Komşunun köpeği

gky2009

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2014
902
1.471
83
Karşı binamızın Bahçesinde oldukça agresif bir köpek var. Sürekli havlıyor, köpeğin havlamasını her duyduğunda çığlık atan, korkan,uykusundan uyanan, uykuya dalamayan bir bebeğim var. Belediyeye şikayet ettik ama evsel ses bişey yapamayız dediler. Ama benim bebeğimin suçu ne? Uykusundan zıplayarak uyanıyor, öyle panik oluyor ki anlatamam. Biraz önce banyodayken havladı o kadar korktu ki kendini dışarı attı panikten. Ne yapacağımı şaşırdım.

Bağlı olduğun ilin çevre ve şehircilik müdürlüğünü ara.
Ses kaydı yapıyolar eve gelen sesi ölçüyolar eğer belirli bi frekansın üstündeyse alıyolar köpeği

Bağlı olduğun ilin çevre ve şehircilik müdürlüğünü ara.
Ses kaydı yapıyolar eve gelen sesi ölçüyolar eğer belirli bi frekansın üstündeyse alıyolar köpeği
Yarın hemen arayacağım. Köpeğe de üzülüyorum. Kafes gibi yere tıkmışlar hayvanı

Can'ım yanına götürdüm kaç kere daha bir yaşında. Korkma deyince anlamıyor. Altı yaşında ki oğlum bile uyuyamıyorum sesten diyor. O kadar yüksek ses ki. Yan tarafta da var köpek ama onun sesi o kadar değil. Ondan rahatsız olmuyor.

Gece ruyalarina da girer şimdi
heralde köpek yeni geldi çünkü uzun süredir var olsa alisir duymazdi bile

Aklima hic bi cozum yolu gelmedi maalesef.
Kopegi,kedisi,cocugu,gurultusu hic eksik olmuyo masallah insanlarimizin.Kimsenin kimseye saygisi yok,Allah yardimcimiz olsun.

Gece ruyalarina da girer şimdi
heralde köpek yeni geldi çünkü uzun süredir var olsa alisir duymazdi bile
Yeni gelmedi. Bebeğim döğmadan öncede vardı. Kesinlikle alışmadı. Büyüdükçe daha da korkar oldu.

Tabii hemen belediyeyi arayın alıp barınağa atsınlar hayvanı orada bin tane hasta köpeğin arasında çürüsün. Sizin konforunuz, sizin çocuğunuz dünyadaki her canlıdan önemli çünkü. Ama çocuğa havlayanın köpek olduğunu ve korkmaması gerektiğini anlatmayın sakın.

Dilerim binanızda müdahele edemeyeceğiniz bir tadilat matkap sesi vs olur da o zaman tüm dünyanın etrafınızda dönmediğini anlarsınız.

Ne kadar bencilsiniz yaaa
Bebeğiniz korkuyor diye hayvandan rahatsız oluyorsunuz

Dünkü güvercin konusundan sonra anladım ki kadınlarımızda zerre hayvan sevgisi ve merhamet yok. Yetiştirecekleri çocuklara acıyorum.

Aklima hic bi cozum yolu gelmedi maalesef.
Kopegi,kedisi,cocugu,gurultusu hic eksik olmuyo masallah insanlarimizin.Kimsenin kimseye saygisi yok,Allah yardimcimiz olsun.
Bende bunu anlayamıyorum. Gündüz büyük oğlumu alaya indirdim oynuyordu. Giriş Kattta ki bayan camdan uyuyamıyorum başka yerde oynayın sesi. Aldım öbür tarafta oynattım. Nöbetten çıkmıştır falan. Ama kimse aynı saygıyı göstermiyor.

Ne kadar bencilsiniz yaaa
Bebeğiniz korkuyor diye hayvandan rahatsız oluyorsunuz
Ay kıyamam satın aldığın köpeği kafese tık. Hayvan Can'ının zorundan gece gündüz havlasın. Sonrada hayvan sevgisi. Neyi ne kadar biliyorsunda bencillikle suçluyorsun. Hayvan sevgisini senden mi öğreneceğim. Çocuğum korkuyorsa tabiki çözüm ararım. Hayvana zarar verme peşinde miyim? Okuduğunu anlayamayan, düşünmekten, empatiden yoksun zihniyet bana hayvan sevgisi dersi mi veriyor

Zor gercekden zor köpek o illaki havlar bir yandan da bebek yani gercekten zor tabiki cocugun herkesden önemli ama köpekde bir canli sonucta. Bende evde hayvan yetistirmeyi seven bir insan degilim pek ama ne bileyim o köpegi alilarsa bir kurumu verilirse de köpege de yazik olacak. Evinizde ki pencereler pek iyi degil sanirim okadar ses geldigine göre. Allah yardimciniz olsun

Belediyeye şikayet ederek aradığınız çözüm malesef ki iyilikten çok uzak.. Siz belediye barınaklarını hayvan oteli falan zannediyosunuz galiba? Hayvan sevgisi aşılamak yerine hayvanı şutlamak..
hımm cok iyisiniz....

Dünkü güvercin konusundan sonra anladım ki kadınlarımızda zerre hayvan sevgisi ve merhamet yok. Yetiştirecekleri çocuklara acıyorum.
Sen kimsende benim çocuğuma acıyorsun. Ne anladın konudan. Gelip saçma sapan yazıyorsun. Hangi sıfatla beni yargılıyorsun. O köpeği o kafeste zevkine tutmak hayvan severlik mi oluyor. Kucağında iyi cins hayvanla sosyal medyaysa poz ver adı hayvan severlik olsun.

Çok konuşma git. Alt yapın yetmez benle diyotlara girmeye. Hayvan sevgisi acıtasyonu yapma.

Yahu ne yapacaksınız ? Bulabildiğiniz tek çözüm belediyeyi aramak. Belediyelerin hayvanları öldürdüğü, sakat bıraktığı süründürdüğünü sağır sultan biliyor. Ne sanıyorsunuz köpeği alacaklar ve diğer köpek kardeşciklerle mutlu mesut bir ömür yaşayacaklarını mı ?

Hangi cins hayvan pardon ? Sizin kafanız karışmış bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…