- 1 Ocak 2015
- 1.441
- 1.306
- 133
- Konu Sahibi CennetKokusu_
-
Hanımefendi!!!!
Burada takılmanız gereken konu benim henüz doğmamış bebeğim değil.
Haddinizi bilin...
Ben o bebeğe sahip olabilmek için neler çektim, ne dualar ettim. Onun varlığı için ne kadar bekledim sizin haberiniz var mı????
Kaldı ki bebeğimle ilgili geleceği elbet düşüneceğim, belki durumun bundan 4 ay sonra bambaşka olacak? ben bu kadar açık yazıp acaba hata mı ettim?
Ayda yılda bir iyi bişiler yazar da birileri rahatlarım diye siteye girdim de laf yavruma mı geldi?
Aynen canim katiliyorum dogrusu senin dedigin gibi benimde oyle olmustur annesinin komsusundan ona ne yani cok sacmaBileziği sizin değil annenizin alması yakışır, bana takılan her altının karşılığını annem takmıştır. .
Doğumda genç yakınların taktigini da ben onlara aynısını yaparak götürürüm..
Annenizin tutumu yanlış. .
O bilezik anneniz tarafından yapılmalı zaten neden sizin uzerinize geliyor.Merhaba Arkadaşlar,
Morelim çok bozuk dünden beri.
annemle kavga ettim. neden şu;
ben evlendiğimde alt komşusu bana 22 ayar bilezik takmıştı. annem de aynısı takılmalı aynı ayarda sende yapmalısın diyip diyip daha 5 ay önceden başladı söylenmeye. beni ne zaman görse naptın bileziği diye taciz devam etti annem tarafından.
benim maddi durumum pek parlak değil üzerimizde maşaAllah beş tane kredi var. bi de bebek bekliyorum Allahın izniyle. ne yapacağım bilemez haldeyim neyse.
Ben eşimle konuştum. Dedim bilezik almak lazım insanlar bize almış ayıp olur. Dedi tamam uygunundan alalım. 250 Tl ye çok şık 14 ayar bilezik aldık. Ay annem bir başladı söylenmeye neden almışım yapmak zorundaymışım param yok diyorum anlamıyor benden borç alsaydın bana öderdin vs vs... AVM de dün ayak üstü ağlattı beni.
bende param yok benden bu kadar başka bişi yapmaya gücüm yok dedim. gidip bileziği geri verip üzerine katıp verecekmiş bu da ağrıma gidiyor.
sizce abartmış mıyım? ay bilmiyorum nolur bişiler diyin...
Canim bi sakin ol.. Arkadaş kötü niyetle falan söylememıs. Sadece annen böyle düşünüyor olabilir demek istemiş.
Yavrucuguna laf söyleyen yok. Sağlıklı, uzun ömürlü, annesi babasıyla yaşasın inşallah
Cok haklisin bu millet kendini ne zannediyor ya milletin cocuk yapmisina yapacaginada karisiyor.Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin yavrunuzu ve izun omurlu saglikli olsun hep yuzunuzu guldursun
Annen ne takacak ben ona takıldım
Yani bileziği sana aldırıp eli boş düğüne mi gidecek
Eğer amacı bu ise kusura bakma çok çıkarcı
komşunun kızı mı taktı sana altını?
annenin alması lazım bileziği
bence annenin takması lazım şöyle çünkü o evlenen kızın annesi sana taktı bu durumda da annenin takması lazım yıllarca düğün olur ailem her düğüne gider gelir ve yakın zamanda benim düğünüm olacak o gidilen kişilerin hepsi bana getirecek takıyı ama annem bir günden bir güne bana sen ver takıyı demedi bence siz haklısınız ...
ama şöyle bir durumda var düğüne 14 ayar takılmaz onu alana kadar bir çeyrek veya bir yarım alsaydınız daha makbul olurdu
işte o zaman annen takmalıkomşumun kızı değil, anası. ay takmaz olaydı :)
Bileziği annenin takması lazım senin değil ki. Belli ki kendi üstünden atmak için seni zorluyor.
evet 14 ayar gelin isterse set alınır onun dışında pek kimse takı için 14 ayar almaz bence şöyle yap anneni ikna et ortak alın aldığınız kuyumcuya gidin durumu izah edin değiştirelim yerine bilezik alalım diyin geri çevireceğini sanmıyorumişte o 14 ayar konusunda biraz cahillik ettik sanırım bozunca değeri gidiyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?