Konu Babaannem:(

Luppooooooooo

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
652
Puanlar
18
Merhaba herkese. Direkt konuya girmek istiyorum. Babaannem ameliyat sonucu yatalak oldu yaşı da baya var. Ama kendisi bizi hep diğer torunlarından ayırdı hiç sevmedi. Küçüktük yanına giderdik sofrasına denk gelirdik bizi çağırmazdı, torunları evinde toplanırdı bizi davet etmezlerdi, babam çok borca düştüğünde yiyecek bir lokma ekmeğimiz yoktu ama o ramazanda başkalarını davet eder bizim açlığımızı hiç görmezdi. Kurbanda et keser bize etin en kötü tarafını gönderilerdi. Hiç unutmam babam bir kere geri götürmüştü et o kadar kötüydü. Kısacası bize çok kötü davrandı babaannem ve şu an yatalak ama ben bu durumuna çok üzülüyorum bir zamanların esip gürleyen kadını şu an kimseyi tanımıyor ve çok kötü durumda. Üzülmem normal mi ? Kendimi hiç iyi hissetmiyorum çünkü

Belki bazı şeylerin hesabını soramayacak olmanız da üzüyordur sizi.
Ya da size yaptıklarını baştan sona tekrar hatırladığınız için üzülüyorsunuzdur.
Umarım kötülüğünün karşılığını bulur :)

Kindar bir yapınız yok demek ki.

Boynuna kadar boka batsa hakkı odur böylesinin benim için.

Zerre kadar üzülmem.

Buna üzülmeme kötülük değil, üzülmek enayilik değil.
Bende hiç üzülmem diyordum çünkü haketmiyor bize yaptıklarından dolayı ama kendimi hep onu düşünürken buluyorum. Hasta olmadan önce rüyama girmişti anladım kötü bir şeyler olacağını ama kondurmak istememiştim

Hiç unutmadım yaptıklarını ama çok üzülüyorum nedense. Bazen kendimi ağlarken buluyorum. Belki de bize yaptığı kötülükleri unutamıyorum

Kendimi hep bu duayı ederken buluyorum

Hiç unutmadım yaptıklarını ama çok üzülüyorum nedense. Bazen kendimi ağlarken buluyorum. Belki de bize yaptığı kötülükleri unutamıyorum
Belki içinizde bir ilahi adalet yerini buldu düşüncesi oluşmuştur rahatlama ağlamasıdır

Kendimi hep bu duayı ederken buluyorum
Biz 3 kız kardeşiz birde annem var
Babam vefat etti
Dededen kalma araziler vardı
Herkese pay verildi
Babamın mirasıda bize kaldı
Birgün amcam olacak adam biz yokken annemin üzerine yürümüş
Bu araziler benim babamın sen ve kızların hakkı çok az demiş
annem polisi çağırdı falan
Bayağı olaylı günlerdi
Biz sildik zaten adamı
Öğrendik Alzheimer olmuş