Pencerelerim ses geçirmeyen cam lafta ama. Bebeğim o kadar sever ki hayvanları dışarda gördüğünde sarılır ama sese çok tepki veriyor. 9 dan beri ayağımda sallıyorum şuan her havladığında uyanıyor. Ne yaşadığımı bilmeden hayvan düşmanı diyorlar ya anlamıyorumZor gercekden zor köpek o illaki havlar bir yandan da bebek yani gercekten zor tabiki cocugun herkesden önemli ama köpekde bir canli sonucta. Bende evde hayvan yetistirmeyi seven bir insan degilim pek ama ne bileyim o köpegi alilarsa bir kurumu verilirse de köpege de yazik olacak. Evinizde ki pencereler pek iyi degil sanirim okadar ses geldigine göre. Allah yardimciniz olsun
Bende bunu anlayamıyorum. Gündüz büyük oğlumu alaya indirdim oynuyordu. Giriş Kattta ki bayan camdan uyuyamıyorum başka yerde oynayın sesi. Aldım öbür tarafta oynattım. Nöbetten çıkmıştır falan. Ama kimse aynı saygıyı göstermiyor.
Benim kafam oldukça net, ama sen ne içitin de bu hale geldin bilemem. Allah şifa versin sana ne diyeyim. Acıyorum da bi yandan zor. Okuduğunu anlayamamak.Hangi cins hayvan pardon ? Sizin kafanız karışmış bence.
Ay klasik şu hayvan sevmeyen fitne fesat peşinde olan kadın ağzınız var...Çok konuşma git. Alt yapın yetmez benle diyotlara girmeye. Hayvan sevgisi acıtasyonu yapma.
Diyota girilmez zaten diyalog di-ya-log tatlış anne..Çok konuşma git. Alt yapın yetmez benle diyotlara girmeye. Hayvan sevgisi acıtasyonu yapma.
Pekala bayan çok hayvan sever. Yarım saatte zor uyuttuğun bebeğinin her 5 dk çığlıkla uyandığını ve bütün geceyi böyle geçirdini bi düşün tabi düşünebiliyorsanYahu ne yapacaksınız ? Bulabildiğiniz tek çözüm belediyeyi aramak. Belediyelerin hayvanları öldürdüğü, sakat bıraktığı süründürdüğünü sağır sultan biliyor. Ne sanıyorsunuz köpeği alacaklar ve diğer köpek kardeşciklerle mutlu mesut bir ömür yaşayacaklarını mı ?
Malesef sizin gibi sorun odaklı anlayışsız insanlarla her yerde. Karşılaştığım için has bildirmeyi iyi bilirim.Diyota girilmez zaten diyalog di-ya-log tatlış anne..
Sizinki cocuk bizim patlıcan zaten
Malesef sizin gibi sorun odaklı anlayışsız insanlarla her yerde. Karşılaştığım için has bildirmeyi iyi bilirim.
Sorunlu olan sizsiniz.Malesef sizin gibi sorun odaklı anlayışsız insanlarla her yerde. Karşılaştığım için has bildirmeyi iyi bilirim.
Kardeşim başka sese bu tepkiyi vermiyor yan komşumda da var karşı komşumda da var köpek. Hiç bir şeye tepki vermiyor. Anlatamıyorum. Konumda bu köpeği nası öldürtürüm diye bişey mi yazmışım bunu nerden çıkartıyorsunuz?Çok agresifsin konu sahibi
Biraz sakin ol
Onlar savunmasız canlılar
Sende biliyorsun ki barınağa terk etmek iyi hir şey değil
Hem belediyeye şikayet edip hem de hayvaları severim demen tezat değil mi ?
Asıl problem bebeğinde
Ses duyunca kendini yırtarcasına çığlıklar atmasında bir problem görmüyor musun?
Hadi bu köpeği öldürttün yada tıktın barınağa
E yarın başka bir ses olacak senin bebeğin yine bağıracak
Fobi oluşur çocukta
Bence bunu çöz önce sen
Ay severim seni tavsiyelerini kıyamam ben sana Nasıl zeki bişeysin sen böyleSorunlu olan sizsiniz.
Ben size ağrı dağı eteklerini öneriyorum,havadar sessiz sakin takılırsınız zira şehir hayatı gürültüsü bitmez.
Kardeşim başka sese bu tepkiyi vermiyor yan komşumda da var karşı komşumda da var köpek. Hiç bir şeye tepki vermiyor. Anlatamıyorum. Konumda bu köpeği nası öldürtürüm diye bişey mi yazmışım bunu nerden çıkartıyorsunuz?
Çok agresifsin konu sahibi
Biraz sakin ol
Onlar savunmasız canlılar
Sende biliyorsun ki barınağa terk etmek iyi hir şey değil
Hem belediyeye şikayet edip hem de hayvaları severim demen tezat değil mi ?
Asıl problem bebeğinde
Ses duyunca kendini yırtarcasına çığlıklar atmasında bir problem görmüyor musun?
Hadi bu köpeği öldürttün yada tıktın barınağa
E yarın başka bir ses olacak senin bebeğin yine bağıracak
Fobi oluşur çocukta
Bence bunu çöz önce sen
Dersini aldıysan çıkabilirsin. O kirli konuşmalarını da yanına alBu konuşmayı okuyanlar sizin hakkınızda aa ne kadar çirkef edepsiZ vs diyorlardır heralde
Kimsenin ne güzel haddini bildirdi dediğini sanmıyorum
Yani o yaptığınız had bildirmek değil üzgünüm
Kendinizi küçültüyorsunuz sadexe
Allah askına köpeği falan boşverinde gidin kendinize sözlük alın.Ay severim seni tavsiyelerini kıyamam ben sana Nasıl zeki bileyesin sen böyle
Bu olayi bire bir yasamis olarak anlatayim geliyorlar.Belediyeyi gelip kopegi almalari icin mi aramis konu sahibi,pekala belediye gorevlilerinin komsuyu uyarip kopegin sartlarini iyilestirmesi icin uyarida bulunmalarini istemis olamaz mi? Belki kopek hasta,tasmasi sıkıyo,ac birakiliyo,iskence goruyo ve bu yuzden agresif ve surekli havliyo?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?