Komşunun oğluyla tanistirilma

32 yaşında kocaman adam çocukluktan çıkalı çok olmuş,yakışıklı demişsiniz ama hijyenik değil,ağzı bozuk sürekli küfürlerin bini bin para valla pek elle tutulur gözle görülür yada ilerlenebilir bir eş adayı gibi değil.Ama sonuçta geçinecek olan sizsiniz.Yanlız şunuda diyeyim baştan ne ise o olur.Bir insan hiçbir şekilde değişmez.

Ne iş yapıyor bu recep ivedik familysı mensubu?? Eğitim seviyesi sosyoekonomik durumu nasıl?
Acaba böyle saçma davranarak sizi beğenmedi de kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor?

Kisisel temizlik, elestirisi ve özelikle küfürlerini duyunca sogumadinizmi ya hu bu adamdan?!

Bu adamın zeka yaşı 5 falan. Miden bulanmadan nasıl dinleyebildin, nasıl buluşabildin bilmiyorum ama dış görünüşü dışında gerçekten çok iğrenç. Sen de koca olsun ne olursa olsun deyip bununla evlenme lütfen. Daha 1 ay olmadan tak diye evlenecez hamile kalacaksın kilo alacaksın planlara bak, sıfır heyecan sıfır tutku, yeminle içim bulandı.

Ya dis fırcalamaması okudugum en ufak sey. Daha önemlisi: Öyle ilk bulusmalarda öpücük hareketleri yapan, gerzek gerzek konusan ve kilo vermelisin diyen, facebookta olur olmaz insanlara muhatap olması vs vs vs.. huylu huyundan vaz gecmez, vur kıcına tekmeyi adamın karsına daha karakterli birileri mutlaka cıkar

dişini fırçalamayan, sürekli küfür eden, patavatsız bir angutu nasıl yakışıklı bulabildin?

Bu yazdiklarini bir daha okusaniz zaten cocuktan sogursunuz. Cok itici geldi bana. Kilonla evlenme hizinizi orantilayan, yaninda tanisma asamasinda dahi kufur eden adamin saygisi nerde? Disini fircalamadan yakisikli olmak nasil olur ? Ne biliyim itici ve midem bulandi dis fircalama konusundan

Ne iş yapıyor bu recep ivedik familysı mensubu?? Eğitim seviyesi sosyoekonomik durumu nasıl?
Acaba böyle saçma davranarak sizi beğenmedi de kendinden uzaklaştırmaya çalışıyor?

Bu benim de aklıma ihtimaller arasında aklıma gelmişti. Aileler çok istiyor Hayır diyemiyor da ondan mi böyle şeyler yaptı diye düşünmüştüm ama ben aramadan günde iki üç sefer arar.anlayamadım bu da olabilir tabi.

İnsan kişisel bakımından birini aksatınca utanır genelde bunu dile getirmeye..
Bu bey maşallah diş fırçalamıyordum ama ilerde olur diyor...
Ağzında kaç dişi kalmış acaba merak uyandırıyor doğrusu, kalanlar da sapsarı herhalde...
Bir de küfür fln var, ağzına yapışmış adamın belli ki..
Daha şimdiden sizin yanınızda küfür eden, yarın size de eder..
Ailesinin de hevesli olduklarına aldanmayın..
Gelmiş 32 yaşına, evlendirme telaşındalar gibi geldi bana..
Yanii kv beni çok sevdi yarın öbür gün bir kavga çıksa gelinim der sahip çıkar diyorsanız...
Bilemedim, bence evlenip barklansın bir an önce artık modundalar.
Yinede bir tanıyın bakalım ama madem kilonuz hakkında buradan açık açık konuşuyor, siz de açık olun.

senin yanında ilk günden küfür eden bundan utanmayan adam, yarın sana da eder merak etme.
ayrıca ilk günden diş fırçalamıyorum, kilo vermelisin falan, çok boş boğaz bir tip bence hiç beğenmedim.

Ben eşimle bir buçuk yıldır evliyim yaklaşık 4 yıldir da tanışıyorum; eşim benim yanımda bu kadar küfür etmedi. Ben çok kızarım bu küfür konusuna, bazen trafik de argo konuşabiliyor ama o kadar yani. Ben sevmem bu tarzı

annene bunlari anlat bir bahane uydursun bida bulusmayin

Par
Pardon bişey dicem
Partnerin ne bu kendini beğenmiş ligi
Çok pişkin

çok tatlı yazmşsınız, dişini fırçalasaymş iyi olurmuş sadece senin için değil kendisi için de iyi olurmuş.

bir de adamın yakısıklı olması sevmende baya etken o anlaşılıyor.

evlencek olan sensın burdan yuzde 90 oy kararı cıkmasını mı beklıyorsun ki. ? sana uygun görünüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…