Komşunun oğluyla tanistirilma

Uzaklaş hatta koşarak kaç arkana bile bakma kaybetceğin bişey yok ben eşimle 4 senedir tanışıyorm ağzından o tarz biküfür bile duymadım bunu dşün

Demekkii devamlı lüfür eden bı tip.. evlndıktn sonra küfür duymak bi yerden sonra mide bulandırıcı oluor. Ayrıca uzaktan Öpücük atmak nedir yaa. Emın ol kişiligınde sıkıntı var bu adamın. Tabiki şimdiden saygı da kusur olmıcak bu onun için artı degıldır. İşi ilerletmeden BİTİR.

ya gözümde birden recep ivedik modeli bir adam belirdi, facete çıplak kadınlar ,dişler fırçalanmıyor ağız bozuk neresinden tutarsanız tutun elinizde kalır.

birde adama yakışıklı diyorsunuzda sarı sarı dişli bir adam yakışıklı olsa ne olur olmasa ne olur adamın kendine saygısı yok

sonra bu adamlar evlenince öküz oluyor.

e zaten diş fırçalamayan (böyle nasıl yaşanır ya), küfürbaz, kaba saba bi herif bu.

Ağız temizliğine Önem vermeyen bir adamın beden temizliği ne haldedir düşünmek bile istemiyorum. Tek kelime ile iğrenç. Valla okurken midem bulandı. Yanında küfür etmesi, gebelik ve kilo olayına girişide ayrı bir öküzlük.

küfürlü şeyler için birşey diyemeyeceğim ama
kilona laf etmiş orada koptum ben diğerleri hal olsa bile anlayışsız gösterişe önem veren biri geldi bana genel profile bakınca
olay sadece kilo falan değil ama için de ısınmadıysa bu işler çok çabuk oldu bittiye gelir bu yüzden ailenizi frenleyin derim bir bakmışsınız siz karar veremeden yüzük parmağınızda
ailenize birşeylerin sizi ittiğini söyleyin uzun uzadıya bu şekil de belirtmeyin gidip hemen anlatıyorlar çocuğa ve ailesine (tecrübeyle sabit)
ailenizden zamana ihtiyacınız olduğunu çocukla elektriğin ters akımda olduğunu söyleyin

Konuyu fıkra tadında okudum
Yaşlarınız 17-18 sanıyordum
Konunun sonunda 27-32 duyunca şok oldum
Alemsiniz, tanıma bence

Dişimi fırçalamıyorum ama ilerde fırçalarım
Ne kadar çabuk zayıflarsan o kadar erken evleniriz
Ve küfürler
Yeterli soğumak için

Çocuk 32 yaşında evde kalmış belliki ana kuzusu bu yaşa kadar insanın bir sevdiği olur ,beklediği olur , daha onun ne gibi pürüzleri çıkacak kim bilir , bir öğren bakalım ne gibi takıntarı var belli bir alıştığı düzey olur böylelerin ve sen hep ona uymak zorunda kalırsın , ve üstünde baskı hissedersin bir sor bakalım neden bu yaşa kadar evlenmemiş derdi neymiş annesi şimdi başından atmak ve sorumluluklarından kurtulma çabasında seni kurban seçmiş

Kk üyeler öküz olduğunda hem fikir kara sana kalmış , öküzü yola getirmek zor çoğuda getiremiyor zaten

Ya zaten aşık değilsin bişey değilsin çok matah bişey olsa kendini zorlarsın belki sevmek için de -ki onu da tasvip etmiyorum-
Ama bu çocuk=zaman kaybı

Olabilir çünkü annem de disler konusunda ciddi dememiştir demişti. Bir de zaten 32 senedir fırçalamama saçma gelmişti. Benim disler biraz sari dogustan ondan demis olabilir. Yoksa ikinci bulusmada sorulacak soru degildi. ama tabi haklısınız teşekkür ederim.

davranışları itici ve saygısızca, madem yeni tanışıyorsunuzz, yanında bir kadın olduğunu veya yok sayıp sadece üşüdüğü için küfürlü konuşması çok itici. hani bir sinir anı olsa belki eyvallah dersiniz ama öyle bir durum yok anladığım kadarıyla. kilo falan gibi mevzularda hissiz ve bayağı konuşmalar olmuş. evlilik sevgi ve hoş muhabbet kurduğun biriyle yapılmalı. yakışıklı olsa ne olur, davranışlarıyla seni küçük düşürececekse, saymayacaksa

öz bakım yok, karşısındaki kadına saygı yok. (kilo ve küfür konuları için diyorum) fazlasıyla laubali düşük seviyeli hareketler mevcut (uzaktan öpücük atmak mevzusu) facebookta ne idüğü belirsiz profiller ekli. daha ne düşünüyorsun ne yapayım diye?

bana saygısı var dıyorsunuz, ama adam daha ıkıncı bulusmada opucukler atmaya, kılo ver demeye, gelene gecene kufur etmeye başlamış...o kız profıllerını de baska amaclar ıcın ekledıgı asıkar, sıfresını verecek adam ıkıletmez verır ayrıca, unuttum zart zurt bahane bunlar..
ayrıca dıs fırcalamayan bır adam bu yasına kadar bundan sonrada fırcalamaz temızlık ve hıjyen cok onemlı bence..
bunun dısında bu kısının egıtımı meslegı nedır? aılesının kultur yapısı sneın aılene uyuyor mu? gıyımı kuşamı yerınde mı? oturmasını kalkmasını bılen bırı mı? bunları da olcup bıcmen lazım....
ayrıca sız daha bırseyı netlestırmeden aılelerın bu kadar kaynasması dogru degıl mesafe korunmalı her zaman bence...
tanımak ya da tanımamak kısmında ıse karar senın ama ben olsam yol yakınken kapıyı gosterırdım kendısıne..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…