komşuyla gece kavga ettik

+ 1

Bulaşığımı genelde gece toplarım makineye atarım sudan geçiririm. Bir kere saçmalık yatak odasıyla Mutfağın bitişik olmasında. Kadın mecbur işini yapmak zorunda. O saatte mikser çalıştırsa filan tamam haklısın diyecem ama bulaşık yıkamak suyu açmak gayet normal. Farzet ki orası banyo olsaydı gece banyo yapma suyu açma diye kapıya mı dayanacaktınız? Hiç hoş değil hele ki o saatte.

Konu sahıbı haklı
Toplum ıcınde yasama kuralları var gecenın ıkısı sessızlıkte her ses rahatsız edıcı
Apartmanda oturmayı ogrenemedı bızım mılletımız nolcak 2 de sak şuk yıkasın makına yerlestırsın kendı evı ya düşünmezler uyuyan var hastası var sabah erken ıse gıdıcek var bebek var
Suan okadar sessızkı evler ben gıdıp bulasık yıkasam once evdekıler uyanır
Sıfon sesı bıle rahatsız edıcı bu satte

Valla malesef gece 2 de 3 de bulasik yikaniyor. Benim esim 11 de eve geliyor ee haliyle mutfagi toplamadan da yatamiyoz yemesi toplamasi derken biri ikiyi buluyor. Ayrica kimse gelip kapima dayanamaz bu saatte bulasik niye yikiyorsunuz diye.

Yani elalemin bulasigina ne karisiyosunuz o kadar hassaniz apartmanda yasamayacak yada kurallara uyacaksiniz esinizde hic kibar gelmedi bana karsisinda duran kadini gorunce bi sey dememelydi e sizde gitmisiniz basakalarinin ozgurluklerini kisitlayamazsiniz arkadaş.

Yani benim bebeğim var biberonda yikarim onun poposunuda banyoda sac kurutmada calistiririm.. siz uyumaya devam.etmisiniz sorun yokmus demekki.

Bence en güzeli yatak odanızı başka bır odaya taşımak.. cidden çocuk olunca gece mutfaga illa gıdılıyor. Bazen misafir geç kalkıyor mutfagı geç bır saatte topluyorsun vs vs.. aslında ıkı tarafta magdur... komşunuzdan ekstra anlayışlı olmasını beklemeyın.... ben geçen gün gece 11 gibi çamaşır attım sıkma falan derken nerdeyse saat bır oldu acaba komşular rahatsız oldumu diye tedirgin oldum. Bır dahada gece atmamaya karar verdım... yanı ekstra kıbarlık beklemeyın ve bunun içinde şijaywt etmeyın bence...

Esiniz duvari yumruklamis cok kibardir diyosunuz pes ya sen bulasiklari o zaman aksamdan yika hem onlarin hem sizin.

Ay ne kadanda meleksiniz el ele etrafinizda toplanip sarkilar soyleyelim size. . Kusura bakmayin mi diyecek yani bence esi olsa kesin bu is kotuye giderdi. Duvarlari yumruklasin ben kusura bakmayin deyim. Bu insanlarda bi egolamanlik mi olmus ne.

Valla çocuk olunca işler mecbur gece yapılıyor. O komşu da ister gece uyuyayım diye ama demekki fırsatı olmuyor gece yapmak zorunda kalıyor. Kim keyfinden gece 2,de bulaşık yıkar..

Bende de geceleri çamaşır makinesi çalıştıran modeli var. 2 yaşında kızı var ama kızda ne ayak var arkadaş; evin içinde bi koşturuyor, sanırsın goril yavrusu; bütün avizelerim yerinden çıktı. el kadar bebe nasıl o kadar titreşim yaratır ya.

Hamileymissin canim dogup hele ki ayaklaninca sende ogrenirsin nasil kosturuluyor.bende senin gibi hamileyken atar tutardim ama teori pratige tutmuyor malesef...

Hamileymissin canim dogup hele ki ayaklaninca sende ogrenirsin nasil kosturuluyor.bende senin gibi hamileyken atar tutardim ama teori pratige tutmuyor malesef...
benimkiler ikiz bi de.. yandı alt komşu yandı. halbuki bizden de ne kadar memnundur eminim. ben zaten akşamları geliyorum eve; eşim de ayın 25 günü şehir dışında. sıfır gürültü.

benimkiler ikiz bi de.. yandı alt komşu yandı. halbuki bizden de ne kadar memnundur eminim. ben zaten akşamları geliyorum eve; eşim de ayın 25 günü şehir dışında. sıfır gürültü.
Bi de dogunca gorsun bi biri bi oteki emmeye kalkcak 2 saate en gec ayaklaninca tencere,tava,kosturma gurultusunu saymiyorum bile.Allah kucagina almayi nasip etsin ins.

bu sorun genelde herkeste var malesef. bizim apartmanda her atta 4 daire var ve 3 katlı duvarlarda ince. alt kat komşumun çocukları gitar çalıyor ve olduğu gibi bizim evde ses. genç diye bişey demiyorum ta ki saat 24 geçince susmalarını söylemiştik. eğer devam ederse eşim alt kata vuruyor susuyorlar ama bi tanesi varki o kim bulaadım flüt çalışyor ayy o çalmaya başlayınca kafayı yiyorum saat 24 te başlıyor kim bulamıyorum ama bulursam fena olacak. sizde iş inada binerse taşınmaya adar gider bu iş

Gece aynısını yapınca gidin suyunu kesin. Anlamaz. Sabah tekrar acarsiniz.

üst katımdakiler sabah namaza kalktıkları için abdest için gürül gürül su sesi bana da geliyor.
vay efendim neden ses geliyor açmasınlar, kılmasınlar demek bana komik geliyor.
insanın evi sonuçta gayet de açacak yani.
benim için saygısızlık, yüksek sesle gece müzik dinlemek, süpürge, matkap vs. dir.
mutfaktan gelecek sesi de abartılı buldum. hiç bulaşık yıkarken aşağı ses gidiyor mu diye de düşünmedim. kepçeyi tencereye vura vura yıkamıyordur sonuçta. gece eşinizi göndermenizi de hoş karşılamadım şahsen.

Gece çamaşır, bulaşık yıkanmaz. Hele bulasik, tabak canak sesi taktuk. Niye ses yapar gecenin sessizliğinde daha çok yayılır. O zaman biz de açalım evi süpürelim. Aynı şey, sabah çocuktan vakit olmuyor ancak şimdi baktım oldu şu evi 2 dk süpürelim demek nasıl kabul edilmezse bu da kabul edilemez.

Kadın bariz terbiyesiz kendi yatak odasına çocuğunun odasına mutfağı uzaktır. Kapısını kapatıp ses gitmeyecek şekilde işini görüyordur. Ama onun mutfağı size bitişik. Sizi de düşünmesi gerekiyor. Ama yapmıyor işte. Benden başkası ne yaşarsa yaşasın düşüncesi bu.

Öğle vakti bunlar mutfakta yemek yerken sen de yatak odasında şiddet küfür kıyamet bir video aç otursunlar ailece dinlesinler.

kurala uyacak demişsiniz de kural nedir
herkes istediğini yapar sen de uyuyamazsan senin sorunun mu
gerçekten şaka gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…