sorun şu ki eniştemin kumar oynamasi daha önce de oynamıştı ve ablam la tartışma sonucunda birdaha yapmiycam diye yeminler etmişti ve şimdi tekrar oynuyor
+1Bağımlılık yapan şeylerin Yemini olmaz.
Akşam yine Yemin edecek.
1 ay sonra tekrar aynı haltı yiyecek.
Merhaba buraya geçen sefer kendi derdimi yazmistim şimdi maalesef ki birtanecik ablamın sıkıntısını yazıyorum ablam kendisi 24 yaşında çalışan bir bayan 3 yaşında bir kızı var sorun şu ki eniştemin kumar oynamasi daha önce de oynamıştı ve ablam la tartışma sonucunda birdaha yapmiycam diye yeminler etmişti ve şimdi tekrar oynuyor birde borçları var ablam borçlarımiz bitsin diye ise girdi eniştemle aynı yerde birlikte çalışıyorlar ama meğerse eniştem tüm parasını kumara yatiriyormus bu ay 2500 TL kumara yatırmış ve ablam da eniştemin ailesini aramış onlarda bu akşam gelip konuscaklar büyük ihtimalle ikna etmeye çalışacaklar daha önce de aynısı oldu çünkü sizce ne yapmalı boşanmak konusunda pek emin değil hem boşanmak istiyor hem de seviyor birde çocuk o kadar da yeni eşya aldılar borçları var
Borcu kim çekti. ? Boşasın. Enişte üstüne ise boşasın. Kefil enişte ise yine boşasın. Kendi üstüne ise otursun düşünsün, bu adam bunu yapıp güvenip nasıl çektim diye. Mahkemede talep etsin. Tazminat istesin. Ya en önemlisi gitsin hukuki bir danışmanlık alsın. Sevmesin bu sevgi değil. Bağımlılık. Eşinde ki daha büyük bağımlılık . Bacım kumar bu yarın, ciğerinide ;senin ciğerinide satar. Ekonomik bunalmalarda. 2500 lira basmak nedir ya. Elektirik faturası 1000 lirayı bulmuş. Çocuğa yedirecek ekmek yok. Sevgi yok burda... Unut sevgi mevgi . Bacııı etme! Allah aşkına , ben bu adamı sevdiğimi her düşündüğümde ,bu gelir aklıma ;elektirik faturasını ödeyecek para yok. Süt olmuş 12 lira. Ne sevmesi. İki kişi bir ev artık idare edemez olmuş. Okeye dördüncü arar oldu millet. Yani adam zaten boşanmış gibi geçim yaptırıyor. Bari kanunen boşa da para en azından nereye gittiğini bilirsin . Stres sinir sıkıntı cabasıMerhaba buraya geçen sefer kendi derdimi yazmistim şimdi maalesef ki birtanecik ablamın sıkıntısını yazıyorum ablam kendisi 24 yaşında çalışan bir bayan 3 yaşında bir kızı var sorun şu ki eniştemin kumar oynamasi daha önce de oynamıştı ve ablam la tartışma sonucunda birdaha yapmiycam diye yeminler etmişti ve şimdi tekrar oynuyor birde borçları var ablam borçlarımiz bitsin diye ise girdi eniştemle aynı yerde birlikte çalışıyorlar ama meğerse eniştem tüm parasını kumara yatiriyormus bu ay 2500 TL kumara yatırmış ve ablam da eniştemin ailesini aramış onlarda bu akşam gelip konuscaklar büyük ihtimalle ikna etmeye çalışacaklar daha önce de aynısı oldu çünkü sizce ne yapmalı boşanmak konusunda pek emin değil hem boşanmak istiyor hem de seviyor birde çocuk o kadar da yeni eşya aldılar borçları var
Evet bence de ayrilmakkumar bağımlılığı kötüdür
maalesef çok yuva yıkmıştır
ablanız için en doğrusu ayrılmak tabi ama
ayrılmayacaksa da başka çocuk yapmasın iyi korunsun
ya da ablanız eniştenizi bağımlılık konusunda terapi almaya ikna edecek varsa tedavi terapi
