• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

komsuyla buyuk kavga ettik:(

Canim kadin parayla veriyor diye ayağına götürmesi beklenmezki. Bide taze sağım köy sütü hemen çöker.
Korkuyordur kesin elinde kalcak diye.
Birde marketede para veriyoruz ama kimse peşimizden arayip kapimiza getirmiyor.( benim market yapmıyor)

İyi de kimse ona sen getir dememiş ki kendi işgüzarlığı. Konu sahibi de kadının tuhaf olan bu huyunu bu şekilde öğrenmiş işte. Saatlere bak akşam 11 , sabah 8:00..
Şahsen çocuğumu biraz daha uyutmaya çalışırken biri o saatte kapımı çalsa veya es kaza telefon sesliyken çalsa terslerim. Sütse süt alacağız dendiyse parası mutlaka verilir. Almayan kendisi olur çünkü bozulsa da bedeli ödenir..

Biri benden bir ürün alsa ararım hazır derim gelir alır. Kadın çocuk uyuyordu diye açıklama bile yapmış.. Sütçü komşu kendini fazla kaptırmış. Başka meşgalesi yoksa.. :KK14:

Bu arada mahallede dolaşan sütçüler hala var. Kornalarından tanınıyor ve kapınıza kadar getiriliyor..

Kadin hakli ama tarzi yanlis.

Senin pesinden kosamaz sen onu pesinden kosacaksin sut alacak sensin.

Herneyse sonucta kadin hakliyken haksiz konuma dusmus uslubundan dolayi.

Bosver konusma bir daha

Sutçü baskası komşu emanetcı sanırım..Direk sütçü saat kacta geliyorsa onu bekleyin o getirsin sütünüzü .Ayıp olmus tabi ben dolaba bile koymak istemem bana ne biri icecek biri satacak aradaki kadının suçu ne .

Her zaman her saniye telefona bakamayabiliriz burda sütçü kadın nasıl haklı oluyor anlamadım? Zoruna gidiyorsa yapmasın o zaman. Bence sorun kadın bunu kendine yakıştıramıyor. Ben süt satan kadın değilim triplerine giriyor.
Birgün arkadaşımla bir kurumun tuvaletine girecektik. baktık beyaz önlüklü boneli bir kadın tuvalette ellerini yıkıyor. Biz de tuvalette temizlik var sandık. Dedik ki tuvaleti temizliyorsanız biz sonra girelim. kadın başladı bağırmaya, siz beni tuvalet temzilikçisi mi sandınız görmüyor musunuz ben mutfakta çalışıyorum. Özür dilememize rağmen kadın bağırmaya ve ağlamaya devam etti. Sizin olayınız da bundan farklı değil maalesef komşunuz da yaptığı işin ayıp bir yanı olmamasına rağmen sindirememiş.
Yapacağınız bir şey yok. Ya başkasına sütü verdiğinde ses etmeyecektiniz. Orda biraz gereksiz bir çıkış yapmışssınız. Kızım sütsüz kaldı falan diyerek. Sağlık olsun diyerek konuyu kapatabilirdiniz. Şu anda yapılacak şey zaten ondan selamı sabahı kesip kendi yolunuza bakmak. Tek süt satan o değildir herhalde

Vallah bence sütcü kadin net HAKSIZ yaptigi buyuk terbiyesizlik. O saatde musait degilse degildir konu sahibi bunlarin keyfine göre asker gibi 7/24 hazır olup süt mü bekliyecek. Ertesi gün verse ne olur yani. İlk laf dalaşından sonra zaten tavrını koymaliydin konu sahibi bu yüzden tepene cikmis bu komsu

