Komşunun Kardeşine Vuruldum

Adam haftada 4 gün ablasına geliyormuş. Bir şekilde bu iş olsa ve evlensen sonrasında ilk açacağın başlık haftanın 4 günü görümceye ziyarete giden eşin ayağını nasıl keserim olacak. Ben olsam tanıştırmam

Denk getirin ve merhaba yeni mi taşıdınız bu apartmana deyin. O da yok ablama geliyorum desin ve muhabbet ilerlerse ilerlesin. Yada ablası ile yakınlık kurun.
Ben sanırım görsel olarak ilk etapta dikkatimi çekmez insanlar konuşması fikirleri daha esastır vurulmak için o sebeple bu kadar bendeki öneri

Yengen tanıyor mu o aileyi? Tanıyor ise bence ona söyle, işlemler hızlanır.

Bir eşofman bir ev topuzu ile gezen komşu kızının bir anda şıkır şıkır süslenip püslenmesi beni işkillendirirdi.

Ablasına ne kadar hamarat olduğunuzu gösterin, kayınvalideniz ile aynı evde oturacağnızı, bütün ev işini sizin yapacağınızı, hatta isterse görümce olarak onun da her gün annesinin evine gelip her türlü hizmetinin sizin tarafınızdan yapılacağını söyleyin. Sizi kaçırmaz kardeşi için kesin aranızı yapar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…