O değilde harbiden 2500 TL elektirik faturası falan ödemiş olmasın acaba. Hani bir ihtimal. Argo konuşsam olabilir mi acaba.Merhaba buraya geçen sefer kendi derdimi yazmistim şimdi maalesef ki birtanecik ablamın sıkıntısını yazıyorum ablam kendisi 24 yaşında çalışan bir bayan 3 yaşında bir kızı var sorun şu ki eniştemin kumar oynamasi daha önce de oynamıştı ve ablam la tartışma sonucunda birdaha yapmiycam diye yeminler etmişti ve şimdi tekrar oynuyor birde borçları var ablam borçlarımiz bitsin diye ise girdi eniştemle aynı yerde birlikte çalışıyorlar ama meğerse eniştem tüm parasını kumara yatiriyormus bu ay 2500 TL kumara yatırmış ve ablam da eniştemin ailesini aramış onlarda bu akşam gelip konuscaklar büyük ihtimalle ikna etmeye çalışacaklar daha önce de aynısı oldu çünkü sizce ne yapmalı boşanmak konusunda pek emin değil hem boşanmak istiyor hem de seviyor birde çocuk o kadar da yeni eşya aldılar borçları var
Evet ablama okuttum burda yazılanları düşünüyor şu an çaresizim diyorBirden bire baslamamistir. Evlenmeden öncede vardır diye düşünüyorum...evlenmek hata..bırakacağım demesine inanmak daha büyük hata..arkadaşım şunu anlayın artık..insanlar bagimliliklarini evleniyor diye bırakmaz.çocuk oldu diye bırakmaz.isterse bosansin gene bırakmaz..ablan ben ömür boyu borç öderim diyorsa devam etsin ama üzülür
Evet önceden de varmışBirden bire baslamamistir. Evlenmeden öncede vardır diye düşünüyorum...evlenmek hata..bırakacağım demesine inanmak daha büyük hata..arkadaşım şunu anlayın artık..insanlar bagimliliklarini evleniyor diye bırakmaz.çocuk oldu diye bırakmaz.isterse bosansin gene bırakmaz..ablan ben ömür boyu borç öderim diyorsa devam etsin ama üzülür
Kocası kazandığını kumara veriyorsa,kardeşin çalışıp evin geçimini sağlıyorsa...eeeee....bu adam neci o zaman..anası babası baksın onaEvet ablama okuttum burda yazılanları düşünüyor şu an çaresizim diyor
Gerçekten ablana çok kızdım.madem adam kumar oynuyor, biz nasıl geçireceğiz diye hiç düşünmemiş mi?birisi hayatına giriyorsa senin hayata olumlu anlamda birşeyler katmali.Evet önceden de varmış
Düşünüyor ama napsin bu sefer boşanacak galibaGerçekten ablana çok kızdım.madem adam kumar oynuyor, biz nasıl geçireceğiz diye hiç düşünmemiş mi?birisi hayatına giriyorsa senin hayata olumlu anlamda birşeyler katmali.
enişten maaşını ablana versin. sigarasını bile ablan alsın versin eniştende para olmasın.Merhaba buraya geçen sefer kendi derdimi yazmistim şimdi maalesef ki birtanecik ablamın sıkıntısını yazıyorum ablam kendisi 24 yaşında çalışan bir bayan 3 yaşında bir kızı var sorun şu ki eniştemin kumar oynamasi daha önce de oynamıştı ve ablam la tartışma sonucunda birdaha yapmiycam diye yeminler etmişti ve şimdi tekrar oynuyor birde borçları var ablam borçlarımiz bitsin diye ise girdi eniştemle aynı yerde birlikte çalışıyorlar ama meğerse eniştem tüm parasını kumara yatiriyormus bu ay 2500 TL kumara yatırmış ve ablam da eniştemin ailesini aramış onlarda bu akşam gelip konuscaklar büyük ihtimalle ikna etmeye çalışacaklar daha önce de aynısı oldu çünkü sizce ne yapmalı boşanmak konusunda pek emin değil hem boşanmak istiyor hem de seviyor birde çocuk o kadar da yeni eşya aldılar borçları var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?