“Canım 50 TL borç verebilir misin?” diye sorun. Yada 100 isteyin 50 sini akşam geri verin.bayanlar bi fikir verin. komşuma bi ay önce 50 tl borç verdim bi kaç güne veririm dedi sonra cenazeleri falan oldu önemsemedim onun için.. şimdi hergün görüşüyoruz nerdeyse sürekli alışveriş falan yapıyor ama borcunu unutmuş gibi bende bu ara çok sıkıştım nasıl isteyebilirim acaba ?
Msj attım ama o görmeden geri sildim yüz yüzemi istesem acaba“Canım 50 TL borç verebilir misin?” diye sorun. Yada 100 isteyin 50 sini akşam geri verin.
"Canım çok önemli değil ama varsa verebilirsen iyi olur. Sikistim biraz."bayanlar bi fikir verin. komşuma bi ay önce 50 tl borç verdim bi kaç güne veririm dedi sonra cenazeleri falan oldu önemsemedim onun için.. şimdi hergün görüşüyoruz nerdeyse sürekli alışveriş falan yapıyor ama borcunu unutmuş gibi bende bu ara çok sıkıştım nasıl isteyebilirim acaba ?
Çok utanıyorum acaba kırarmıyım diye isteyemiyorum çocuklarım babasına gidecek onlara harçlık vericem ama napıcam bilemiyoruminsan ne alacagini ne de verecegini unutur. Terbiyesizlik bu yaptigi. Acik acik soyleyin, ihtiyacim var, ne zaman vereceksin borcunu diye. Yuzune soyleyemiyorsaniz mesaj atin.
Bu konularda çok çekiniyorum isteyenede yok diyemiyorum"Canım çok önemli değil ama varsa verebilirsen iyi olur. Sikistim biraz."
Bitti bu kadar. Yani yanlış anlamayın sizi düşündüğüm için soruyorum.
Bu kadarcık birşey için bile buradan yardım bekliyorsaniz bir sıkıntı yok mu sizce? Hayat ile ilgili sorunları nasıl cozuyorsunuz?
Iyi de isteyeceginiz para kendi paraniz. O utansin, siz neden utaniyorsunuz?Çok utanıyorum acaba kırarmıyım diye isteyemiyorum çocuklarım babasına gidecek onlara harçlık vericem ama napıcam bilemiyorum
hayat felsefem şu.birine borc verirken bi iyilik yaparken sanki hic karsiligini almayacagim sekilde davraniyorum.bence sizde oyle yapin insanlara gucunuzun yettigi kadar yardimda bulunun boyle olunca uzulmezsiniz.ben olsam 50 tlyi istemezdim bi dahada vermezdim
niye utanıyorsunz ki para sizin paranız . .
Utanacak bir şey yok ki borç istemiyorsunuz ki
alacağınızı istiyorsunuz
yüzyüze söyleyın gördugunzde ayıp polunacak bi durum yok..Ne biliyim çekiniyorum msj atsam ayıpmı olur
Niye ayip olsun sonucta baskasinin parasini istemiyorsunuz kendi paranizi istiyorsunuz.Ne biliyim çekiniyorum msj atsam ayıpmı olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?