Borç verdiğim bi kaç arkadaşım olmuştu bazen geciktiriyorlardı istiyordum... burada ki komşularımla ilk defa oldu böyle birşey... abime vermiştim bi bilezik ilk maaşımda alırım demişti 5 sene sonra evlenirken düğünümde tak dedim kötü oldum alırken 150 tl fazla vermiş arkamdan lafını etmiş bideBenim boyle cok param gitti.artik isteyenlere kredi cektim onu oduyorum bende de yok malesef diyorum.50 100 derken olan bana oldu sonrasinda selami sabahi da kestiler
ÇocuklArıma harçlık vericem dedimFatura yatırmam lazım param çıkışmadı böyle istemek zorunda kaldım ama kusura bakma de.
Burada ki 100 konunun 90ına bu cevap yazılmalı"Canım çok önemli değil ama varsa verebilirsen iyi olur. Sikistim biraz."
Bitti bu kadar. Yani yanlış anlamayın sizi düşündüğüm için soruyorum.
Bu kadarcık birşey için bile buradan yardım bekliyorsaniz bir sıkıntı yok mu sizce? Hayat ile ilgili sorunları nasıl cozuyorsunuz?
Çalışan arkadaşlarımla ortak birşey alırız kişi başı en fazla 15 tutar herkes o kişiye verir hiç unutan görmedim. Araya zaman girer unutturma diye hatırlatırız unutsak bile hiç sorun olmayacak aramızda.. ben o komşuya bir daha borç vermem parası yoktur geciktirir amenna ama vermedim mi demek çok garipMsj attım çocuklarım gidicek ayarlayabilirsen iyi olur dedim aaa vermedim mi ben onu unutmuşum kusura bakma dedi
Gerçekten unuttuğunu düşündüğüm için çekindim bilerek vermediğini düşünsem direk isterdim ama verdi zaten akşamNe kadar kolay su-i zan edebiliyoruz. Gerçekten unutmuştur, araya cenaze girdi diyorsunuz, belki öncesinde planladı borcumu vereyim diye, ama sonra vermedi ama öncesinden neticem diye kodlayınca tamamen çıktı aklından. Makine (ki onlarda da sistem hatası verebiliyor) değiliz olabilecek şeyler bunlar.
Tabi ki üstüne yatmak da istemiş olabilir, ama bilemeyiz, güzel düşünmek gerek. Zaten böyle bir insanda bir şekilde çıkar ortaya siz de iletişiminizi kesersiniz.(ben mesajına inandım gerçekten unutmuş)
Unutmuş da olabilir onensememis de olabilir sana kalmış yuzsuzluge vurup istemezsen vermezzzbayanlar bi fikir verin. komşuma bi ay önce 50 tl borç verdim bi kaç güne veririm dedi sonra cenazeleri falan oldu önemsemedim onun için.. şimdi hergün görüşüyoruz nerdeyse sürekli alışveriş falan yapıyor ama borcunu unutmuş gibi bende bu ara çok sıkıştım nasıl isteyebilirim acaba ?
İstedim verdi unuttuğuna emindimUnutmuş da olabilir onensememis de olabilir sana kalmış yuzsuzluge vurup istemezsen vermezzz
Gecen aldigin 50tlyi verirmsin sıkıştım nakite. Bukadar basit. Insan aldigini verdigini asla unutmaz o salaga yatiyosa siz uyandirinbayanlar bi fikir verin. komşuma bi ay önce 50 tl borç verdim bi kaç güne veririm dedi sonra cenazeleri falan oldu önemsemedim onun için.. şimdi hergün görüşüyoruz nerdeyse sürekli alışveriş falan yapıyor ama borcunu unutmuş gibi bende bu ara çok sıkıştım nasıl isteyebilirim acaba ?
:) Aynen bu devirde yüzsüz olacaksin bazı durumlardaİstedim verdi unuttuğuna emindim
O kadar da küçük bir rakam değil. 50 kuruş mu bu unutulsun?Unutmus olabilir cok kücük bi rakam cunku
Madem sık sık görüşüyorsunuz sıkıstım biraz gecen sana verdigim 50tl yi verirmisin diyin gitsin
Büyük gelecek olana 50krs da büyük olabilirO kadar da küçük bir rakam değil. 50 kuruş mu bu unutulsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?