+ 1Sizin duvar yumruklamanız o bulaşık sesinden daha fazla gürültü çıkarmıştır emin olun. Ayıp bir de yani, tepkinin bile bir usulu var. Üzerine gece 2de kapıya dayanmışsınız. Bir de üslupta sorun yoktu diyorsunuz. Sizin bir bulaşığa karşılık bu kadar yaptığınız şeyin kendisi çirkin zaten. Savunulaacak yanı yok. Bir de bir bulaşık ne kadar ses çıkarabilir ki bu kadar olay çıkaracak kadar ben de anlamadım.
Ay ne kadanda meleksiniz el ele etrafinizda toplanip sarkilar soyleyelim size. . Kusura bakmayin mi diyecek yani bence esi olsa kesin bu is kotuye giderdi. Duvarlari yumruklasin ben kusura bakmayin deyim. Bu insanlarda bi egolamanlik mi olmus ne.çok teşekkür ederim evet olmadı kapısına gitmek ama emin olun eşim sadece uyarmak için gitti
kavga etmeye başlayan o bizde şaşırdık
uyuyamıyorum dedi
bana birisi bu şekilde söylese utanırım ve kusura bakmayın derim
Hamileymissin canim dogup hele ki ayaklaninca sende ogrenirsin nasil kosturuluyor.bende senin gibi hamileyken atar tutardim ama teori pratige tutmuyor malesef...Bende de geceleri çamaşır makinesi çalıştıran modeli var. 2 yaşında kızı var ama kızda ne ayak var arkadaş; evin içinde bi koşturuyor, sanırsın goril yavrusu; bütün avizelerim yerinden çıktı. el kadar bebe nasıl o kadar titreşim yaratır ya.
benimkiler ikiz bi de.. yandı alt komşu yandı. halbuki bizden de ne kadar memnundur eminim. ben zaten akşamları geliyorum eve; eşim de ayın 25 günü şehir dışında. sıfır gürültü.Hamileymissin canim dogup hele ki ayaklaninca sende ogrenirsin nasil kosturuluyor.bende senin gibi hamileyken atar tutardim ama teori pratige tutmuyor malesef...
Bi de dogunca gorsun bi biri bi oteki emmeye kalkcak 2 saate en gec ayaklaninca tencere,tava,kosturma gurultusunu saymiyorum bile.Allah kucagina almayi nasip etsin ins.benimkiler ikiz bi de.. yandı alt komşu yandı. halbuki bizden de ne kadar memnundur eminim. ben zaten akşamları geliyorum eve; eşim de ayın 25 günü şehir dışında. sıfır gürültü.
kızlar dün gerçekten çok ilginç bir gün geçirdim. Öğretmenim ve okulda idareciyle tartışmamız oldu çok gergindim. Eşimde gerildi haliyle neyse bu gerginliğin üstüne saat 01:30 gibi uyumaya gittik. Eşim geç uyur uyku problemi var bende onunla yatağa geçerim tek uyuyamam kanepede uyurum o saate kadar. Tabii ki ben yatağa yatınca uyudum ama eşim uzun bir süre uyuyamamış bende ne oluyor diye uyandım. Beni uyandırmamak için ses çıkarmıyormuş.
Bizim yatak odası yan komşunun mutfağıyla yan yana ve kadın bulaşık yıkıyordu. Bunu daha öncede yapmıştı birkaç kere ama tatillere denk geliyordu ertesi gün yaa sabır deyip bitmesini bekliyorduk. Artık dün eşim sinirden duvarları yumruklamaya başladı. Sonuçta ertesi gün okul var eşimde öğretmen. Duvara birde ses yalıtımı yaptırmıştık taşınmadan önce. Kadın bu sefer çeşmeyi sona kadar açtı öyle gürültü yapıyor ki
saat gece 02 ye geliyordu eşim gitti kapısını çaldı. Ben de kapıda bekliyorum. Karşısına kocasını beklerken kadın çıktı. Eşimin söylediği sadece sabah erkenden işe gidecez bu saatte oluyor mu dedi. Çünkü bir bayanla asla sert konuşmaz. Kadın bu uslupla konuşamazsınız benimle bende sizi şikayet ederim dedi eşime. Baktım eşim cevap veremiyor
bu saatte sen gelmedin gürültü yaptığımız için dedim. İstediğini yapabilirsin dedim.
sabah kalkmışlar yine bir gürültü bir gürültü bu durum artık inatlaşmaya gidiyor.
kadın uygun dilden anlayacak birisine benzemiyor gibi. Haklarım neler bilmiyorum pek
komşularımla hiç böyle polemik yaşamamıştım. Yine güürültüler devam ederse ne yapayım kızlar.
kurala uyacak demişsiniz de kural nedirYani elalemin bulasigina ne karisiyosunuz o kadar hassaniz apartmanda yasamayacak yada kurallara uyacaksiniz esinizde hic kibar gelmedi bana karsisinda duran kadini gorunce bi sey dememelydi e sizde gitmisiniz basakalarinin ozgurluklerini kisitlayamazsiniz arkadaş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?