• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsuyla buyuk kavga ettik:(

smollgirl20

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2017
1.149
560
38
32
tasinali 1 ay oldu buraya..karsi binada bi kadindan sut alisverisi yapiyodum kizimla da kizi arkadasti severdim kizlarini gorusurduk 1 ay icinde icim isinmisti sanki...gecennlerde sütü aksam 11 de getirdi aramis aramis duymamisim 3 kere sora aradim bana baya bi çıkısmisti kadin...kac kere aradim.neden acmiyosun ya tarrzinda sasirdigim bir uslupla konustu neyse dedim abla duymadim kusuuruma bakkma dedim uzatmadim.ogun sutumu aldim ..sora yine sut alisverisine devam..dun sabah 8 de aramis sut icin bende telefon sesszde tabj cocuk uyiyor o saatte sesi acik tutmam.birkere aramis bende 11 de aradim acmadi gun icindw aradim acmadi mesgule bile atti..sora msj attim msjlari kizi okuyor o bilmiuor msj okumayi falan....cnm sabah annen aramis sanjrim sut geldi duymamisiim.o saatte yazrim...annem sutu sen acmayinca baskasina vermis yazdi. artik o saatte kimi buldu acele verdiyse...bende tuh keske dolaba koysaydi ben oglende alirdim yazdim cocukda cok seviyo sizin sutu tuh sutsuz kaldi bu hafta ama neyse canim dedim....sora kadin aradi....azarlamaya basladi senin cocugun simdi bugin sutsuz duramicakmi yani tarzi saygisiz bi ses tonuyla konusmaya basladi ..ben once beni madur etti diye biraz sut vericek sandim cocum icin ...he abla sizin sutu cok sevmisti cok beheniyorum.sutunu diyordum ki ..kadin birden çemkirmwye basladi...bana bak ben milletin kapisina surekli sut getircek insan degilim dun gece gec geldi sutler getiremedim o saatte miletin kapisina gelcek bi kadin degilim gevende de 3 kere aradim acmamistin sabah da acmadin ben boyle seylere gelemem diyerwk bagarmaya basladi ve benim şartller atti ..sen beni kim oluyosunda ikide bir aazarlamaya kalkisiyosun ya dedim gecende de abuk sabuk bagardin sesimj cikarmadim simdide beni azarlamaua calisiyosun dedim...komsulukta olamazmi insanlik hali cocumla ilgileniyorum duymamis olamazmiyim dedim ama bende bagriyorum elim ayam titriyor asiri sinirle konusuuorum...bir daha senden sut falan almam benim numarami da sil komsilukda yapma benle dedim ..zaten ben senle komsuluk yapmiyom canim dedi gevsek bi agazla...yapamassin zaten istesende dedim...teli suratima kapatti...hala şoktayim buyuk bir sinir icindeyim suan basim agriyo sabahtan beri hic beklemezdim..simdi durduk yere belkide mahallede adimi cikarcak beni kotuleyecek.. icimde de bir urperti var suan kadin mahallede beni horunce laf atar bende sinirlenir saydirip rezil olurum diye korkuyorum ..nasil davranmaliyim tam karsimda oturuuo nereye gitsem gorucek karsilasicaz:KK43:
her getirdiginde acmasam teli kapayi magdur etsem hakli dicem ama gecende duymadim hemen kapiya inio aldim kusura bakma duymadim.dedim sora defalarca aldim sutumu duzenlice bugunde sabahin korunde aradigi icin duymadim ki evde durdursaydi ben alirdim.

