- 31 Ekim 2016
- 5.053
- 22.469
- 268
- Konu Sahibi Lovedreams
-
Biliyorum ama ne yapayım gerçekten üzülüyorum benim amacım siyaset değil anlamada siyasetten sadece dünyada yaşanan acıyı herkez duyacak mi diye konu açtım belki elimizden birşey gelmez ama dua bile edebilirdikendimik
Evet tabiki kimseyi yargılamayızorla bu herkezin kendi düşüncesi ama ortada bebek ve kadınlar var ve hepsi masum bi careGoreceli bi durum.
Anlattiginiz.
Evet tabiki kimseyi yargılamayızorla bu herkezin kendi düşüncesi ama ortada bebek ve kadınlar var ve hepsi masum bi care
Benim amacım dünyada ki ölen masumlar bu sadece Amerika Rusya değil her ülkede ölen masumlar için geçerli benim düşüncem insanlar bu kadar hirslanmasa elindekiye yetinmek sırf dünya malı uğruna bu dünyanın her yerinde masum kanı akıyor verdiğim orta Doğu msj ı sadece bir örnek ben bütün dünyada yaşanan katliamları kastediyorumOkey
Uzatmak istemem bu konuyu keza herkes kensi tarafindan bakar bu konuya ama.
Irakli sureli afganistanli yani dogu dan batiya yapilan saldirilar icinde ayni seyi dusunuyormusunuz.
Dusunuyorsaniz actiginiz konu sacma
Dusunmuyorsaniz gene actiginiz konu sacma
Bilmiyorum ki işte benim derdimde buydu işte kimse yanlış anlamasın herkez benim gibi düşünmeye bilir bu sadece benim düşüncem en azından derdimi paylaşım rahatlamak istedim bir nebzeBuradan ne yapabiliriz ki?
Benim amacım dünyada ki ölen masumlar bu sadece Amerika Rusya değil her ülkede ölen masumlar için geçerli benim düşüncem insanlar bu kadar hirslanmasa elindekiye yetinmek sırf dünya malı uğruna bu dünyanın her yerinde masum kanı akıyor verdiğim orta Doğu msj ı sadece bir örnek ben bütün dünyada yaşanan katliamları kastediyorum
İşte zaten diyorum ya ülkelerin başlarındaki insanlar yüzünden olan masum kitlelere oluyor malesef baş sağlam değil ki sonu iyi olsun refah olsun ülkenin başındaki kendi ülkesine bile düşman maalesef sarılabilir ailelerine lafım yok ama gidip başka bir ülkede bebek öldürüp sonra kendi bebeğine sarılan o askerde sıkıntıAile dünyanın her yerinde aile. Babaları gelmiş çocuklar ve eşler seviniyor. Suriye de doğru düzgün bir ülke olsun saldırtmasın kendine. ingiltereye .oposu yeyip saldırabilir mi??
valla ben de izliyorum izliyorum bir şey yapmıyoruz ne yapmak lazım diyorumSevgili kk üyeleri ve hemcinslerim bu konuya başlık bulamadım dün tv de abd vatandaşı askerlerin evlerine döndüğünde bebeklerinin çocuk ve ailelerinin çok mutlu olduğunu gördüm bu nasıl bir tezattir bu nasıl bir mantıktır bu askerler nerden geliyor ırak Suriye kısaca orta doğudan hiç düşündünüz mü orada yaşanan drami acıyı katliam ı bebekleri öldürdükten sonra evlerine dönüp kendi bebeklerini sarılıyorlar iki yüzlülük şeytanlık değil mi bu benim artık vicdanım parçalanıyor kendi çocukları refah içinde yaşasın diye masum mazlum insanları öldürüyorlar benim derdim bu para güç merakı ne zaman bitecek ne zaman duracak bu akan kan ne zaman dinecek mazlumun masumun bebeklerin göz yaşı ben her gece yastığıma koyunca başımı ağlıyorum çünkü bebekler kadınlar ölüyor dünya susuyor ve izliyor bu da benim derdim çok üzgünüm çok
Benim dedim ya tv de abd askeri evine geliyor çocuğuna sariliyor du bunu gördüm o nü örnek verdimYoo butun dunyayi degil bariz verdiginiz ornek degildi.
Abd askerleriydi.
Niye cocuklarina sarilmasinlar.
Evet katiliyorum
Keske savaslar olmasa kimse olmese dogudada batidada deseydiniz.
Size milyonkez katilirdim ama tek tarafli bakiyorsunuz buda baska bi vahset
Bizim elimizden bir şey gelmiyor keşke gelseydi ama işte baksanıza yanlış anlaşılmasın yine lütfen Suudi Arabistan da insanlar çok rahat ve cok yüksek bir yaşam kaliteleri var lakin insan değiller işleri güçleri para olmuş kapı komşusu kan ağlıyor bir yardım yok hiç birşey yok oysa her türlü desteği verebilirler bende elimden geldiğince yardım ediyorum gördüklerime,valla ben de izliyorum izliyorum bir şey yapmıyoruz ne yapmak lazım diyorum
kaç gündür kaç aydır ...bizim de sorumluluğumuz var bu işte farkında mıyız ki?
biz ne yapıyoruz ne yapmak lazım...:/
Hızlı yazdım afedersinHerkez değil herkes.
Yaptım arkadaşlar şu an dünya gündeminde olanlar belli birde şöyle söyleyeyim abd de Fransa'da Afrika'daki her ülkede yaşanıyor bu katliamlar sadece abd den örnek verdim ama dünya genelinde yaşanan katliamdan bahsetmek istedim detaylı yazmadım haklısınız bu yüzden bişey diyemiyorumgenelleme yapmamıssınız direkt bir yere yuklenmissiniz oyuzden farklı yerlere cekilecek bu durum..dunyada ki tum masumların gordugu eziyetlere tabiki insanın vicdanı sızlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?