Konu açmayı başlık yüzde neden sevmiyorum.

Aynen öyle oldu

Hicbirsey söyleme. Bırak gitsin.

E peki görümcem uyuzuna ne oluyorda,benim arkadaşımla benden çok samimi oluyor. Herkes çok garip. Eşimin kalbini çok kırdım bu arkadaşım yüzünden,saatler süren dert yanmalarindan,şikayet ederdi eşim,adamla kavga ederdim

Onlarin ikisi anlasiyolar
Benim de böyle dönemim oldu
Ücüncü kisi oldum bir anda aradan siyrildim
Bunlar kardesten öte oldular
sonrasinda da cok pis bir sekilde iliskileri sonlandi
Hala konusmazlar
Karakteri sana uymayanla oturma
Sen esinle tartisirken yapmasi gereken suydu sana söyliyim
Tatlim sen esine dön biz sonra halledeirz aran bozulmasin simdi yok yere
Ben bu sekilde davranirdim, karsi taraf hep bana hep bana
Ben en ufak birsey istedigimde ama benim su su var oluyordu hep
ama ben gece gündür demez kapimi gönlümü acardim
Simdi kapimin önüne gelemiyor, hadi gel o yüzü artik bulamiyor
Maymun acti gözünü

Benim de öyle bi arkadaşım vardı en azından ben samimi olduğumuzu düşünüyordum. Geçen ay kayınpederim vefat etti üstüne ben hamile kaldım hepsini bilmesine rağmen bi kere aramadı. ben de sildim.. ne arayacaksın sen de arama ki iyice değerli hissetmesin kendini.. şimdi mesela o kişi beni arasa ben açmam bile..

Günümüz arkadasliklarida gunumuz aşklarımı gibi.
Instada Takiplesme
Birbirinin fotosunu beğenme
Ne kadar iyi olduğunu ifade etme
Vatsapta muhabbete giris
Iyi geceler günaydın mesajlari
Birgün aniden konuşmayı kesme
Takipten çıkarma
Istiklal marşı
Kapanış

İşi bittiyse ondandır. Hiç peşine düşüpte şişirme egosunu. Zaten iyi,düzgün arkadaş olsaydı sen hata yapmış olsan bile dürüstçe şunu yaptın hoşlanmadım,kırıldım diye uyarır,çözüme kavuşurdu. Boşver salla gitsin.

Boşver sorma bence. Ben sordum tavşan dağa küsmüş dağın haberi yokmuş. Haberim oldu böylece. Haberim olmasada olurmuş. Ay tekerlemeye döndü neyse işte siz anladınız

İsim var dediğimde bile işin benden önemli mi derdi,aman başlarım işine diyordum. Ne salakmisim ya ben,eşimden akşam özür dileyecem. Canım kocam benden ilgi beklerken ben onu avutum.
Zaten acıklama beklemeyeceksin ki hım de kapat diyorum
Sadece sor.
Aramayacam,benneyanginlargordum. Arkadaşı armayacamda gorumceme ne diyeyim.

"Hayırdır hiç sesin soluğun çıkmıyor,bir problem mi var aramızda"diyerek mesaj yazabilirsiniz.Ama böyle tipler genelde derdi bitince ya da başka dert kovası bulunca eskisini bırakır.

sim var dediğimde bile işin benden önemli mi derdi,aman başlarım işine diyordum. Ne salakmisim ya ben,eşimden akşam özür dileyecem. Canım kocam benden ilgi beklerken ben onu avutum.

Ayy hic degmez
Esini elin karaktersizleri icin üzme
esinin sakalinin teli olamaz disarinin dis mandallari
Hak etmedigi tüm ilgini geri al
Aslinda rahatlamis say kendini
Kendiliginden cözüldü is
Sen birsey yapmak zorunda kalmadin
sorun kendiliginden kendi istegiyle cikti ayagindan
Aynen sen onu arasam mi neden böyle oldu diyecegine esine kiyak yap
Yemege cikin, simart onu azicik
Daha cok zaman gecirelim de, son zamanlarda cok yiprandik hatalarim oldu de yeter zaten
Hayirlisi olsun inan kötü hissetsen de belki de senin hayrinaydi bu olay
Bilemezsin bu arkadaslik iliskileri öyle bir ayaga dolaniyor ki zamani gelince
Kendi denginde insanlarla samimi ol
Böyleleriyle degil

Asıl gorumcene hıcbısey deme. Ona yok muamelesi yap hatta b. k muamelesi yap ve asla bisey sorma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…