Son düzenleme:
tasinali 1 ay oldu buraya..karsi binada bi kadindan sut alisverisi yapiyodum kizimla da kizi arkadasti severdim kizlarini gorusurduk 1 ay icinde icim isinmisti sanki...gecennlerde sütü aksam 11 de getirdi aramis aramis duymamisim 3 kere sora aradim bana baya bi çıkısmisti kadin...kac kere aradim.neden acmiyosun ya tarrzinda sasirdigim bir uslupla konustu neyse dedim abla duymadim kusuuruma bakkma dedim uzatmadim...sora yine sut alisverisine devam..dun sabah 8 de aramis sut icin bende telefon sesszde tabj cocuk uyiyor o saatte sesi acik tutmam.birkere aramis bende 11 de aradim acmadi gun icindw aradim acmadi mesgule bile atti..sora msj attim msjlari kizi okuyor o bilmiuor msj okumayi falan....cnm sabah annen aramis sanjrim sut geldi duymamisiim.o saatte yazrim...annem sutu sen acmayinca baskasina vermis yazdi. artik o saatte kimi buldu acele verdiyse...bende tuh keske dolaba koysaydi ben oglende alirdim yazdim cocukda cok seviyo sizin sutu tuh sutsuz kaldi bu hafta ama neyse canim dedim....sora kadin aradi....azarlamaya basladi senin cocugun simdi bugin sutsuz duramicakmi yani tarzi saygisiz bi ses tonuyla konusmaya basladi ..ben once beni madur etti diye biraz sut vericek sandim cocum icin ...he abla sizin sutu cok sevmisti cok beheniyorum.sutunu diyordum ki ..kadin birden çemkirmwye basladi...bana bak ben milletin kapisina surekli sut getircek insan degilim dun gece gec geldi sutler getiremedim o saatte miletin kapisina gelcek bi kadin degilim gevende de 3 kere aradim acmamistin sabah da acmadin ben boyle seylere gelemem diyerwk bagarmaya basladi ve benim şartller atti ..sen beni kim oluyosunda ikide bir aazarlamaya kalkisiyosun ya dedim gecende de abuk sabuk bagardin sesimj cikarmadim simdide beni azarlamaua calisiyosun dedim...komsulukta olamazmi insanlik hali cocumla ilgileniyorum duymamis olamazmiyim dedim ama bende bagriyorum elim ayam titriyor asiri sinirle konusuuorum...bir daha senden sut falan almam benim numarami da sil komsilukda yapma benle dedim ..zaten ben senle komsuluk yapmiyom canim dedi gevsek bi agazla...yapamassin zaten istesende dedim...teli suratima kapatti...hala şoktayim buyuk bir sinir icindeyim suan basim agriyo sabahtan beri hic beklemezdim..simdi durduk yere belkide mahallede adimi cikarcak beni kotuleyecek.. icimde de bir urperti var suan kadin mahallede beni horunce laf atar bende sinirlenir saydirip rezil olurum diye korkuyorum ..nasil davranmaliyim tam karsimda oturuuo nereye gitsem gorucek karsilasicaz:KK43:
Karsilikli usluplar kotu olsada kadin hakli.
Surekli sizin pesinizde kosamaz sut icin.Telefonu duymuyorsaniz kusura bakma ben telefonu duymuyorum siz sut geldiginde dolaba koyun bana mesaj atin ben sabah alirim demeliydiniz.

Karsilikli usluplar kotu olsada kadin hakli.
Surekli sizin pesinizde kosamaz sut icin.Telefonu duymuyorsaniz kusura bakma ben telefonu duymuyorum siz sut geldiginde dolaba koyun bana mesaj atin ben sabah alirim demeliydiniz.
surekli derken ? daha once 3 kere aradigi aksam.zatem sutumu almistim bu sabah da aradi duymadim zil diye de bise var zilede basan olmadi ve sonuc bu ....

Yanii evet biraz sütçü kadının tepkisi fazla ama haksız da değil hani.
Size süt getirmek satmak için defalarca aramış üstelik birçok gün...
Tabi , haklı çıkarmaz bağırma hakkını vermez ama neyse olan olmuş bundan sonrasında mesafeli olursunuz herkes herkesle konuşmak zorunda değil boşverin ne diyecek mahalleye sanki hoş dese ne olur ki takılmam şahsen ben sizde öyle yapın bence...

tasinali 1 ay oldu buraya..karsi binada bi kadindan sut alisverisi yapiyodum kizimla da kizi arkadasti severdim kizlarini gorusurduk 1 ay icinde icim isinmisti sanki...gecennlerde sütü aksam 11 de getirdi aramis aramis duymamisim 3 kere sora aradim bana baya bi çıkısmisti kadin...kac kere aradim.neden acmiyosun ya tarrzinda sasirdigim bir uslupla konustu neyse dedim abla duymadim kusuuruma bakkma dedim uzatmadim.ogun sutumu aldim ..sora yine sut alisverisine devam..dun sabah 8 de aramis sut icin bende telefon sesszde tabj cocuk uyiyor o saatte sesi acik tutmam.birkere aramis bende 11 de aradim acmadi gun icindw aradim acmadi mesgule bile atti..sora msj attim msjlari kizi okuyor o bilmiuor msj okumayi falan....cnm sabah annen aramis sanjrim sut geldi duymamisiim.o saatte yazrim...annem sutu sen acmayinca baskasina vermis yazdi. artik o saatte kimi buldu acele verdiyse...bende tuh keske dolaba koysaydi ben oglende alirdim yazdim cocukda cok seviyo sizin sutu tuh sutsuz kaldi bu hafta ama neyse canim dedim....sora kadin aradi....azarlamaya basladi senin cocugun simdi bugin sutsuz duramicakmi yani tarzi saygisiz bi ses tonuyla konusmaya basladi ..ben once beni madur etti diye biraz sut vericek sandim cocum icin ...he abla sizin sutu cok sevmisti cok beheniyorum.sutunu diyordum ki ..kadin birden çemkirmwye basladi...bana bak ben milletin kapisina surekli sut getircek insan degilim dun gece gec geldi sutler getiremedim o saatte miletin kapisina gelcek bi kadin degilim gevende de 3 kere aradim acmamistin sabah da acmadin ben boyle seylere gelemem diyerwk bagarmaya basladi ve benim şartller atti ..sen beni kim oluyosunda ikide bir aazarlamaya kalkisiyosun ya dedim gecende de abuk sabuk bagardin sesimj cikarmadim simdide beni azarlamaua calisiyosun dedim...komsulukta olamazmi insanlik hali cocumla ilgileniyorum duymamis olamazmiyim dedim ama bende bagriyorum elim ayam titriyor asiri sinirle konusuuorum...bir daha senden sut falan almam benim numarami da sil komsilukda yapma benle dedim ..zaten ben senle komsuluk yapmiyom canim dedi gevsek bi agazla...yapamassin zaten istesende dedim...teli suratima kapatti...hala şoktayim buyuk bir sinir icindeyim suan basim agriyo sabahtan beri hic beklemezdim..simdi durduk yere belkide mahallede adimi cikarcak beni kotuleyecek.. icimde de bir urperti var suan kadin mahallede beni horunce laf atar bende sinirlenir saydirip rezil olurum diye korkuyorum ..nasil davranmaliyim tam karsimda oturuuo nereye gitsem gorucek karsilasicaz:KK43:
Neden bu kadar kafaya takıyosun ananmı babanmı salla gitsin ya.görünce kafayı çevir gitsin