tasinali 1 ay oldu buraya..karsi binada bi kadindan sut alisverisi yapiyodum kizimla da kizi arkadasti severdim kizlarini gorusurduk 1 ay icinde icim isinmisti sanki...gecennlerde sütü aksam 11 de getirdi aramis aramis duymamisim 3 kere sora aradim bana baya bi çıkısmisti kadin...kac kere aradim.neden acmiyosun ya tarrzinda sasirdigim bir uslupla konustu neyse dedim abla duymadim kusuuruma bakkma dedim uzatmadim.ogun sutumu aldim ..sora yine sut alisverisine devam..dun sabah 8 de aramis sut icin bende telefon sesszde tabj cocuk uyiyor o saatte sesi acik tutmam.birkere aramis bende 11 de aradim acmadi gun icindw aradim acmadi mesgule bile atti..sora msj attim msjlari kizi okuyor o bilmiuor msj okumayi falan....cnm sabah annen aramis sanjrim sut geldi duymamisiim.o saatte yazrim...annem sutu sen acmayinca baskasina vermis yazdi. artik o saatte kimi buldu acele verdiyse...bende tuh keske dolaba koysaydi ben oglende alirdim yazdim cocukda cok seviyo sizin sutu tuh sutsuz kaldi bu hafta ama neyse canim dedim....sora kadin aradi....azarlamaya basladi senin cocugun simdi bugin sutsuz duramicakmi yani tarzi saygisiz bi ses tonuyla konusmaya basladi ..ben once beni madur etti diye biraz sut vericek sandim cocum icin ...he abla sizin sutu cok sevmisti cok beheniyorum.sutunu diyordum ki ..kadin birden çemkirmwye basladi...bana bak ben milletin kapisina surekli sut getircek insan degilim dun gece gec geldi sutler getiremedim o saatte miletin kapisina gelcek bi kadin degilim gevende de 3 kere aradim acmamistin sabah da acmadin ben boyle seylere gelemem diyerwk bagarmaya basladi ve benim şartller atti ..sen beni kim oluyosunda ikide bir aazarlamaya kalkisiyosun ya dedim gecende de abuk sabuk bagardin sesimj cikarmadim simdide beni azarlamaua calisiyosun dedim...komsulukta olamazmi insanlik hali cocumla ilgileniyorum duymamis olamazmiyim dedim ama bende bagriyorum elim ayam titriyor asiri sinirle konusuuorum...bir daha senden sut falan almam benim numarami da sil komsilukda yapma benle dedim ..zaten ben senle komsuluk yapmiyom canim dedi gevsek bi agazla...yapamassin zaten istesende dedim...teli suratima kapatti...hala şoktayim buyuk bir sinir icindeyim suan basim agriyo sabahtan beri hic beklemezdim..simdi durduk yere belkide mahallede adimi cikarcak beni kotuleyecek.. icimde de bir urperti var suan kadin mahallede beni horunce laf atar bende sinirlenir saydirip rezil olurum diye korkuyorum ..nasil davranmaliyim tam karsimda oturuuo nereye gitsem gorucek karsilasicaz:KK43:
her getirdiginde acmasam teli kapayi magdur etsem hakli dicem ama gecende duymadim hemen kapiya inio aldim kusura bakma duymadim.dedim sora defalarca aldim sutumu duzenlice bugunde sabahin korunde aradigi icin duymadim ki evde durdursaydi ben alirdim.

evet komşuluk yapmıyormuşsunuz ticaret yapıyormuşsunuz, selam sabah vermezsin olur biter bi sorun olmaz bence

Aman boşver, sana sütmü yok. Demekki birbirinize uymuyorsunuz onun alışveriş anlayışı ile seninki uymuyor

neden
yūz kere mi aramis duymammisim.yuz kere mi ayni sey olmusda cemkiriuor

100 kere senin pesinden mi kosmak zorunda? Ayni seyin olmasini daha ne kadar bekleyecek 3 kere olunca sayilmiyor mu? 1 kere olsa herkes tamam insanlik der. 3 kere olmus. Kadinla araniz bozulmasa o telefonlar duyulmmamaya devam ederdi illaki.
Ben olsam bende kizarim

Kadının uslübu yanlış olmak ile birlikte haklı.
Ben de birisini arasam, telefonu açmayıp saatler sonra geri dönüş yapsa içten içe kızarım.
Sütünü satmak peşinizden koşuyor gibi hissetmiş olabilir kendini.

