- Emoji Skoru
- 652
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi Luppooooooooo
-
Teşekkür ederimÜzülmen çok normal tanımadığımız insanın başına geldiğinde bile üzüldüğümüz bir durum.
Çok geçmiş olsun babaannenize
Evet sanırım öyle. Asla yanına gitmem diyordum ama şu an gidip görmeyi çok istiyorum.Normal. O kötü diye siz de kötü olamazsınız.
Bende hiç üzülmem diyordum çünkü haketmiyor bize yaptıklarından dolayı ama kendimi hep onu düşünürken buluyorum. Hasta olmadan önce rüyama girmişti anladım kötü bir şeyler olacağını ama kondurmak istememiştimKindar bir yapınız yok demek ki.
Boynuna kadar boka batsa hakkı odur böylesinin benim için.
Zerre kadar üzülmem.
Buna üzülmeme kötülük değil, üzülmek enayilik değil.
Hiç unutmadım yaptıklarını ama çok üzülüyorum nedense. Bazen kendimi ağlarken buluyorum. Belki de bize yaptığı kötülükleri unutamıyorumBelki bazı şeylerin hesabını soramayacak olmanız da üzüyordur sizi.
Ya da size yaptıklarını baştan sona tekrar hatırladığınız için üzülüyorsunuzdur.
Umarım kötülüğünün karşılığını bulur :)
Kendimi hep bu duayı ederken buluyorumBiri bana ne yaparsa yapsın ben birini öyle görünce üzülürüm
Heleki akli dengesini kaybetmişse o eski kişi değildir
Ortada sadece beden vardır
Ve kötü insanlar çoğu zaman amelini yaşıyor
Allah daha fazla süründürmesin
Belki içinizde bir ilahi adalet yerini buldu düşüncesi oluşmuştur rahatlama ağlamasıdırHiç unutmadım yaptıklarını ama çok üzülüyorum nedense. Bazen kendimi ağlarken buluyorum. Belki de bize yaptığı kötülükleri unutamıyorum
Yok hiç o düşüncede değilim. Sanırım bize neden öyle davrandı ve bu sonu kendine hazırladı ağlamasıBelki içinizde bir ilahi adalet yerini buldu düşüncesi oluşmuştur rahatlama ağlamasıdır
Ne kadar iyi niyetlisiniz fesatlığımdan utandım AsjsjsYok hiç o düşüncede değilim. Sanırım bize neden öyle davrandı ve bu sonu kendine hazırladı ağlaması
:)))Ne kadar iyi niyetlisiniz fesatlığımdan utandım Asjsjs
Biz 3 kız kardeşiz birde annem varKendimi hep bu duayı ederken buluyorum