- 11 Aralık 2018
- 42.561
- 264.467
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Kadın annesinin ölmesini bekleyip cenazede tanışma planı yaptı, her şeyi yapar benceKandil ayağına helva götürsün ozman bence amaç çocuğun di
Kandil mevlüt ayağına helva götürsün ozman
Kadın annesinin ölmesini bekleyip cenazede tanışma planı yaptı, her şeyi yapar bence
Umutsuz kardeşimiz.
Umutsuz kardeşimiz.
Birkaç sayfa geride duruyor. Annesi gidiciymiş onun cenazesinde mi tanışsam diyor
Adam haftada 4 gün ablasına geliyormuş. Bir şekilde bu iş olsa ve evlensen sonrasında ilk açacağın başlık haftanın 4 günü görümceye ziyarete giden eşin ayağını nasıl keserim olacak. Ben olsam tanıştırmamHayır yani ablasi da demiyor ki bu apartmanda bekar kiz var kardesimle aralarini yapayim diye bunun ablasinda is yok yahu
Av yaklastiginda nasil takip edecem geldiginde arabasindan iniyor bina kapisindan giriyor zaten giriş katında ablasi direkt eve giriyor. Nasil denk getirecem ki
Kadın annesinin ölmesini bekleyip cenazede tanışma planı yaptı, her şeyi yapar bence
Aman aman
O iş Garanti değil ya ölmesse kadın belki iyileşir bence daha kısa yollar denemeliKadın annesinin ölmesini bekleyip cenazede tanışma planı yaptı, her şeyi yapar bence
Yengen tanıyor mu o aileyi? Tanıyor ise bence ona söyle, işlemler hızlanır.Selam hanımlar
Konu basligindan da anlayacaginiz uzere ayni apartmanda oturdugumuz komsunun kardesini acayip begeniyorum.
Yakışıklı ve tam bi beyefendi gibi duruyor.
Şöyle ki bu apartmanda oturmuyor ama bizimle ayni semtte oturuyormus.
Haftanin 4 gunu falan buraya geliyor ablasinin yanina.
Surekli geldiginden dolayi arada karsilasiyoruz ama ne yazik ki ev haliyle goruyor hep beni esofmanli ev topuzlu falan.
Ablasigille de pek muhabbetimiz yok. Sadece selam veririz o kadar.
Cocuk hakkinda da pek fazla bisey bilmiyorum.
Gecen gun sosyal medya hesaplarini buldum ismini falan ogrendim. Hayatinda da büyük ihtimal biri yok.
Bu cocuga kendimi nasil farkettirebilirim.
Nasil bir yol izlemeliyim
Şansımı bi denemeli miyim sizce?
Ne dersiniz?
Bir eşofman bir ev topuzu ile gezen komşu kızının bir anda şıkır şıkır süslenip püslenmesi beni işkillendirirdi.Yapacagın tek şey şu esas oğlan geldiği zaman süslenip püslenip dışarı çıkacaksın ama şöyle onu takip edip balkonda olduğu zamanı kollayacaksın ya markete yada arkadasın gitmek için böyle böyle belki farkeder seni
Ne alakası var?Yengenin, ablasi ile muhabbeti varsa zor be gülüm
Dur şahane bir sürprizle gelicem şimdiSayamadim
Liste baya kabarik
Kamu hizmeti yaptım senin içinSayamadim
Liste baya kabarik
Maşallah. Emek var emek. Elinize ve hafızanıza sağlık Kudra hanım.Kamu hizmeti yaptım senin için
Eki Görüntüle 2664748
Maşallah. Emek var emek. Elinize ve hafızanıza sağlık Kudra hanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?