- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.474
- 548
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Çok da bir albenim yok benim,sanmıyorum ki hayatında da birisi olsun.Genelde kızlar ne zaman dostundan kaçar hatta o dost güzel ,hoş ,dışa dönük bir hatunsa ..
Sevgilileri olduğu zaman
Nisanlandiklari zaman
Düğünü olacağı zaman
Ya da evlerine bir görücü geleceği zaman
İşte tam o anlarda hayatlarında ki bütün kızları bir süre silerler.. taaaa ki o adamla bir sorun yaşadıkları ve çevrelerinde dertlesecek kimsenin kalmadığını anlayana kadar.
Bak bir de bu var haklısın,zaten söyleyecek olsa arardi. E ama numarami niye şimdi sildi,iletişimi bir ay önce kestide.Bir de iliskiniz eskisi gibi olmayacak
Nedenini sana söyler mi iyi düsün
bunu yapan bunu sana aciklayabilecek insan degildir
Sana karsi sacma bir yalan uydurup kesip atacak
Daha da sinir olacaksin
düzetlmeye calisiyorsun aslinda. onu geri Istiyorsun
Ama artik o kisi sizinle iletisimi kapatmis kolay kolay da acmaz
Acsa bize yarariniza olmaz
Iyi düsün
Sordugunda dürüst davranir mi
Taniyan sensin
O hiç belli olmaz .Yeni bir şeydir.Çok da bir albenim yok benim,sanmıyorum ki hayatında da birisi olsun.
Gorumcemin x bizi kıskanıyor havasına girmesinden korkuyorum. Otuz kere aramıştım yoksa.Herşey görümcenizle arkadaş olmalarından sonra başlamış, ikiside masum gelmedi bana
Yakın arkadaş olarak görüyorsanız, arayıp nedenini sormanız abes olmaz. Derdi neymiş öğrenmiş olursunuz. Ben olsaydım arardım.
Benim kocam daha yakışıklı haspam,derim görür gününüO hiç belli olmaz .Yeni bir şeydir.
Bosver gorumcenı canı cehenneme.Gorumcemin x bizi kıskanıyor havasına girmesinden korkuyorum. Otuz kere aramıştım yoksa.
Bak bir de bu var haklısın,zaten söyleyecek olsa arardi. E ama numarami niye şimdi sildi,iletişimi bir ay önce kestide.
Pardon görümcenize arkadaş olan arkadaşın mı?Gorumcemin x bizi kıskanıyor havasına girmesinden korkuyorum. Otuz kere aramıştım yoksa.
Ya gerçekten çok karaktersizlik bu ya,kocamla kavga ettim. Gece gündüz aradigi kocamı ihmal ettiğim için. Yaptiklarima çok pişmanım haklısın hiç desmemek.Dediklerimi düsün
Sebebini bilmek belki seni üzecek
sorunu cözmek yerine seni silmis
Seni sevse böle yapmazdi
Ben sevdigim arkadasima defalarca kalbimi kirmasina ragmen hep sans verdim silmedim
Beni sevmeigini anladigim gün ben de bitirdim, bosa cabalamak bu
Bana yalan söyleyen de oldu, asla dürüst davranmiyor bunu yapanlar
Her iki ihtimalle de üzüleceksin zaten
Kabullen
Inan ki cok sacma birseydir, hatta sana haksizlik yapilmistir
Ama insan inanmak istedigine inaninr
Senin savunman bile gecersiz olur cogu zaman
Pardon görümcenize arkadaş olan arkadaşın mı?
Tamam sebebi az çok anlaşılıyor..
Boşver o zaman tepkisiz kal.
Ama arkadaşın dedigi gibi,açıkça soylemeyecek. Aralarında dalga konusu olacam. En iyi sktr etmek.Evet bayan x'cıgım ara ne yaptıgını sor.
Dinleme bile, sor ve hımlayıp kapat.
Hayırdır diye bir sor ya nolacak ki sankiMerak ediyorumniye sildigini ogrensem tamamda öğrenmeden içim icimo yiyor.
Ya gerçekten çok karaktersizlik bu ya,kocamla kavga ettim. Gece gündüz aradigi kocamı ihmal ettiğim için. Yaptiklarima çok pişmanım haklısın hiç desmemek.
Benimde vardı böyle bir arkadaşım insanların kötü gününde dert ortağı olunca iyi günlerinde sizi yanlarında istemiyorlar hatırlatıyorsunuz diye benim çıkarımım bu çünkü benimde saatlerce ağlamalarını dinlediğim kişi (kocamı yalnız bırakıp) bıçakla kesilmiş gibi kesti alakayı ağlaması bitinceHayır,tam aksine. Boşandı bu arakadasim,eski kocasını anlatırdı hep hatta gece on ikide arayıp x ben çok seviyorum diye dertlendigi olurdu.
Eski kocasını sayesinde arkadaşımdan iyi tanıyorum. Ama ben ne yaptım bilemedim.
Bu tecrübe oldu bana bir daha tövbe ettim. Yorum yapmasan arardım bu serfsizi ben iyi ki yaptinda aydınlanma yaşadım,sağol canım ici.Benden sana arkadas tavsiyesi olsun
Bir baskasi icin asla esinden cocugundan verme
Esin her zaman ilk planda olsun
Cünkü sen bugün kendinden fedakarlik yaparken karsindakine iyilik yaptigini düsünürsün
ayni durumda kalinca onlari tercihi kendi isi olur
Kendinden fedakarlik yaptiginla kalirsin
Bu tecrübe oldu bana bir daha tövbe ettim. Yorum yapmasan arardım bu serfsizi ben iyi ki yaptinda aydınlanma yaşadım,sağol canım ici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?