Yarın hemen arayacağım. Köpeğe de üzülüyorum. Kafes gibi yere tıkmışlar hayvanıBağlı olduğun ilin çevre ve şehircilik müdürlüğünü ara.
Ses kaydı yapıyolar eve gelen sesi ölçüyolar eğer belirli bi frekansın üstündeyse alıyolar köpeği
Yarın hemen arayacağım. Köpeğe de üzülüyorum. Kafes gibi yere tıkmışlar hayvanı
Yeni gelmedi. Bebeğim döğmadan öncede vardı. Kesinlikle alışmadı. Büyüdükçe daha da korkar oldu.Gece ruyalarina da girer şimdi
heralde köpek yeni geldi çünkü uzun süredir var olsa alisir duymazdi bile
Ne kadar bencilsiniz yaaa
Bebeğiniz korkuyor diye hayvandan rahatsız oluyorsunuz
Bende bunu anlayamıyorum. Gündüz büyük oğlumu alaya indirdim oynuyordu. Giriş Kattta ki bayan camdan uyuyamıyorum başka yerde oynayın sesi. Aldım öbür tarafta oynattım. Nöbetten çıkmıştır falan. Ama kimse aynı saygıyı göstermiyor.Aklima hic bi cozum yolu gelmedi maalesef.
Kopegi,kedisi,cocugu,gurultusu hic eksik olmuyo masallah insanlarimizin.Kimsenin kimseye saygisi yok,Allah yardimcimiz olsun.
Ay kıyamam satın aldığın köpeği kafese tık. Hayvan Can'ının zorundan gece gündüz havlasın. Sonrada hayvan sevgisi. Neyi ne kadar biliyorsunda bencillikle suçluyorsun. Hayvan sevgisini senden mi öğreneceğim. Çocuğum korkuyorsa tabiki çözüm ararım. Hayvana zarar verme peşinde miyim? Okuduğunu anlayamayan, düşünmekten, empatiden yoksun zihniyet bana hayvan sevgisi dersi mi veriyorNe kadar bencilsiniz yaaa
Bebeğiniz korkuyor diye hayvandan rahatsız oluyorsunuz
Belediyeye şikayet ederek aradığınız çözüm malesef ki iyilikten çok uzak.. Siz belediye barınaklarını hayvan oteli falan zannediyosunuz galiba? Hayvan sevgisi aşılamak yerine hayvanı şutlamak..Ay kıyamam satın aldığın köpeği kafese tık. Hayvan Can'ının zorundan gece gündüz havlasın. Sonrada hayvan sevgisi. Neyi ne kadar biliyorsunda bencillikle suçluyorsun. Hayvan sevgisini senden mi öğreneceğim. Çocuğum korkuyorsa tabiki çözüm ararım. Hayvana zarar verme peşinde miyim? Okuduğunu anlayamayan, düşünmekten, empatiden yoksun zihniyet bana hayvan sevgisi dersi mi veriyor
Sen kimsende benim çocuğuma acıyorsun. Ne anladın konudan. Gelip saçma sapan yazıyorsun. Hangi sıfatla beni yargılıyorsun. O köpeği o kafeste zevkine tutmak hayvan severlik mi oluyor. Kucağında iyi cins hayvanla sosyal medyaysa poz ver adı hayvan severlik olsun.Dünkü güvercin konusundan sonra anladım ki kadınlarımızda zerre hayvan sevgisi ve merhamet yok. Yetiştirecekleri çocuklara acıyorum.
Çok konuşma git. Alt yapın yetmez benle diyotlara girmeye. Hayvan sevgisi acıtasyonu yapma.Belediyeye şikayet ederek aradığınız çözüm malesef ki iyilikten çok uzak.. Siz belediye barınaklarını hayvan oteli falan zannediyosunuz galiba? Hayvan sevgisi aşılamak yerine hayvanı şutlamak..
hımm cok iyisiniz....
Ay kıyamam satın aldığın köpeği kafese tık. Hayvan Can'ının zorundan gece gündüz havlasın. Sonrada hayvan sevgisi. Neyi ne kadar biliyorsunda bencillikle suçluyorsun. Hayvan sevgisini senden mi öğreneceğim. Çocuğum korkuyorsa tabiki çözüm ararım. Hayvana zarar verme peşinde miyim? Okuduğunu anlayamayan, düşünmekten, empatiden yoksun zihniyet bana hayvan sevgisi dersi mi veriyor
Sen kimsende benim çocuğuma acıyorsun. Ne anladın konudan. Gelip saçma sapan yazıyorsun. Hangi sıfatla beni yargılıyorsun. O köpeği o kafeste zevkine tutmak hayvan severlik mi oluyor. Kucağında iyi cins hayvanla sosyal medyaysa poz ver adı hayvan severlik olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?