"Aman evim temiz olsun da pisliğim kime giderse gitsin " zihniyeti bitsin artık. Nefret ediyorum. Evlenmisiz, evimize yeni tasinmisiz, binada kimseyi bilmiyoruz. Sabah 8 suları uyuyordum . Birden bir ses geldi , dedim deprem oldu bina çöktü . Kalbim ağzımda salona fırladım. Üst kat komşum gücünün yetmediği halıyı aklınca silkeliyor ama sadece bizim cama vurarak iş yaptığını sanıyor. (Allah'tan balkonu kapatıp mutfağa kattık , yoksa otu b.ku bizim evdeymis) çıktım konuştum. İşte biz binaca karar aldık, aynı gün silkeliyoruz dedi. O öncedenmis artık bizde varız , istemiyorum benim rızam yok dedim. Bir daha silkelersen yemin ederim çeker indiririm halıyı. Hemen bitti mi hayır zamanla kabullendi. Şimdiki evimizde de üst katimiz yemek yiyorlar bı bakiyorum mutfağın penceresinin onu ekmek kırıntıları vardi , yine şikayet ettim . Anında kesildi. Küfür gibi yaa, altta kalanın canı çıksın . Hadi bunlar toz falan, bı gün kuzenim yolda yürürken teyzenin biri bı demlik çayı yola savurmus
çocuğun başından aşağı denk gelmiş. Bir de insan özür diler yok nerde utanma... Sizin komşu da madem pencereyi kapatma sesinden rahatsızlığını anlamış ne diye devam etmiş dupe düz inat. Bunlar ricadan da anlamaz mağara kackini alışkın değil ki ne bilsin .