Komşunun köpeği

Pencerelerim ses geçirmeyen cam lafta ama. Bebeğim o kadar sever ki hayvanları dışarda gördüğünde sarılır ama sese çok tepki veriyor. 9 dan beri ayağımda sallıyorum şuan her havladığında uyanıyor. Ne yaşadığımı bilmeden hayvan düşmanı diyorlar ya anlamıyorum

Siz komplekssiz insanlarin yapabilecegini yapmissiniz,baskasi olsa ayy benim cocugumu bahcemde oynatmiyo diye yaygarayi koparmisti halbuki insanin bazen kendi sesine bile tahammulu olmuyo.Ayni ozeni sizin de diger komsulardan bekleme hakkiniz var,insallah uygun bi cozum bulursunuz.

Bizim apartmanda giriş katta 2 köpek var ve gercekten çok yüksek sesle havlıyorlar hiç şikayet etmek gelmedi aklıma.
Onları oğluma gösterdim her fırsatta bak cici köpek , onun sesi bu vs diye anlattım. Zamanla alıştı, köpek havlıyınca hiç korkmuyor hatta umursamıyor bile artık. Çevredeki bütün sesleri kontrol edemeyiz ama çocuğumuzu kontrol edebiliriz.
Bence siz sesten tedirgin oluyorsunuz ve çoçuğunuzda bunu hissettiği için korkuyor . Çocuklar annenin duygularını sünger gibi emer ve fazlasıyla yansıtır.

Çok konuşma git. Alt yapın yetmez benle diyotlara girmeye. Hayvan sevgisi acıtasyonu yapma.
Ay klasik şu hayvan sevmeyen fitne fesat peşinde olan kadın ağzınız var...
Tebrikler ne güzel ispatladınız kendinizi,ben sizinle hangi uslupla konusuyorum siz hangi? Terbiyesiz

Pekala bayan çok hayvan sever. Yarım saatte zor uyuttuğun bebeğinin her 5 dk çığlıkla uyandığını ve bütün geceyi böyle geçirdini bi düşün tabi düşünebiliyorsan

Çok agresifsin konu sahibi
Biraz sakin ol
Onlar savunmasız canlılar
Sende biliyorsun ki barınağa terk etmek iyi hir şey değil
Hem belediyeye şikayet edip hem de hayvaları severim demen tezat değil mi ?

Asıl problem bebeğinde
Ses duyunca kendini yırtarcasına çığlıklar atmasında bir problem görmüyor musun?
Hadi bu köpeği öldürttün yada tıktın barınağa
E yarın başka bir ses olacak senin bebeğin yine bağıracak
Fobi oluşur çocukta
Bence bunu çöz önce sen

Malesef sizin gibi sorun odaklı anlayışsız insanlarla her yerde. Karşılaştığım için has bildirmeyi iyi bilirim.

Bu konuşmayı okuyanlar sizin hakkınızda aa ne kadar çirkef edepsiZ vs diyorlardır heralde
Kimsenin ne güzel haddini bildirdi dediğini sanmıyorum
Yani o yaptığınız had bildirmek değil üzgünüm
Kendinizi küçültüyorsunuz sadexe

Malesef sizin gibi sorun odaklı anlayışsız insanlarla her yerde. Karşılaştığım için has bildirmeyi iyi bilirim.
Sorunlu olan sizsiniz.
Ben size ağrı dağı eteklerini öneriyorum,havadar sessiz sakin takılırsınız zira şehir hayatı gürültüsü bitmez.

Kardeşim başka sese bu tepkiyi vermiyor yan komşumda da var karşı komşumda da var köpek. Hiç bir şeye tepki vermiyor. Anlatamıyorum. Konumda bu köpeği nası öldürtürüm diye bişey mi yazmışım bunu nerden çıkartıyorsunuz?

Sorunlu olan sizsiniz.
Ben size ağrı dağı eteklerini öneriyorum,havadar sessiz sakin takılırsınız zira şehir hayatı gürültüsü bitmez.
Ay severim seni tavsiyelerini kıyamam ben sana Nasıl zeki bişeysin sen böyle

Kopek muhtemelen erkektir disi kopek fazla havlamaz.sorun kopekin havlamasi degil kopegin varligi bence aonucta sokak kopekleride varvonlara ne yapmayi duaunuyorsunuz?
Oyle alo kopek var sikayetciyimle kimsede alamaz o kopegi.kopek asi karneai tam ve kayitliysa asla kimse alamaz.
Bizimde kopegimiz var sizin gibi sorunlu bir kacta komsu var barinagi aradilar barinakcilar o arayanlara kizdi gitti
Dunya ne sizin ne coxuhunuzun etrafinda donmuyor dunyada sadece insanlar degil hayvanlarda var.

Belediyeye şikayet etmenizden çıkarttım

ayni seyleri düsünmüyüz
tam yazacakken, sizin yazinizi okudum
cok güzel özetlemissiniz!

Dersini aldıysan çıkabilirsin. O kirli konuşmalarını da yanına al

Bu olayi bire bir yasamis olarak anlatayim geliyorlar.
Asi karnesi, yasadigi yer,kimligi,belediyeye kayiti varmi bakiyorlar varsa kopegi sevip gidiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…