- 20 Ocak 2015
- 1.170
- 895
- 63
- Konu Sahibi CennetKokusu_
-
Komşunuzun yaşı size mi yakın annenize mi??
nasıl bu kadar sıkıntı içinde çocuk yapmaya cesaret ettiniz hayret anneniz bu yüzden sizin sıkıntınızı anlamıyor olabilir
sizde bi hoşsun yani...nasıl bu kadar sıkıntı içinde çocuk yapmaya cesaret ettiniz hayret anneniz bu yüzden sizin sıkıntınızı anlamıyor olabilir
Cok haklisin bu millet kendini ne zannediyor ya milletin cocuk yapmisina yapacaginada karisiyor.Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu ve izun omurlu saglikli olsun hep yuzunuzu guldursunHanımefendi!!!!
Burada takılmanız gereken konu benim henüz doğmamış bebeğim değil.
Haddinizi bilin...
Ben o bebeğe sahip olabilmek için neler çektim, ne dualar ettim. Onun varlığı için ne kadar bekledim sizin haberiniz var mı????
Kaldı ki bebeğimle ilgili geleceği elbet düşüneceğim, belki durumun bundan 4 ay sonra bambaşka olacak? ben bu kadar açık yazıp acaba hata mı ettim?
Ayda yılda bir iyi bişiler yazar da birileri rahatlarım diye siteye girdim de laf yavruma mı geldi?
Boyle yorumlari görünce yemin ediyorum cinnet geçiriyorumnasıl bu kadar sıkıntı içinde çocuk yapmaya cesaret ettiniz hayret anneniz bu yüzden sizin sıkıntınızı anlamıyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?