• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Komşuyla garaj sıkıntısı

Şimdi de garaj ortak demeye başladılar. diğer komşular öyle bir şey olmadığını alt kattakilerin garajı olmadığını söyledi. ev sahibine soruyorum garaj bizim halledeceğim diyor ama ortada hiçbir çözüm yok.
Elektriğini siz ödüyorsanız bu nasıl tartışmaya açık ya çok saçma degil mi ?

Zilyetlik hakkından kaynaklı bazı hakların var. Yani icra zoruyla çıkarabilirsin adamın eşyasını. Avukata danışırsan yönlendirir

Tapusu ev sahibine ait olabilir ama sözleşmede özel olarak size kiralamadiysa sizin hakkınız değildir. Eve ait olması değil size kiralanıp kiralanmadığı önemli.
Ay ne alakası var. Binaya ait bir garaj evede tahsisliyse tabikide daireyi kullanan orayıda otomatikman kullanabilir. Bu özelliğiyle kiralamış oluyor. O zaman asansörüde kullanmasın. Ayrıca apartmanda atıyorum 15 daire var ama 10 dairelik park yeri var kiracıda olsa ev sahibide olsa yer kapanın önce gelenindir. Öyle şey mi var. Ama bu dairede zaten garaj daireye tahsisliymiş tapuda. Direk kiracının hakkıdır.

Elektriği bile size bağlıysa garaj sizindir tartışmasız..

Ne kadar gıcıklar, garajın anahtarını değiştirip elektriğini keserdim ben olsam. Uğraşsın dursunlar. Ya da daha güzeli, garajın elektriği gitmiş yaa diyip o dondurucunun içinde ne varsa bir güzel bozardım. tıpış tıpış toplasınlar bakalım.

Elektriği bile size bağlıysa garaj sizindir tartışmasız..
Ne kadar gıcıklar, garajın anahtarını değiştirip elektriğini keserdim ben olsam. Uğraşsın dursunlar. Ya da daha güzeli, garajın elektriği gitmiş yaa diyip o dondurucunun içinde ne varsa bir güzel bozardım. tıpış tıpış toplasınlar bakalım.
Elektriğini siz ödüyorsanız bu nasıl tartışmaya açık ya çok saçma degil mi ?
Kapattım elektriğini zaten bakalım alacağız dediler arabaya yer çıkardılar 🤣 hala eşya dolu garaj şimdilik böyle yapalım kız boşandı dediler

Ay ne alakası var. Binaya ait bir garaj evede tahsisliyse tabikide daireyi kullanan orayıda otomatikman kullanabilir. Bu özelliğiyle kiralamış oluyor. O zaman asansörüde kullanmasın. Ayrıca apartmanda atıyorum 15 daire var ama 10 dairelik park yeri var kiracıda olsa ev sahibide olsa yer kapanın önce gelenindir. Öyle şey mi var. Ama bu dairede zaten garaj daireye tahsisliymiş tapuda. Direk kiracının hakkıdır.
Ya arabayı park ediyorum arıyorlar arabayı çek gruba yazıyorlar geçen babam geldi yanıma arabayı çek diyorlar bi tane uyuz adam var emekli ömür törpüsü garajın önüne park ediyor arabasını ama 1 arabalık yer bırakıyor anladım garaj onun ama önü de onun geçen sevgilim de bilerek oraya park etti geldi işte çıkamıyorum düzgün park etmiyorlar bile cins sürüsü

Ya suçtan muçtan anlayacak olsalar senin oraya koyması da suç onu anlarlar video kaydı yap taşırken de zarar verdi kırdı attı demesinler yeter de artar adam olana çok bile
Şuan azaltılar araba çekecek alan bıraktılar bakalım ne zaman alacaklar

Garaj ücretini 3 aşağı 5 yukarı hesaplayın yada günlük bir otopark ücreti çevrenizde nekadar ordan hesaplayıp bir aylık otopark ücretini kiradan düşün. Nezaman boşaltırırsan ozaman kiranı tam alırsın diyin geçin. Havale yaparkende x ayı kirası eksi garaj/ otopark ücreti diye belirtin mutlaka. Bakalım nekadar sürede boşaltırıyor.
Hem garaja para ödücem hem kullanamicam, olduuu.

Tapusu ev sahibine ait olabilir ama sözleşmede özel olarak size kiralamadiysa sizin hakkınız değildir. Eve ait olması değil size kiralanıp kiralanmadığı önemli.
Hiç öyle bişey yok. Sitede evim kırada, sitenin kapalı otoparkı var, daireye ait otoparkıda tabiki kiracı kullanıyor. Her dairenin kendine ait bir alanı var, iki arabası olanda gidip başkasının yerine koysun diğerleri dışarda kalsın ozaman

Suç işlemiş olmaz mıyım

Olmazsın tabi. O yer sana ait. Ne dicekler polise burasi Ecenindi, biz işgal ettik, o da esyalarimızı çikarmış sikayetçiyiz mi diyecekler🤐🤐🤐yarın sabah 7 hatta 6 gibi kalk hepsini bir köşeye yığ gelip alsınlar.

Back
X