niye bahane üretmek için kafa yoruyorsun ki
açıkça söyle gitsin
madem çocuğun ödevi var evlerine bir pc alsınlar
zaten sorunda orda pclerı var ınternetıde varmış çok gelıyo fatura dıye kapatmışlar.banada dıyo sızle ortak kullanalım bız zaten rtak kullanıyoruz başkasıyla,bide onları alırsak olmaz..
zaten biz de ortak kullanıyoruz deyin
ve çocuklar huysuzlanıyorlar oyun oynamak istiyorlar deyin
face girdiğinide söyleyin annesine
ayrıca sizin net su mu yakıyormuş
kaç kere dedim anlamıyokı off burda konuştukça diyorum hep kullanmaya çalışmış sanki,face girmeye annesi kızmıyodurkı sonuçta önceden onlarda net varmış bilir kızının ne yaptığını he bide face deyken ben başında durduğumda başka bişey açıyo ben görmeyeyım dıyemı bılmıyorum..ben buraya gırdığımdede gelıp öylece okuyo kaç kere özel dediğim halde ben kalkım dıye başımda beklıyo ya iyice gıcık olmaya başladım..özgüvenı hat sfada çocuğun ben bişeye bakcam deyınce dırek kız burayı açıyo kalkmadan..
madem onlar çok geliyor diye kapatmışlar sizde limiti aşıyor fazla kullanamıyoruz deyin,aslında bahaneye de gerek yok hergün gelmesinden rahatsız oluyoruz deyin gitsin
kızın annesı çalışıyo abisi de başka şehirde okuyo kızda yalnızlıktan korkuyo bazen ağlayarak gelıyo yanıma annesıde..kımseye güven olmuyyo kızım sana gelıyo ablası falan dıyo,bide ben bana bişey getırse falan parasını ıstıyo kız bende benı kullanıyo hıssıne kapıldım artık..
zaten sorunda orda pclerı var ınternetıde varmış çok gelıyo fatura dıye kapatmışlar.banada dıyo sızle ortak kullanalım bız zaten rtak kullanıyoruz başkasıyla,bide onları alırsak olmaz..
Canımcığım dediğin gibi kız 12 yasında e bir de ameliyat problemi, dediğin gibi hem hassas hemde ne kadar tatlı dil ile de konuşsan anlayamabilir.
Ailesi ile konuşmayı hele hiç deneme, baksana onlara ne kadar normal geliyor her gün ders var hesabı sık sık gelmek.
Kızların bahsettiği gibi modemi çekmek, interneti sökmekte bir çözüm ama bu kadar sık gelen bir insana bir müddet sonra bahaneler bitcektir.
Bana en mantıklı gelen, eğer sende müsait isen, tek başına kızı pc başında oturtma, ders mi yapmaya geliyor ? Ders dedigin ne olabilir ki bu kadar uzun ? Sende başında otur, madem dersin var bende yardımcı oluyum de, biraz sabret bir iki derken baktın ki kız pc basında eglence, facebook, oyun v.b sitelere giremiyor vazgeçecektir diye düşünüyorum.
Benimde en kızdığım şey bu yaşlarda çok fazla ders bahanesi ile pc başında takınılması benim çevremde de çok var örneklerinden maalesef. Sanki bizim zamanımızda internet vardı. Kaldı ki sanki her öğrencinin evinde bilgisayarı var.
ödev falan degil
kesin facebook falandir onun derdi
alistirmayin
bir iki kere birseyler uydurun bir daha gelmez
ne o öyle internet cafemi eviniz
sizin haberiniz olmadan birseyler yapar
sizin IP yüzünden basiniz belaya girer
birde bunlari düsünün derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?