komşunun kızının bizim bilgisayara olan yoğun ilgisi

şaka gibi yaa
ne insanlar var

bi gün bize bi misafir geldi, kız o zamanlar 12 yaşlarında falandı, cılız kara kuru bi kız, gözlükleri ve dişlerinde tel vardı.

benim pc de o zamanlar yerel ağdan bağlanıyordu, bi kaç komşu ortak kullanıyorduk ve ağ içi sohbet ediyoduk bazen.
kız benim nickle girmiş bizim üstteki komşuya asılmış.
sabah o komşuyla asansörde karşılaşlık komşu tip tip gülümsüyor bana
alla alla noluyor dedim

bi kaç gün sonra ben gördüm bunu komşumla konuştuğunu ve anladım, bin bir dereden su getirdim, çocuk ona asıldığımı düşünmüştü ya
sonra söledim misafir var falan diye.
kızla konuşmaya devam etti kız güya kendini tarif ediyor ona
1.75 boyunda, sarışın mavi gözlüyüm diyodu

sonra asansörde karşılaştık yine o komşuyla, kızada yanımdaydı, bu omu dedi evet dedim

Son düzenleme:

12 yaşındakilere çocuk gözüyle bakmamak gerekiyor,akılları havada geziyorlar

iste anlatmak istedigim bu zaten
cok tehlikeli
bence bilgisayar sahsa ait
özeldir yani
benim esimle benim bilgisayarim ayri
onunkine dokunmam
oda benimkine
cok farkli seyler var ikimizin ilgilendigi
hobiler vs
komsu kizi gelse biligsayar kullanacagim dese
izin vermem
yani ne bileyim ödevse derdi cidden gözümün önünde bakar gider
ama asla basina birakip ayrilmam
hem insanin bilgisayarinda resimler videolar olur
ne bileyim bir sürü özel sey
tehlikeli walla
konu sahibi iyi cesaret ben izin vermem walla
hem bu devirde herkesin evinde var bilgisayar
bizim köyde bile herkesin facebook var :)

12 yaşındakilere çocuk gözüyle bakmamak gerekiyor,akılları havada geziyorlar

aynen kendi 12 yasimdaki halimi hatirladim da
biz walla ne temiz-saf cocukluk yasamisiz
simdikiler öylemi
biz okulu asip birimizin evine gidip kek yapar yerdik
en büyük keyfimizdi düsün yani
okulu asip eve toplaniyoruz kek yapiyoruz
buda cilginlik oluyor
simdikielr öylemi :)

bahane bulmaya gerek yok
annesine zırt pırt gelmesini istemiyorum deyin olup bitsin
zaten böyle cocugunu her gun gönderen kadındanda iyi bir komsu olmaz

Bence yüzsüzlük. Onların bu yaptığı ayıp değilde sizin konuşup bilgisayara oturmasına izin vermemenizmi ayıp. Ben 12-13 yaşlarındaydım kendime ait bilgisayarım yoktu abim evlenip yan apartmana taşınmıştı abim çalıştığında yengem korkuyordu gece tek kalmaya bende onlarda kalıyordum evlerinde bilgisayar vardı. Ben girebilmek için can atıyordum yengemde istiyorsan bilgisayara geçebilirsin dediği halde ben girmemiştim çekinmiştim. Sakın modem bozuldu falan demeyin sanki onlardan korkuyormuş gibi yalana ihtiyaç yokki. Onlara onlar gibi cevap verin sizde.Benim işlerim var yada oğlum çizgifilm izlicek artık derslerini başka yerde yap de.

siz gene kaçmayı akıl edecek dönemdeymişsiniz.ben 12 yaşımdayken hasta olmamak için çabalardım ki dersten kalmayayım,şimdikiler, oğlumda dahil ne bulsamda okula gitmesem derdinde

bizimde aynıı 11 - 12 yaşlarında komşumuzun kızı dersim var diye gelip herr gece mario yu açar oynardııı annesiylede geliyordu birde en sonunda dayanamadım modemin fişini çekmeye başladım ama sık olmasada gene geliyordu.Pc aldılar kurtulduk

ben cocuklara degıl aılelerını kızıyorum .
nasıl bır aıle hergun hergun kızını komsuya gonderır aklım almıyor bunu .
annesı ıle acık acık konusun .gerekırse kırılsın bu ne boyle
hergun hergun cocuguna ınternet cafe ısletecek degılsınız ya.
gercekten uyuz oluyorum boyle dusuncesız pıskın aılelere .
sesın cıkmayınca da rahatsız olmadıgı dusunurler ılla cırkef olacaksın cunku .
eger ben aılesıyle konusamam dersenız de modemın fısını cekın olsun bıtsın .
kız farkederse de fatura cok gelmıs esım cektı dersın olur bıter .
bu sefer de ısrar edecek degıl yaa .

