- 11 Ağustos 2016
- 2.412
- 10.210
- 208
- Konu Sahibi melankolimm
-
Merhabalar iyi akşamlar. Bir komşumla olayını anlatmak istiyorum. Normalde makinem fazla ses çıkıyor arayıp gece calistirmamami istedi bende tamam dedim. Özür dilerim dedim. Kapattım. 2 ay önce oğlum rahatsızdı pencereyi açtım bir baktım sirkeliyor bir sürü toz içeri geldi. Mesaj attım durumu anlattım kibarca tamam dedi. Geçen hafta yine sirekeledi oysaki egilsen pencereyi görüyorsun. Çünkü ben her egildigimde görüyorum alt komşumun penceresini. Birşey olmaz dedim olabilir. Bu akşam yine sirkeledi bende pencereyi kapattım ve mesaj attım. İyi akşamlar dedim. Rica etsem birşey sirkelerken pencerenin açık olup olmadığını kontrol edebilirmisin. Dedim. Sen zaten pencereyi kapatıs şeklinden belli rahatsız olduğun belli. Bende Dedim ki kapanış şeklinden anlam yuklemişsen bilemem gayet kibarca rica ettim dedim. Ve tamam tamma haklısın özür dilerim dedi bende cevap yazmak istemedim. Siz ne düşünüyorsunuz biliyorurm bukadar derdin arasında bu pek birşey değil ama hep bir haklılık peşinde olan tavır beni rahatsız ediyor. Lütfen laf atanlar ve kaba söz söyleyen olursa okuyup geçsin. Sonuçta herkes yorum yazmak zorunda değil. Sadece mantıklı bir görüş almak niyetim. Veya birdahakine olursa nasıl davranırım diye akıl almak isterim. Gerçekten yardımcı olan yazsın. Teşekkürler
Apartman toplantısı yapın ve hafta da bir günü silkeleme günü olarak belirleyin . Bizimde binamızda aynı sorun yaşanmıştı iki komşum arasında sorunu böyle çözdük.Merhabalar iyi akşamlar. Bir komşumla olayını anlatmak istiyorum. Normalde makinem fazla ses çıkıyor arayıp gece calistirmamami istedi bende tamam dedim. Özür dilerim dedim. Kapattım. 2 ay önce oğlum rahatsızdı pencereyi açtım bir baktım sirkeliyor bir sürü toz içeri geldi. Mesaj attım durumu anlattım kibarca tamam dedi. Geçen hafta yine sirekeledi oysaki egilsen pencereyi görüyorsun. Çünkü ben her egildigimde görüyorum alt komşumun penceresini. Birşey olmaz dedim olabilir. Bu akşam yine sirkeledi bende pencereyi kapattım ve mesaj attım. İyi akşamlar dedim. Rica etsem birşey sirkelerken pencerenin açık olup olmadığını kontrol edebilirmisin. Dedim. Sen zaten pencereyi kapatıs şeklinden belli rahatsız olduğun belli. Bende Dedim ki kapanış şeklinden anlam yuklemişsen bilemem gayet kibarca rica ettim dedim. Ve tamam tamma haklısın özür dilerim dedi bende cevap yazmak istemedim. Siz ne düşünüyorsunuz biliyorurm bukadar derdin arasında bu pek birşey değil ama hep bir haklılık peşinde olan tavır beni rahatsız ediyor. Lütfen laf atanlar ve kaba söz söyleyen olursa okuyup geçsin. Sonuçta herkes yorum yazmak zorunda değil. Sadece mantıklı bir görüş almak niyetim. Veya birdahakine olursa nasıl davranırım diye akıl almak isterim. Gerçekten yardımcı olan yazsın. Teşekkürlerokuduğunuz için de
Herkes aynı pencerede sirkeliyor aslında biz bunu 4 yıl önce belirledik. Ve dedik ki bu pencerede sirkeleyelim ama 4 yıl içinde sadece bir sefer tek söylemiş onun dışında hep göz ardı ettim normaldir boşver temizlerim ama muhatap olmim gerek yok ama bu davranışı hoşuma gitmediApartman toplantısı yapın ve hafta da bir günü silkeleme günü olarak belirleyin . Bizimde binamızda aynı sorun yaşanmıştı iki komşum arasında sorunu böyle çözdük.
İnanın 4 yıldır hiç söylemedim o derece muhatap olmayı sevmiyorum. Ama söyleyince de boyke bir tepki almak açıkçası biraz rahatsiz ettiBence whatsapptan atışmayı bırakın parmak yormaya değmez
Offf bu çok iyidi keşke cevap vermeden önce yazaydin bilsem bu kadar hemne yorumlar gelecek atmadan yazardım sizeRahatsız olduğum için senden de, içeri giren tozdan da özür dilerim deseydiniz
Apartman toplantısı yapın ve hafta da bir günü silkeleme günü olarak belirleyin . Bizimde binamızda aynı sorun yaşanmıştı iki komşum arasında sorunu böyle çözdük.
