Konu açmayı başlık yüzde neden sevmiyorum.

Bayan X diyeceksiniz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2017
4.318
12.263
158
S.a arkadaşlar.
Benim onceleden,önceden dediğim bir aya kadar çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı. Ama şimdi yok,neden yok olduğunu anlatayım..
Bir ay önce bu arkadaşla buluşma kararı aldım beni ekti,bahaneler üretti vs o günden bu yana ne aradı ne sordu. Her gün arayan,mesaj atan kız resmen öldü sanki,dün farkettim ki numaramida silmiş.
Şimdi ben arayıp ne yaptım sana diyeyim mi?Yoksa olduğu gibi bırakayım mi?

o seni tek kalemde silebiliyorsa hiç peşine düşmeye değecek kadar buyuk bı arkadaslıgınız yokmus demekki

belki sizden kurtulmak için gün sayıyordu eline fırsat geçince mesafe koydu bu ihtimali düşündünüz mü?

Hayır,tam aksine. Boşandı bu arakadasim,eski kocasını anlatırdı hep hatta gece on ikide arayıp x ben çok seviyorum diye dertlendigi olurdu.
Eski kocasını sayesinde arkadaşımdan iyi tanıyorum. Ama ben ne yaptım bilemedim.

Ama hep arayan oydu buda olabilir tabi,oyleyse cehenneme kadar yolu var
ne diye arıyordu?işi bitince ilişkiyide kesmiş olabilir.ortamınız eskiden aynıysa şimdi farklı ortam farklı insanlar varsa etrafında kendince size gerek kalmadığınıda düşünmüş olabilir.

Samimi bir arkadaşsa sebebini öğrenmek isterdim. İnsan günlük telaşenin içinde bilmeden hata yapmış olabiliyor. Arayın sebebini öğrenin buraya yazın lütfen ben de merak ettim şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…