Komşuya borç verdim yardım?

Karşı taraf sorumluluğunu bilmeyince sen kötü oluyorsun. İsteyince de adın istedi oluyor. Çocuklar babalarına gidecek demişsiniz eşinizden ayrı mısınız? Çalışmıyor musunuz? Zaten zor bir şekilde yaşıyorsanız isteyin paranızı. “Normalde istediğin Zaman ödemende sorun yok sıkıştım o yüzden istemek zorunda kaldım” diyin

Bir arkadaşım vardı. Benden borç aldı, hemen veririm diyerek sonra vermedi. Makyaj malzemeleri satmaya başlamış, bana satmak istedi. Ben de bir iki şey beğenip "iyi bunları borcunun yerine verirsin bana" dedim, bir bozuldu. Amacı hem borcunu vermeyip hem de bana satış yapmakmış. :) Borcunu vermedi, makyaj malzemelerini de getirmedi.

Bide ben hala verecek durumu olmadığını düşündüğümden isteyemem en azından mesaj at yüzyüze daha çok ezilir insan

Güzel yapmışsınız böylelikle de yol vermişsinizdir

Eşimden ayrıldım 2. Evliliğimi yaptım çalışmıyorum bu ara tüp bebek yaptık olmadı birde kira yıllık veriliyor burda 9 bin kira verdik çok sıkıştık eşim öğlenleri yemek yemiyorum diyor çalışırken... komşu geçen gün bin beşyüz tl alışveriş yaptım dedi dünde kataloktan bakım ürünleri sipariş etti böyle olunca bende üzülerek istedim

Ayyy ne uyuz bir durum bildiğin unutmuş gibi yapıyor direk iste bundan utanacak birşey yok. Canım markete gidicem evse kimle yaşıyorsan artık para bırakmayı unutmuş dersin

Ayyy ne uyuz bir durum bildiğin unutmuş gibi yapıyor direk iste bundan utanacak birşey yok. Canım markete gidicem evse kimle yaşıyorsan artık para bırakmayı unutmuş dersin
İstedim Perşembe’ye kadar ayarlarmışım dedim unutmuşum dedi

mesela biri borc istedi mi soyle diyorum sen bu parayi tamamen gozden cikarmaya hazir misin.yani sanki hic vermeyecekmis gibi dusun eger kabul edersen ver borcu diyorum.
ben sesimi çikarmayarak çözüyorum konuyu.
bende borcum var diyorum hayır demeyi öğrendim:)

mesela biri borc istedi mi soyle diyorum sen bu parayi tamamen gozden cikarmaya hazir misin.yani sanki hic vermeyecekmis gibi dusun eger kabul edersen ver borcu diyorum.
ben sesimi çikarmayarak çözüyorum konuyu.
bende borcum var diyorum hayır demeyi öğrendim:)

bunu yol edınen ınsanlarda var eskı calıstıgım ıs yerınde basıma geldı bu
bunuda nasıl anladık anlatayım yemek yıyoruz bırı bırıyle konusuyor verdım ama ısteyemıyorum para lazım dıgerı dıyorkı bana da vermedı
bız masaya oturtukca anladık kı hepımızden para almıs bırde kucuk mıktarlar bırınden 30 dıgerınden 50 bırınden 60 alıyor unuttum dıyor verıcem dıyor oyalıyor ınsanlar ıstemeye cekınıyor ya o durumu kullanıyor

fazla surmedı zaten ısıne son verıldı onunda yanlıs hareketlerı sebebıyle

yanı boyle olup olmadıgını bılemezsınız oyuzden ıstememezlık yapmayın buna alısıp dılencı gıbı olanlar da var...

sız kendı paranızı ıstıyorsunuz utanmayın eskıden bende oyleydım cok param gıttı yazık gunah degıl mı en azından gercekten ıhtıyac sahıbıne verırdım ıcım rahat ederdı o parayı

Şaşırmadım.
Bakın oda mahçup olmuş unuttuğu için.
Unuttuğunu tahmin etmiştim zaten Perşembe’ye kadar ayarlar heralde... kırılmadığınıda anladım aldığı mutfak eşyaları gelmiş çağırdı beni gel bak diye başka komşuda vardı konuyu konuşmadık

Benim boyle cok param gitti.artik isteyenlere kredi cektim onu oduyorum bende de yok malesef diyorum.50 100 derken olan bana oldu sonrasinda selami sabahi da kestiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…