düzelme değil de geçenlerde bir olay geldi anlatayım yeni konu açacaktım aslında merak eden arkadaşlar vardı fakat sen söyleyince burdan yazayım gerekirse konu açarım. geçtiğimiz cuma günü annemin günü vardı bende malum okulum yok o gün evdeyim bir ara meyve alıcam diye kalktım dikkatimi apartmandaki ses ve yanan ışık çekti ben kapıya yaklaşınca karşı dairenin kapısı kapandı . heh dedim iş başında. sonra alışveriş ypıcaktım giyindim markete indim bir kaç bişey aldım . eve çıktım kapıyı sertçe kapadım ki duysun diye . kapının arkasında beklemeye koyuldum. aradan 1 dk falan geçti bu gene açtı kapıyı ha gayret diyip kapıyı bir açtım donup kaldı . arkasınnı dönüp gitti . bağıra bağıra sapık mısın deli misin ya bi defol git artık diye bağırdım apartmanda . kendi evlerine girdi o saatten sonra ne yararı varsa ben gördükten sonra. daha sonra cumartesi günü kuaföre gittim eve çıkarken bu aşağı iniyordu beni durdurdu. seni seviyorum anlamıyor musun bunu dedi. bende dedim ki şimdi bir bağırırım bütün apartman ayağa kalkar defol git sevmiyorum seni seninde sevdiğine inanmıyorum seven insan adi sapık gibi röntgencilik yapmaz çekil önümden dedim. o günden beri pek yalnız kalmadım evde ondan tekrar gözetler mi bilmiyorum ama bir defa daha gözetlerse bütün apartmandakilerin kapısını çalıp rezil edicem gerekirse .yeter ya annesini gördüm geçen apartmanda x teyze seninle bir şey konuşcam sonra dedim. bir daha yaparsa annesiyle konuşcam.