komşunun kızının bizim bilgisayara olan yoğun ilgisi

Kusura bakma canım biz interneti kapattık. bir süre kullanmayı da düşünmüyoruz. çocuklar için çok zararlıymış ben çocuklarımın zarar görmesini istemem. tarzı bişey de annesine.

ben evlenmeden önce komşunun ilkokuldaki oğlu gelirdi bilgisayar için bize. ama bilgisayara yüklü olan oyun oynardı yani netle ilgili bahane söylemem imkansızdı. bende o gelir 5 dk oynar hop gider şalteri indirirdim. aa tüh elektirik kesildi hadi eve git gelince çağırırım seni derdim. bir kaç defa öyle yapınca annesi de anladı herhalde göndemedi bir daha

niye bahane üretmek için kafa yoruyorsun ki
açıkça söyle gitsin
madem çocuğun ödevi var evlerine bir pc alsınlar

zaten sorunda orda pclerı var ınternetıde varmış çok gelıyo fatura dıye kapatmışlar.banada dıyo sızle ortak kullanalım bız zaten rtak kullanıyoruz başkasıyla,bide onları alırsak olmaz..

zaten sorunda orda pclerı var ınternetıde varmış çok gelıyo fatura dıye kapatmışlar.banada dıyo sızle ortak kullanalım bız zaten rtak kullanıyoruz başkasıyla,bide onları alırsak olmaz..

zaten biz de ortak kullanıyoruz deyin
ve çocuklar huysuzlanıyorlar oyun oynamak istiyorlar deyin
face girdiğinide söyleyin annesine
ayrıca sizin net su mu yakıyormuş

zaten biz de ortak kullanıyoruz deyin
ve çocuklar huysuzlanıyorlar oyun oynamak istiyorlar deyin
face girdiğinide söyleyin annesine
ayrıca sizin net su mu yakıyormuş

kaç kere dedim anlamıyokı off burda konuştukça diyorum hep kullanmaya çalışmış sanki,face girmeye annesi kızmıyodurkı sonuçta önceden onlarda net varmış bilir kızının ne yaptığını he bide face deyken ben başında durduğumda başka bişey açıyo ben görmeyeyım dıyemı bılmıyorum..ben buraya gırdığımdede gelıp öylece okuyo kaç kere özel dediğim halde ben kalkım dıye başımda beklıyo ya iyice gıcık olmaya başladım..özgüvenı hat sfada çocuğun ben bişeye bakcam deyınce dırek kız burayı açıyo kalkmadan..

madem onlar çok geliyor diye kapatmışlar sizde limiti aşıyor fazla kullanamıyoruz deyin,aslında bahaneye de gerek yok hergün gelmesinden rahatsız oluyoruz deyin gitsin

valla sinir oldum canım ya
kimsenin senin psikolojini bozmaya hakkı yok
ev mahremiyet demektir bu ne saygısızlıktır ya

madem onlar çok geliyor diye kapatmışlar sizde limiti aşıyor fazla kullanamıyoruz deyin,aslında bahaneye de gerek yok hergün gelmesinden rahatsız oluyoruz deyin gitsin

aynen katılıyorum size
madem onlar yüzsüzlük yapıyor sende yap

ana kız duygu sömürüsüyle sizi kullanıyor.tamam komşuluktur.herkes birbirine destek olmalı ama bu kadar da değil.ailesi çözüm bulsun.en azından netlerini açtırsınlar

benimde komşumun kızı bebek sevme bahanesiyle gelirdi, mutfakta bozuk paraların olduğu bir kase vardı, sürekli su içmeye gidiyorum bahanesiyle içinden para alırdı ben tabi anlardım sesinden.. sonra paraları sakladım... ondan sonra birkaç kere geldi kısa kaldı gitti... bidaha da gelmedi... en güzeli zil çalınca hemen modemin kablosunu çekin... fatura çok geldi ödeyemedik artık paramı alsak oturanlardan vs diyebilirsiniz.

evet arkadaşlar uzun zamandır kafamı kurcalıyodu ama hem çocuk hasta hemde benmı buyutuyorum dıye bişey demiyodumsizin fikirlerinizle anladımkı can sıkıntısı bı durum gerçekten benkıza soylıcem anlamazsa annesıne soylıcem ama ıyı nıyetlı ve tatlı dılle artık anlarlar inşallah daha fazla bişey demeyeyım.çocuk oda ve yalnız bişekilde anlatmam lazım sizin fikirlerinizi almam iyi oldu hepinize teker teker teşekkürler..

Enayi mi sandılar sizi?

Madem kızlarının hergün interenete girmesi lazım eşşek gibi parasını verip alacaklar, hergün insanları rahatsız etmek de ne demek?