Yanii evet biraz sütçü kadının tepkisi fazla ama haksız da değil hani.
Size süt getirmek satmak için defalarca aramış üstelik birçok gün...
Tabi , haklı çıkarmaz bağırma hakkını vermez ama neyse olan olmuş bundan sonrasında mesafeli olursunuz herkes herkesle konuşmak zorunda değil boşverin ne diyecek mahalleye sanki hoş dese ne olur ki takılmam şahsen ben sizde öyle yapın bence...
bir cok gun mu ? bikeresinde duymadim aradini gorunce hemen inip aldim bide bu sabah duymadim hem ben ondan kapima getir demiyorimki gider ben alirim.musait olunca sabahin 8 inde duymucami tahmin etmiykmu niye hemen baskasina veriyi sutu

Biraz sakinleşince arayi duzeltin.yanlış anlaşılma oldu diyin.kusluk olmaz hele karşı komşuyla.sizi her an yıpratır bu dargınlık.samimi olmazsiniz eskisi kadar amA ipleri koparmayın tamamen.

Aman bosver böyle bir tavirla nasil sūt satiyor hayret:KK57:
Bir kere iletisim kuramamissiniz diye atar yapmis sonra da ikinciye atarda level atlamis.
Siz de altta kalmamissiniz.
Kibir akiyor kadindan. Allahtan yönetici falan degil:KK48:
kendi sutu dehil.ablasinin sutlerini satiyo mahallede bir iki kisiye ustelik ablasinin oglu getiriuo o kadin da yanlarinda evi falan gosteriyo ..hala sinirliyim

Ama kadin hakli. Okadar Merkeli arasam o bile cikardi yani.
Sonucda kadindan süt isteyen sensin.
Abla, böyle böyle ben akşamları sessize aliyorum. Seni sütü gelince dolaba koy ben gelir alirim deseydin...
Kadin niye senin ayağına getirsin?

Ama kadin hakli. Okadar Merkeli arasam o bile cikardi yani.
Sonucda kadindan süt isteyen sensin.
Abla, böyle böyle ben akşamları sessize aliyorum. Seni sütü gelince dolaba koy ben gelir alirim deseydin...
Kadin niye senin ayağına getirsin?
kadin bunu kendi tercih etti ben demedim ki ona ayama getir diye ..ki sutu satan koyden getiren o kadin degil ablasinin oglu getiyor o da yaninda bulunuyor cocugun

her getirdiginde acmasam teli kapayi magdur etsem hakli dicem ama gecende duymadim hemen kapiya inio aldim kusura bakma duymadim.dedim sora defalarca aldim sutumu duzenlice bugunde sabahin korunde aradigi icin duymadim ki evde durdursaydi ben alirdim.
Canim bence sen haklsın
kadın kendi kendine tribe girmiş
boşver takma kafana

surekli demek icin bunun bence 5 kere falan hadi 3 diyelim tekrarlanmasi lazim..birinci ulasamaadiginda isik hiziiyla gittim aldim sutumu ..2. dede sabahin korunde aradigindan duymamisim.haberjm bile yok uyanir uyanmaz aradim
Kadin hakli ikinci olunca sureklilige girer 5 defa 10 defa sizin acilmayan telefonunuzami katlanmaliydi.
Sutun geldigi saat belli demekki telefonunuzu kontrol edeceksiniz.sizin icin sutu dolaba saklamak yada ne yapacagini dusunmek zorunda degil.

kadin mi hakli? yuh sanki sütü bedava veriyor? (bedava vermio dimi xD rezil olmiim). madem bu kadar sabirsiz baska anlasma yapsaydi. misal komsu sen vaktim olunca hel al. yada her aksam ugra vs. vs. hergün süt gelcek diye amuda kalkmaya gerek yok. milky business women ucmus. hem öyle asiyse diger komsularda ne oldugunu biliyordur. takmayin sallayin

Back
X