Komşunun verdiği tepki

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadınlar kulübünde bir konu açılınca Bazı insanlar anlamak yerine hata kusur ve yazım yanlişina takılıyor. Ya da konu dışına çıkmayı çok seviyor. Baktın biri dedi yanlış ve o kişi o yazım yanlışını duzeltiyorsa ve konunun devamını okumadan alintilaniyor. Sizlerde silkelemk diye birşey yoksa konudan çıkabilirsiniz. Baştan yazdım herkes yazmasın. Yardımcı olan yazsın. Ama konu gittikçe halıdan ayakkabıdan kokmaktan geçti ben herkes dalıp yardımcı olsun demedim ki.

Bir harfe bu kadar takılıyorsaniz. Amacınız yardımcı olmak yerine linç etmek.

O cümlelerden çıkarılacak bambaşka sonuçlar vardı ama açık açık yazmak gerekiyormuş demek ki. Bir dahakine artık
Siz komşuyla karşılıklı sirkelemeye devam.

Hepiniz belirlediğiniz günde her şeyi silkeleyin, sonra hepiniz kendi evinizden üst kattakilerin pisliğini temizleyin. Dünyanın en mantıklı hareketi gerçekten.

Mesajların devamını okumadan dalan insan bu kadar mükemmelliyetciyseniz işiniz zor, gerçek hayatta tabi,sadece burda klavye yazarak olmuyor. heleki bir insan bir yazım yanlışını düzeltmiş ise

"Aman evim temiz olsun da pisliğim kime giderse gitsin " zihniyeti bitsin artık. Nefret ediyorum. Evlenmisiz, evimize yeni tasinmisiz, binada kimseyi bilmiyoruz. Sabah 8 suları uyuyordum . Birden bir ses geldi , dedim deprem oldu bina çöktü . Kalbim ağzımda salona fırladım. Üst kat komşum gücünün yetmediği halıyı aklınca silkeliyor ama sadece bizim cama vurarak iş yaptığını sanıyor. (Allah'tan balkonu kapatıp mutfağa kattık , yoksa otu b.ku bizim evdeymis) çıktım konuştum. İşte biz binaca karar aldık, aynı gün silkeliyoruz dedi. O öncedenmis artık bizde varız , istemiyorum benim rızam yok dedim. Bir daha silkelersen yemin ederim çeker indiririm halıyı. Hemen bitti mi hayır zamanla kabullendi. Şimdiki evimizde de üst katimiz yemek yiyorlar bı bakiyorum mutfağın penceresinin onu ekmek kırıntıları vardi , yine şikayet ettim . Anında kesildi. Küfür gibi yaa, altta kalanın canı çıksın . Hadi bunlar toz falan, bı gün kuzenim yolda yürürken teyzenin biri bı demlik çayı yola savurmus çocuğun başından aşağı denk gelmiş. Bir de insan özür diler yok nerde utanma... Sizin komşu da madem pencereyi kapatma sesinden rahatsızlığını anlamış ne diye devam etmiş dupe düz inat. Bunlar ricadan da anlamaz mağara kackini alışkın değil ki ne bilsin .

Sirkelemek ise bildigimiz temizlik te bile kullandığımız sirke tursularda başka ne gibi anlam yüklenir ki

Sizinkiler yine anlayıp yapmayı bırakmış. Bazıları inadına inadına dozunu artırarak yapıyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…