Bence sen direk annesiyle konuş bu konuyu canım. Çocuğu karşına alıp gelme diyemezsin. Annesine " sanırım sana ders çalışıcam diyo ama gördüğümde hep facebookta" diyebilirsin annesi yasak koyabilir ve ya "canım eşim sinirlidir biraz, bu gelip gitme olayına kızmaya başladı, çocuklar da huysuzlanıyor kusura bakma " diyebilirsin belki :44:

kızdan çok ailesine kızdım ne kadar rahat insanlar var böylezamana kötü nasıl kızlarını bu kadar rahat güvenebiliyorlar hiç mi hergün milletin evinde ne işi var bu kızın insanlar rahatsız olabilir diye düşünmüyorlarbence kız geldiğinde her defasında birşeyler bahane et.net kesildi parasını ödemedik pc bozuk birazdan çıkacağım işim var benim pc de önemli işim var sana veremem gibi şeyler söyle.kız eninde sonunda senin onu istemediğini anlar gelmez bence

2gündür evde yokum gelemıyo.ben gelmesin demiyorum evde yalnız sıkılıyosa gelsın ama bizden biri olunca dersim var diye başına geçmesi beni sinir ediyo zaten hastane randevularını falan gelıp alıyo ,akşamları falan barı pc boşken yapsın yapcanı yada haftada 1 yarım saat..benim çocuklarım küçük önceleri bakkala falan gönderiyodum falan birazda ondan alıştı..1.2kerede çocuklara baktı..haksızlıkta yapmak istemiyorum..arada kaldım..

ayy içim şişti ya yazdıklarınızdan ..hem buraya konu açıyorsunuz rahatsız olduğunuzdan dolayı.. bizde bütün samimiyetimizle yzıyoruz yazıyoruz ..madem kendi bildiyinizi yapacaksınız konu neden açıyorsun haksızlık yaptığını düşünüyorsan al evine gelsin hergün konu neden açıyorsun kardeşim yaa öf

Aslinda durum hic normal degil ama vicdaniniz elvermiyorsa niye konu aciyorsunuz ben de anlayamadim dogrusu.

bakın arkadaşlar neden konu açtığımı söylim o gun bu olaya çok sıkılmıştım ve bıR DERDİM VARDADA ÖYLE DİYO BUGUN CANINIZ BİŞEYEMI KIZDI ANLATIN DIYO BENDE YAZDIMcanımı sılkan şeyi ve ogun gelseydı soyleyecektım gelmedı bende kaç gündür evde yoktum.dün geldi bende dedimki ben dışarı çıkıcam şimdi eşim işten gelicek onunda pcde işi varmış,dedim ve geçirmedim pc başına bundan sonrada gelırse yıne bişeyler dicem,çok sağolun dediğim gibi ben baştan acaba haksızlıkmı ediyorum yoksa haklımıyım diye danıştım ve haklı olduğum kanaatıne vardım..artık bişekılde pcyı yasaklıcam eşimde şifre koydu zaten herkese çok teşekkürler.sizlerede hak veriyorum bende buraya girip konuları okuyorum ve boş konularla boş vakıt geçirmekte benımde hoşuma gitmiyo inşallah fazla kızdırmamışımdır sizleri

insanlar konu açar,danışır ama kendi bildiğini yapmakta özgürdür, bilmem farkında mısınız??

insanlar konu açar,danışır ama kendi bildiğini yapmakta özgürdür, bilmem farkında mısınız??

Canim haklisin ama burasida bir derdim var gunlugune dondu. Herkes yardim edin diyor konu aciyor biz tavsiye veriyoruz yorum yaziyoruz ama niyese ne cozum bulma yanisi konu sahipleri nede verilen tavsiyeleri dikkate alma derdindeler. Kendi bildiklerini okuyup sonrada hergun buraya gelip ay bugunde boyle oldu diyerek konulari devam ettiriyorlar. Yardima ihtiyaci olan gercekten rahatsiz olana ama o konu ile ilgili ne yapilabilecegini sormak isteyen insanlara degil sozum onlar zaten derman bulma derdinde. Ama her turlu tavsiye verilmis hala buraya gelip derdim var gunlugu tutulmasina ben anlam veremiyorum. Bir defter alip gunluk tutsalar daha yerinde olurmus hic olmazsa elestride almazlar sitemde... nede olsa burada insanlar vakit harcayip yorum yapiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…