Canım çok kolay bir yöntem var. Modemi sök o geldiğinde internet yok de.
Gelir olmadığını görür gider.
Hatta sen deme internet yok diye o otursun pc başına görsün olmadığını.
Canım çok kolay bir yöntem var. Modemi sök o geldiğinde internet yok de.
Gelir olmadığını görür gider.
Hatta sen deme internet yok diye o otursun pc başına görsün olmadığını.
Annesiyle değil kızıyla konuşun derim ben önce.
''Gördüğüm kadarıyla ders çalışmıyor faceye takılıyorsun, ben bu şekilde birşey istemiyorum..
Dersini yapacağın kadar ki zamanı anlarım, diğerini anlamam de.'' tarzında birşeyler dersiniz.
Birde ders için belli bir zaman koyun, o zaman gelip araştırma yapabilsin sadece.
vakti zamanında bende böyle birşey yaşadım.bir ilden başka ile taşındık.oğlum 3,5 yaşındaydı.kapıcının 12 yaşındaki kızı her daim bize geliyoırdu.oğlum da kesinlikle istemiyor o gelince huysuzlanıyordu.ayıp olacak diye kıza birşey de söyleyemiyordum.bir akşam gene bize geldi.ailesi zile bastı.kızım biz gezmeye gidiyoruz gelince sesleniriz dediler.iyice kızdım.ertesi gün annesi merdiven silmek için su istedi.merdiven silerken konuşmaya başladı.kızım sizi çok seviyor falan diye yer yapıyor.ben de kızınızı seviyorum ama oğlum sevmiyor o gelince huysuzlanıyor dedim.aaaaaaa dedi,benim kızımı herkes sever dedi.bende benim oğlum sevmiyor ne yapalım dedim.hergün göndermeyin dedim.böylece sorunu çözdüm.bir daha göndermediler.
şimdi düşünüyorum da kızlarını sürekli bize ne cesaretle gönderdiler anlamıyorum.ya kötü niyetli olsaydık.ya kızın başına bir şey getirseydik.ne aileler var hala aklım ermiyor.kızım yok ama oğullarımı bile bu yaşlarında başkasında kalmaya göndermem
size bisey getidiginde parasinimi istiyor, anlamadim ben orayi :S sizde madem internet parasini isteyin bakalim nasil oluyormus. Terbiyesizlere bak, annesi ayri.. Kizim basimda olmasin diyemi dusunuyorda gonderiyor zirt pirt bilmiyorum. Bence geldiginde kapiyi acip internet arizali bugun diyin ve kapatin kapiyi oglumla ilgilenmem gerek diyip..
baska zaman geldiginde bir arkadasin dedigi gibi basinda durun , odada oturun yani..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?