- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi Bayan X diyeceksiniz
-
Öyle olmalı zaten.Bide bir şey yapmadiysam ağzıma geleni satarım,olur biter
Evet,kız sildi beni ya laAaa bu arkadaşlarını görümcesiyle tanıştıran sizdiniz değil mi ? sonra baş başa takılıyor diye konu acmıştınız sanki
S.a arkadaşlar.
Benim onceleden,önceden dediğim bir aya kadar çok samimi olduğum bir arkadaşım vardı. Ama şimdi yok,neden yok olduğunu anlatayım..
Bir ay önce bu arkadaşla buluşma kararı aldım beni ekti,bahaneler üretti vs o günden bu yana ne aradı ne sordu. Her gün arayan,mesaj atan kız resmen öldü sanki,dün farkettim ki numaramida silmiş.
Şimdi ben arayıp ne yaptım sana diyeyim mi?Yoksa olduğu gibi bırakayım mi?
Sanmam,görümcem yapmazGörümcenizle aranız nasıl?
Hani bir dolduruşa filan mı geldi acaba?
Öyle bir ihtimal varsa da hiç aramayın.
Bak ararim
aleyküm selamHayır,tam aksine. Boşandı bu arakadasim,eski kocasını anlatırdı hep hatta gece on ikide arayıp x ben çok seviyorum diye dertlendigi olurdu.
Eski kocasını sayesinde arkadaşımdan iyi tanıyorum. Ama ben ne yaptım bilemedim.
o zaman kesin onlar kendi aralarında birşey konuştular normal bir durum değil.arayıp konuşun onunla içiniz rahatlasın.görümce işi olmasa direkt sizde onu silin derdim.Görümcemle arkadaş oldurlar.
Yarın arayayım bugün beraberler.o zaman kesin onlar kendi aralarında birşey konuştular normal bir durum değil.arayıp konuşun onunla içiniz rahatlasın.görümce işi olmasa direkt sizde onu silin derdim.
Yok ona izin vermem bir daha yaklaşamaz zaten,aramak gelmiyor içimden ama nasıl ogrenecem.aleyküm selam
derdi azalınca sizle de işi bitmiş canım
pissssss!!
ama ben sormasam içim içimi yer siz dayanabiliyorsanız aramayın en iyisi bu
hee es kaza yaklaşmaya çalışırsa asla müsaade etmeyin
Hiç peşine düşmem görürsemde görmemezlikten gelirim çok terbiyesizmişEvet,kız sildi beni ya la
Ama meraktan catlazayimAyyy kendi haline birak
Bazen gelip yine seni bulur
He de gec
Ben hep yol verdim öyle yapanlara
Simdi samimi olmak istese de olamiyorlar
Kiz o nasil omurgasizliktir ya öyle
Yamuk yapmissan anlarim
Ben bana yamuk yapanlari bile hemen silmiyorum, zamaninda silmisligim var
Sonradan da acik acik dedim
Aman ne bileyim sacma
Öyle yaptiysa yüz göz olma daha fazla sen bence
Demi ama ara,say dök bitir arkadasligi. Beni böyle merakta bırakmak olmadı hiç.Hiç peşine düşmem görürsemde görmemezlikten gelirim çok terbiyesizmiş
görümceye güveniyorsanız ona sorun o biliyordur bence.arayın sakince başlayın duruma göre devamı gelir.bence o başkasını bulup eskisini bırakan tiplerden.Yarın arayayım bugün beraberler.
Ama meraktan catlazayim
Genelde kızlar ne zaman dostundan kaçar hatta o dost güzel ,hoş ,dışa dönük bir hatunsa ..Hayır,tam aksine. Boşandı bu arakadasim,eski kocasını anlatırdı hep hatta gece on ikide arayıp x ben çok seviyorum diye dertlendigi olurdu.
Eski kocasını sayesinde arkadaşımdan iyi tanıyorum. Ama ben ne yaptım bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?