- 15 Haziran 2017
- 4.318
- 12.263
- 158
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
o seni tek kalemde silebiliyorsa hiç peşine düşmeye değecek kadar buyuk bı arkadaslıgınız yokmus demekkiS.a arkadaşlar.
Benim onceleden,önceden dediğim bir aya kadar çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı. Ama şimdi yok,neden yok olduğunu anlatayım..
Bir ay önce bu arkadaşla buluşma kararı aldım beni ekti,bahaneler üretti vs o günden bu yana ne aradı ne sordu. Her gün arayan,mesaj atan kız resmen öldü sanki,dün farkettim ki numaramida silmiş.
Şimdi ben arayıp ne yaptım sana diyeyim mi?Yoksa olduğu gibi bırakayım mi?
Demi,mantıklı.Aramayayim o zaman. Hadi bı halt ettiysem diye dusunuyordummo seni tek kalemde silebiliyorsa hiç peşine düşmeye değecek kadar buyuk bı arkadaslıgınız yokmus demekki
Hiç anlamam burclardan,sormadimda hicBizim orda boyle insanlara sey derler "ne oldu giz ne şiştin"
Kiz ikizler burcuysa demek ki
Ama hep arayan oydubelki sizden kurtulmak için gün sayıyordu eline fırsat geçince mesafe koydu bu ihtimali düşündünüz mü?
Hayır,tam aksine. Boşandı bu arakadasim,eski kocasını anlatırdı hep hatta gece on ikide arayıp x ben çok seviyorum diye dertlendigi olurdu.Bazen çok bunaltan , surekli dert anlatan, Ya da kız arkadaşını sevgilisi gibi görüp 7 24 yazan , bunaltan tipler oluyor.
Onları ben de sessizce , tabir yerindeyse terk ediyorum.
Sizin durum bu şekilde değilse , mesajla sorabilirsiniz ne oldu diye ?
ne diye arıyordu?işi bitince ilişkiyide kesmiş olabilir.ortamınız eskiden aynıysa şimdi farklı ortam farklı insanlar varsa etrafında kendince size gerek kalmadığınıda düşünmüş olabilir.Ama hep arayan oydubuda olabilir tabi,oyleyse cehenneme kadar yolu var
Merak ediyorumYok canım ne münasebet, boşver
Fasulye nimetten sayacak kendini (gerçi fasulyede pahalandı)
Neyse sen deyime takılma ama nimette sayma bu arkadaşı...
Merak ediyorumniye sildigini ogrensem tamamda öğrenmeden içim icimo yiyor.
Görümcemle arkadaş oldurlar.ne diye arıyordu?işi bitince ilişkiyide kesmiş olabilir.ortamınız eskiden aynıysa şimdi farklı ortam farklı insanlar varsa etrafında kendince size gerek kalmadığınıda düşünmüş olabilir.
Bak ararimBak şimdi bende merak ettim.
Hadi mesaj at da öğrenelim
Benim tavır koymam da anca 4 dk sürdü zaten
Aaa bu arkadaşlarını görümcesiyle tanıştıran sizdiniz değil mi ? sonra baş başa takılıyor diye konu acmıştınız sankiGörümcemle arkadaş oldurlar.
Bide bir şey yapmadiysam ağzıma geleni satarım,olur biterSamimi bir arkadaşsa sebebini öğrenmek isterdim. İnsan günlük telaşenin içinde bilmeden hata yapmış olabiliyor. Arayın sebebini öğrenin buraya yazın lütfen ben de merak ettim şimdi
Görümcenizle aranız nasıl?Görümcemle arkadaş oldurlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?