tasinali 1 ay oldu buraya..karsi binada bi kadindan sut alisverisi yapiyodum kizimla da kizi arkadasti severdim kizlarini gorusurduk 1 ay icinde icim isinmisti sanki...gecennlerde sütü aksam 11 de getirdi aramis aramis duymamisim 3 kere sora aradim bana baya bi çıkısmisti kadin...kac kere aradim.neden acmiyosun ya tarrzinda sasirdigim bir uslupla konustu neyse dedim abla duymadim kusuuruma bakkma dedim uzatmadim.ogun sutumu aldim ..sora yine sut alisverisine devam..dun sabah 8 de aramis sut icin bende telefon sesszde tabj cocuk uyiyor o saatte sesi acik tutmam.birkere aramis bende 11 de aradim acmadi gun icindw aradim acmadi mesgule bile atti..sora msj attim msjlari kizi okuyor o bilmiuor msj okumayi falan....cnm sabah annen aramis sanjrim sut geldi duymamisiim.o saatte yazrim...annem sutu sen acmayinca baskasina vermis yazdi. artik o saatte kimi buldu acele verdiyse...bende tuh keske dolaba koysaydi ben oglende alirdim yazdim cocukda cok seviyo sizin sutu tuh sutsuz kaldi bu hafta ama neyse canim dedim....sora kadin aradi....azarlamaya basladi senin cocugun simdi bugin sutsuz duramicakmi yani tarzi saygisiz bi ses tonuyla konusmaya basladi ..ben once beni madur etti diye biraz sut vericek sandim cocum icin ...he abla sizin sutu cok sevmisti cok beheniyorum.sutunu diyordum ki ..kadin birden çemkirmwye basladi...bana bak ben milletin kapisina surekli sut getircek insan degilim dun gece gec geldi sutler getiremedim o saatte miletin kapisina gelcek bi kadin degilim gevende de 3 kere aradim acmamistin sabah da acmadin ben boyle seylere gelemem diyerwk bagarmaya basladi ve benim şartller atti ..sen beni kim oluyosunda ikide bir aazarlamaya kalkisiyosun ya dedim gecende de abuk sabuk bagardin sesimj cikarmadim simdide beni azarlamaua calisiyosun dedim...komsulukta olamazmi insanlik hali cocumla ilgileniyorum duymamis olamazmiyim dedim ama bende bagriyorum elim ayam titriyor asiri sinirle konusuuorum...bir daha senden sut falan almam benim numarami da sil komsilukda yapma benle dedim ..zaten ben senle komsuluk yapmiyom canim dedi gevsek bi agazla...yapamassin zaten istesende dedim...teli suratima kapatti...hala şoktayim buyuk bir sinir icindeyim suan basim agriyo sabahtan beri hic beklemezdim..simdi durduk yere belkide mahallede adimi cikarcak beni kotuleyecek.. icimde de bir urperti var suan kadin mahallede beni horunce laf atar bende sinirlenir saydirip rezil olurum diye korkuyorum ..nasil davranmaliyim tam karsimda oturuuo nereye gitsem gorucek karsilasicaz:KK43:
her getirdiginde acmasam teli kapayi magdur etsem hakli dicem ama gecende duymadim hemen kapiya inio aldim kusura bakma duymadim.dedim sora defalarca aldim sutumu duzenlice bugunde sabahin korunde aradigi icin duymadim ki evde durdursaydi ben alirdim.
Sabahın 8 inde derdi neymiş canım. Valla ben de olsam açamazdım o saatte. Çocuk uyuyor diye kısıyorum telefonun sesini. Hem dolap diye bişey var. Koysun dolaba ne zaman olsa alırsınız. Ben sizi haklı buldum. Tamam ulaşamamış ama çocuk var anlayışlı olsun biraz

Komşu haksız. siz ona zaten dönersiniz aramaları görünce lüzumsuz saatlerde kapıya gelmek nedir? 11 geç bi saat belki uyuyorum ev hali 8 de çok erken sabahın körü başka zaman mi kalmadı bu kadar mı acil bir de azarliyor hadsiz. Bence süt ilişkisini kesin hiç muhatap olmayın hatta

Kadının nesi haklı anlamadım. İnsanlar o arayacak diye sürekli tetikte olmak mecburiyetinde değil. Tripli ve usturupsuz bir kişiymiş bence bir daha konuşmayıverin.laf atarsa da yüzünüzü çevirirsiniz, daha olmadı savcılığa taciz suçlaması yaparsınız. Bu şekilde düzeysiz bir ilişkiye evet demek zorunda değilsiniz. Kimse kimseye bağırıp azarlamaya hak kazanmaz. Eğer kişinin tavrından rahatsızsa, onunla iş yapmayaı ya da arkadaşlığı keser olur biter. Ne hakla size bağırabiliyor?

Bu tip ürünler sipariş kadar gelir. Komşu almasa o süt ellerinde kalacaktı onca yoldan gelip. Hususi sipariş ettiğin ürünü alırsın bu kadar açık.
Bi de uykusuzluk ne fena şeymiş süt esnafı konusuna yayıldım resmen. Pardon konu sahibi ben senden daha çok konuştum

Ben buralarda hiç dediğiniz gibi bir alışveriş görmedim.
Süt alan evler aşağı yukarı bellidir, o an alınır parası.
Önceden verse karışıklık olur ki zaten.

Kadın haklı diyenler bu üslubun neresini haklı buldu anlamadım da, sanki belirli bir saat olmamasını da atlıyorlar.
Annemlerin sütçüsü pazartesi akşamı 8-9.30 arası gelir, bir düzen var.
Bi sabah bi akşam gelince kapıda kalınır tabii, 24 saat sütçü mü bekleyecek bu kadın?

Back
X