Konu açmayı başlık yüzde neden sevmiyorum.

Canını bı yakabilsem ah,eski sevgili moduna girdim ama içimi soğutmak adına. Hele o sinsi görümce belasının.

Gorumceme fena kinlendim,sen olsan napardin ona karşı,hadi arkadaş bitti gitti gorusmeyecem yok,gitti. E görümce burnunun dibinde onun bu yaptığı ne
Merak etme onlarda gorusmeyecek. Bugun seni satan yarın kafasına uyan baskasını Buldugunda onu satacak, sende kahve ıcerek izleyeceksin buna emin ol.
Dedıgım gibi gorumceme hıcbısey yokmus gıbı davranırdım. Ne dersen de kıskandın sanacak gerek yok buna.

Tamam o zaman benim gibi dadli,sempatik hanimefendi kadını kaybettiler,onlar düşünsün demi. Efendime soyleyim,esprili konuşkan cana yakin,ortalam güzellikte iyi merhametli bir x i kaybettiler.

Tamam o zaman benim gibi dadli,sempatik hanimefendi kadını kaybettiler,onlar düşünsün demi. Efendime soyleyim,esprili konuşkan cana yakin,ortalam güzellikte iyi merhametli bir x i kaybettiler.
Zaten genelde merhametli guleryuz lu gulduren dert dinleyen arkadan konusmayan insanları kaybeder bu tipler. Ve kendileri gıbı birilerini bulurlar.
Hayatlarında her dönem arkadas grupları degısır.
Masa hep aynıdır etrafındakiler degısır. O samimiyetsiz masadır ordan zaten uzak dur.
İnsan en cok, yapmak istemedigi seyleri hatrı ıcın yaptıgına onu koruyup kolladıgına uzuluyo baska hıcbıseye degıl.
Lanet olasıca pislikler

Ama Allah var arkalarından iyi konuştum,Allah affetsin.Elime duseseciler.

Size artık ihtiyacı kalmamış .Benim de sadece zor zamanlarında arayan arkadaşım vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…