Herkes aynı pencerede sirkeliyor aslında biz bunu 4 yıl önce belirledik. Ve dedik ki bu pencerede sirkeleyelim ama 4 yıl içinde sadece bir sefer tek söylemiş onun dışında hep göz ardı ettim normaldir boşver temizlerim ama muhatap olmim gerek yok ama bu davranışı hoşuma gitmedi
Telefonla mesaj atmak vs degil de Su sekilde yapin. Kahveye cagirin, sohbete. Havadan sudan konusun. O sirada yuzyuzeyken soyleyin.Merhabalar iyi akşamlar. Bir komşumla aramızda geçen sirkeleme olayını anlatmak istiyorum. Normalde makinem fazla ses çıkıyor arayıp gece calistirmamami istedi bende tamam dedim. Özür dilerim dedim.2 ay önce oğlum rahatsızdı pencereyi açtım bir baktım sirkeliyor bir sürü toz içeri geldi. Mesaj attım durumu anlattım kibarca tamam dedi. Geçen hafta yine sirekeledi oysaki egilsen pencereyi görüyorsun. Çünkü ben her egildigimde görüyorum alt komşumun penceresini. Birşey olmaz dedim olabilir. Bu akşam yine sirkeledi bende pencereyi kapattım ve mesaj attım. İyi akşamlar dedim. Rica etsem birşey sirkelerken pencerenin açık olup olmadığını kontrol edebilirmisin. Dedim. Sen zaten pencereyi kapatıs şeklinden belli rahatsız olduğun belli. Bende Dedim ki kapanış şeklinden anlam yuklemişsen bilemem gayet kibarca rica ettim dedim. Ve tamam tamma haklısın özür dilerim dedi bende cevap yazmak istemedim. Siz ne düşünüyorsunuz biliyorurm bukadar derdin arasında bu pek birşey değil ama hep bir haklılık peşinde olan tavır beni rahatsız ediyor. Lütfen laf atanlar ve kaba söz söyleyen olursa okuyup geçsin. Sonuçta herkes yorum yazmak zorunda değil. Sadece mantıklı bir görüş almak niyetim. Veya birdahakine olursa nasıl davranırım diye akıl almak isterim. Gerçekten yardımcı olan yazsın. Teşekkürlerokuduğunuz için de
Apartmanlarda kesinlikle yasak olması gereken jir eylem,kimse kimsenin pisliğini çekmek zorunda değil.Senin evin temiz olacak diye ceremesini ben çekemem diyeceksiniz tabiki.Apartmanda yaşamayı bilmeyen,müstakil evlerde yaşasın bir zahmet.Merhabalar iyi akşamlar. Bir komşumla aramızda geçen sirkeleme olayını anlatmak istiyorum. Normalde makinem fazla ses çıkıyor arayıp gece calistirmamami istedi bende tamam dedim. Özür dilerim dedim.2 ay önce oğlum rahatsızdı pencereyi açtım bir baktım sirkeliyor bir sürü toz içeri geldi. Mesaj attım durumu anlattım kibarca tamam dedi. Geçen hafta yine sirekeledi oysaki egilsen pencereyi görüyorsun. Çünkü ben her egildigimde görüyorum alt komşumun penceresini. Birşey olmaz dedim olabilir. Bu akşam yine sirkeledi bende pencereyi kapattım ve mesaj attım. İyi akşamlar dedim. Rica etsem birşey sirkelerken pencerenin açık olup olmadığını kontrol edebilirmisin. Dedim. Sen zaten pencereyi kapatıs şeklinden belli rahatsız olduğun belli. Bende Dedim ki kapanış şeklinden anlam yuklemişsen bilemem gayet kibarca rica ettim dedim. Ve tamam tamma haklısın özür dilerim dedi bende cevap yazmak istemedim. Siz ne düşünüyorsunuz biliyorurm bukadar derdin arasında bu pek birşey değil ama hep bir haklılık peşinde olan tavır beni rahatsız ediyor. Lütfen laf atanlar ve kaba söz söyleyen olursa okuyup geçsin. Sonuçta herkes yorum yazmak zorunda değil. Sadece mantıklı bir görüş almak niyetim. Veya birdahakine olursa nasıl davranırım diye akıl almak isterim. Gerçekten yardımcı olan yazsın. Teşekkürlerokuduğunuz için de
Sirkelemeyin kokar, silkeleyin o daha iyi.Merhabalar iyi akşamlar. Bir komşumla aramızda geçen sirkeleme olayını anlatmak istiyorum. Normalde makinem fazla ses çıkıyor arayıp gece calistirmamami istedi bende tamam dedim. Özür dilerim dedim.2 ay önce oğlum rahatsızdı pencereyi açtım bir baktım sirkeliyor bir sürü toz içeri geldi. Mesaj attım durumu anlattım kibarca tamam dedi. Geçen hafta yine sirekeledi oysaki egilsen pencereyi görüyorsun. Çünkü ben her egildigimde görüyorum alt komşumun penceresini. Birşey olmaz dedim olabilir. Bu akşam yine sirkeledi bende pencereyi kapattım ve mesaj attım. İyi akşamlar dedim. Rica etsem birşey sirkelerken pencerenin açık olup olmadığını kontrol edebilirmisin. Dedim. Sen zaten pencereyi kapatıs şeklinden belli rahatsız olduğun belli. Bende Dedim ki kapanış şeklinden anlam yuklemişsen bilemem gayet kibarca rica ettim dedim. Ve tamam tamma haklısın özür dilerim dedi bende cevap yazmak istemedim. Siz ne düşünüyorsunuz biliyorurm bukadar derdin arasında bu pek birşey değil ama hep bir haklılık peşinde olan tavır beni rahatsız ediyor. Lütfen laf atanlar ve kaba söz söyleyen olursa okuyup geçsin. Sonuçta herkes yorum yazmak zorunda değil. Sadece mantıklı bir görüş almak niyetim. Veya birdahakine olursa nasıl davranırım diye akıl almak isterim. Gerçekten yardımcı olan yazsın. Teşekkürlerokuduğunuz için de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?