Çocuğa kızmıyorum suç ailesinin ama sanırım çocukları da kendilerine benzemiş.

Canım valla benimde karşı komşumun çocukları bana gelmeye çalışıyolardı.Ama ben baştan izin vermedim (eşimde bende yılışık çocukları sevmeyiz) Eşim dedi ki eğer bi daha gelirlerse 'eşim kızıyo olmaz yada eşim var pc de ' dersin dedi.Öyle dememe rağmen 4 5 kere daha geldiler yüzsüz yüzsüz.Ama sonra kesildi.Benim ev sahibim çok kötü alıştırmış onları kendi evleri gibi girmiş çıkmışlar hep.Bende de aynısı olacak sandılar ama ben sevmem öyle şeyi.Ev sahibinin oğlunun pc sini bozmuş 1 2 kere anne babası da yaptıralım dememişler.Ki durumları da kötü değil.Yani hatun koltuk takımı aldı.Ona uygun halı olsun diye bundan 3 sene önce bi halıya 650 lira verdi.Yani şimdinin 850 900 lirası.Çocuklarına da pc alabilirdi yani.Ki benden az kira veriyo.Aynı evde oturmamıza rağmen Bide üstüne üstlük onun evi doğalgazlı benimki sobalı ama nedense ben daha fazla kira veriyorum Kesinlikle izin verme ya .O kadar ihtiyacı varsa alsın ailesi internetini.Alemin salağı sen misin ? Ay bak bana yapılmış gibi sinirlendim yine

Aynı fikirdeyim.Derslerde yanında olmaya çalışın tabii vaktiniz oldukça.Ders bittiğinde bakti ki diğer sitelere giremiyor, sıkılacaktır, ayağı kesilir böylelikle.

Ders için ders kitapları yok mu:S Her gün netten ders mi yapılır dağ da bayırda okula giden çocuklar ne yapıyor?Asın suratınızı kapatın pc bozuk deyin olsun bitsin .Sanırım siz de gidip geliyorsunuz o kişilere .Eğer öyleyse bugün pc olur yarın başka bir şey için gelir.

suc kizda degilki cocuk ne anlar rahatsiz etmekten,
suc annesinde kizim hergun hergun milleti rahatsiz etme diye uyarir insan,
bence annesiyle konusun,madem cok dersleri varsa eve internet alsinlar,
kimseyide rahatsiz etmesinler...

Son düzenleme:
bizim zamanımızda sanki internetmi vardı ders çalışmak için
gitsin kütüphaneye, alışmışlar hazır ödevleri indirmeye

Son düzenleme:
ödev falan degil
kesin facebook falandir onun derdi
alistirmayin
bir iki kere birseyler uydurun bir daha gelmez
ne o öyle internet cafemi eviniz
sizin haberiniz olmadan birseyler yapar
sizin IP yüzünden basiniz belaya girer
birde bunlari düsünün derim

Bizim komşunun kızı da olur olmaz vakitlerde gelirdi ders çalışmak için.
Ben de ev müsait olmadığı zaman internet yok ya da pc bozuk gibi bahaneler uydururdum.
Emrivakilerden nefret ederim zaten.
Neyse ki bilgisayar aldılar da kurtuldum...
İnsanlar ne kadar rahat Allahım, ben olsam internet ihtiyacım için kalkar giderim doğru düzgün bir saatte internet kafeye hallederim işimi.
Akşamın bi vakti ne işim var komşunun evinde.
Üstelik bilgisayar kişiye özel diye de düşünüyorum, öyle herkesin kullanması hoşuma gitmiyor.

bir tanıdığımın başına geldi,komşusunun kızı bu tanıdığa gelip sürekli internete giriyormuş,tanıdığında çok güzel bir kızı var ama başka bir yerde okuyordu.arkadaşa gelen kız 5 veya 6. sınıfa giden biriydi.okulda genç bir öğretmene ilgi duyuyor.bu öğretmende benim tanıdığım birisi.arkadaşın kızının resmini kullanıyor msn de.resimdeki kız güzel ilgide çok olunca öğretmen resimdeki kıza aşık oluyor.küçük kızda cahil olunca arkadaşın adresine kadar veriyor.benim tanıdığımı anlayınca öğretmenin ailesi bana geldi ve durumu anlattı.bizim oğlanla arkadaşının kızı konuşuyorlarmış,istemeye gideceğiz dediler.ben çok şaşırdım.öğretmen iyi hoş ama bizim kızın kesinlikle tipi değil.şaşırdım.ben sorayım da öyle gidin dedim.anneside şaşırdı tabii.....kıza sorduk kesinlikle yok böyle birşey dedi.sonra araştırınca ortaya çıktı.kızların yaşı küçük ama akılları hep yaramaz şeylere çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…