sonra dedim. bir daha yaparsa annesiyle konuşcam.

Seviyor muymus?
Seven insan sapik gibi gozetlemez ki yahu!
Korkacagini hic dusunmemis mi?
Neyse allahtan daha kotu bir sey yapmadi rahatladim
Bana akli dengesi bozuk biri gibi geldi de
Bi de Sevgilim felan var desen ?

24 yasinda koskoca adam sevdigini boyle mi belli edermis ya gozetlemekte nedir :/
Insallah saplanti haline getirmemistir arkadasim seni
Cok mu utangac diyecegim de utangac insan gozetlemeye de utanir...cozemedim cok tuhaf bir kisilikle karsikarsiyasin.

sevgilim var filan deme sakın bu bişeyi çözmez aksine haklıyken haksız duruma düşersin canım çocuk bu sefer bişi olduğunda adını bile çıkarır nasılsa dengesiz bi tip sanki sen çok şıpsevdiymişsin onu da kandırmış etkilemişsin gibi bi izlenim verir bu sefer etrafa malum erkekler bayanlardan daha çok dinleniyor ve haksız görülüyor toplumda( ne aptallıksa) boşver umursama yeri geldiğinde büyüklerine söler kurtulursun bu işten

çok şaşırdım bu gelişmeye, yani seni seviyorum diyeceğini tahmin etmemiştim hiç:ssz:

Ben sasirmadim boyle saplantili tipler cok. Sevgi sanarlar sapikligi. Bundan sonra ne yapacaksin o onemli. Asagilamadan konusmayi denesen, sozlum nisanlim var desen belki bir daha bulasmaz.

Kaybedecek birseyi olmayan insanlarin gozleri doner. Sofor bile goz gore gore oldu. Sen de korkma ama cokta tepkili davranma.

Annenin günü varken evde sen kapıda sapık var diye bağırınca içerdeki bayanlar noluyo demedi mi?? İlginç geldi....

annemin günü bizde değildi canım eksik yazdım sanırım . annemin günü bir arkadaşı var oradaydı ve dışarıdaydı yani. dikkat etmedim eksik yazdığıma fakat ben zaten konuyu ilk açtığım zaman evde yalnız olduğum durumları kolladığını söylemiştim nitekim konu başından beri bilen arkadaşlar dediğimi anlamışlar ne demek istediğimi.

valla kızlar sevgilim falan demeyi bende düşündüm ama xAyx'in dediği aklıma geldi. ee nişanlım sözlüm desem parmağımda yüzük yok ki karşı komşum sonuçta bu adam sözlensem nişanlansam elbet bilir bi şekilde. işte bir daha ki seferi bekliyorum bakalım ne olacak diye . evde annem yokken bir kez daha apartmanın ışığının sürekli yandığını görüp kapıyı açacağımda onların daire kapanırsa. annesiyle ve kendim annemle konuşacağım .

Evde yalnızken,kesinlikle kapıyı açma.
Kapıya zincir veya sert mandallardan taktırın.
Kapıda kimseyi göremezsen,kontrol etmek için dahi açma.
Kapıyı hep açıyorsun,bunu bilip yana saklanabilir ve içeri dalabilir.

Evde yalnızken,kesinlikle kapıyı açma.
Kapıya zincir veya sert mandallardan taktırın.
Kapıda kimseyi göremezsen,kontrol etmek için dahi açma.
Kapıyı hep açıyorsun,bunu bilip yana saklanabilir ve içeri dalabilir.

yok canım yan tarafta saklanacak bir yer. ama ne bileyim sinirlenince açıveriyorum hemen gerçi arsız kaç defa yakaladım azcık utansa ya yok utanmıyor

Böyle seyler kaldimi ya

var canım ortalık sapık kaynııyor valla kim sapık anlayamıyorsun artık

Back
X