bir tanıdığımın başına geldi,komşusunun kızı bu tanıdığa gelip sürekli internete giriyormuş,tanıdığında çok güzel bir kızı var ama başka bir yerde okuyordu.arkadaşa gelen kız 5 veya 6. sınıfa giden biriydi.okulda genç bir öğretmene ilgi duyuyor.bu öğretmende benim tanıdığım birisi.arkadaşın kızının resmini kullanıyor msn de.resimdeki kız güzel ilgide çok olunca öğretmen resimdeki kıza aşık oluyor.küçük kızda cahil olunca arkadaşın adresine kadar veriyor.benim tanıdığımı anlayınca öğretmenin ailesi bana geldi ve durumu anlattı.bizim oğlanla arkadaşının kızı konuşuyorlarmış,istemeye gideceğiz dediler.ben çok şaşırdım.öğretmen iyi hoş ama bizim kızın kesinlikle tipi değil.şaşırdım.ben sorayım da öyle gidin dedim.anneside şaşırdı tabii.....kıza sorduk kesinlikle yok böyle birşey dedi.sonra araştırınca ortaya çıktı.kızların yaşı küçük ama akılları hep yaramaz şeylere çalışıyor
şaka gibi yaa
ne insanlar var
bi gün bize bi misafir geldi, kız o zamanlar 12 yaşlarında falandı, cılız kara kuru bi kız, gözlükleri ve dişlerinde tel vardı.
benim pc de o zamanlar yerel ağdan bağlanıyordu, bi kaç komşu ortak kullanıyorduk ve ağ içi sohbet ediyoduk bazen.
kız benim nickle girmiş bizim üstteki komşuya asılmış.
sabah o komşuyla asansörde karşılaşlık komşu tip tip gülümsüyor bana
alla alla noluyor dedim
bi kaç gün sonra ben gördüm bunu komşumla konuştuğunu ve anladım, bin bir dereden su getirdim, çocuk ona asıldığımı düşünmüştü ya
sonra söledim misafir var falan diye.
kızla konuşmaya devam etti kız güya kendini tarif ediyor ona
1.75 boyunda, sarışın mavi gözlüyüm diyodu
sonra asansörde karşılaştık yine o komşuyla, kızada yanımdaydı, bu omu dedi evet dedim
bir tanıdığımın başına geldi,komşusunun kızı bu tanıdığa gelip sürekli internete giriyormuş,tanıdığında çok güzel bir kızı var ama başka bir yerde okuyordu.arkadaşa gelen kız 5 veya 6. sınıfa giden biriydi.okulda genç bir öğretmene ilgi duyuyor.bu öğretmende benim tanıdığım birisi.arkadaşın kızının resmini kullanıyor msn de.resimdeki kız güzel ilgide çok olunca öğretmen resimdeki kıza aşık oluyor.küçük kızda cahil olunca arkadaşın adresine kadar veriyor.benim tanıdığımı anlayınca öğretmenin ailesi bana geldi ve durumu anlattı.bizim oğlanla arkadaşının kızı konuşuyorlarmış,istemeye gideceğiz dediler.ben çok şaşırdım.öğretmen iyi hoş ama bizim kızın kesinlikle tipi değil.şaşırdım.ben sorayım da öyle gidin dedim.anneside şaşırdı tabii.....kıza sorduk kesinlikle yok böyle birşey dedi.sonra araştırınca ortaya çıktı.kızların yaşı küçük ama akılları hep yaramaz şeylere çalışıyor
12 yaşındakilere çocuk gözüyle bakmamak gerekiyor,akılları havada geziyorlar
aynen kendi 12 yasimdaki halimi hatirladim da
biz walla ne temiz-saf cocukluk yasamisiz
simdikiler öylemi
biz okulu asip birimizin evine gidip kek yapar yerdik
en büyük keyfimizdi düsün yani
okulu asip eve toplaniyoruz kek yapiyoruz
buda cilginlik oluyor
simdikielr öylemi :)
2gündür evde yokum gelemıyo.ben gelmesin demiyorum evde yalnız sıkılıyosa gelsın ama bizden biri olunca dersim var diye başına geçmesi beni sinir ediyo zaten hastane randevularını falan gelıp alıyo ,akşamları falan barı pc boşken yapsın yapcanı yada haftada 1 yarım saat..benim çocuklarım küçük önceleri bakkala falan gönderiyodum falan birazda ondan alıştı..1.2kerede çocuklara baktı..haksızlıkta yapmak istemiyorum..arada kaldım..
ayy içim şişti ya yazdıklarınızdan ..hem buraya konu açıyorsunuz rahatsız olduğunuzdan dolayı.. bizde bütün samimiyetimizle yzıyoruz yazıyoruz ..madem kendi bildiyinizi yapacaksınız konu neden açıyorsun haksızlık yaptığını düşünüyorsan al evine gelsin hergün konu neden açıyorsunkardeşim yaa öf
insanlar konu açar,danışır ama kendi bildiğini yapmakta özgürdür, bilmem farkında mısınız??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?