• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu basligi tabikide kv kp

Keşke mesafe koysanız da görüşmeseniz ya.Eşiniz hiç mi gönül koymuyor
Nerdeeee arkadasim. Daha istemedigin ot burnunun dibinde biter misali iki gun ordaydik eve donuyoruz ne zman geliceksiniz diyor. Sanki bnm tek derdim o. Esim gonul koymuyor cnku kv hemen hasta uzgun aglamakli moda giriyo. Annedir babadir diyo. Birde eltimle kaynim cok kotu zamanlar gecirdi bosanma konumuna geldiler snra duzeltildi. Smdi kv uzulmesin bidaha zaten cok yiprandi o donemlerde modu var.

Çok korkunç ya.. Sanki onlarla yiyip içip, yapışık ikizler gibi gezseniz maddi sorunlarınız şıp diye çözülecek. Belki de para istiyorsan bunları yapacaksın bak demek istemiş de olabilir tabi... Bence bankadan alın. Banka faizi ödenir gider ama aileden aldın mı borcu ödersin ama görünmez ve geri ödenemez bir faiz vardır o hep sırtında kalır.
O da olabilir esim konusana kadar bu denli idrak etmemistim. Cok irdelememistim. Kimbilir benden ne beklentileri olacakti.

Tabiki cok haklisiniz. Iste borcumuz var diye bi geri cekiliyor insan ama yasimda cok kucuk degil 28. Bi yandan odeme bi yandan da bebek dogunca napariz dusuncesi bi ikilemde birakti bni
Gerekirse vadesini uzatılabilirsiniz.
Ben 7 ay korundum düğün borcu bitsin diye şu an çok pişmanım acaba korunmasaydim o 7 ay içinde olurmuydu diye çok düşünüyorum.

Sizin olmayan bir parayı vermediler diye ne hakla sinirlendiniz, onu anlamadım.
Sahsima verilsin demiyorum cunku. Nasil kaynima yapiliyorsa esime de yapilabilir. Yapilabilinecek maddi olanak var cunku. Bu hakla olabilir. Illaki verilsin de demiyorum adaletsiz bnce diyorum.

Gerekirse vadesini uzatılabilirsiniz.
Ben 7 ay korundum düğün borcu bitsin diye şu an çok pişmanım acaba korunmasaydim o 7 ay içinde olurmuydu diye çok düşünüyorum.
Allah istediginiz anda nasip etsin size. Ben korunmadim hic esim korundu. Bayan korundugunda gec olabiliyor diye duymustum. Insallah tez vakitte bebislenirsiniz.

Alsın mezara götürsünler paralarını.

Kocanızın yerinde olsam yüzlerine bakmazdım para için değil ama ayrımcılık yaptıkları için, çok sinir bozucu.

Bundan sonra arayıp sormazdım ben olsam.
Aynen oyle arkadasim. Bende cok fazla arayip sormuyorum. Ama kene gibi yapisiyor. Bi kac gune ne zman gelceksiniz diye aramaya baslar.

Sanırım aldığınız evin bir kısmını onlar odemis ,kalanını da kredi ve takılarla odemissiniz.valla bu baya bir destek bence.kac kişinin kp i bunu yapıyor ki .daha da yapmayabilirler onların bileceği iş.gerci diğer çocuğa bunun kat kat fazlasını yapıyorlarsa yine de haksızlık oluyor olabilir .ama buna esin bozulmali.o zaman ayrımcılık oluyor tabi.ama size de az yapmamışlar bence

Sanırım aldığınız evin bir kısmını onlar odemis ,kalanını da kredi ve takılarla odemissiniz.valla bu baya bir destek bence.kac kişinin kp i bunu yapıyor ki .daha da yapmayabilirler onların bileceği iş.gerci diğer çocuğa bunun kat kat fazlasını yapıyorlarsa yine de haksızlık oluyor olabilir .ama buna esin bozulmali.o zaman ayrımcılık oluyor tabi.ama size de az yapmamışlar bence
Ödememişler malesef vercez demişler sonra vazgeçmişler konu sahibiyle eşide o verecez diyip vermedikleri kısmı kredi çekmişler

Ödememişler malesef vercez demişler sonra vazgeçmişler konu sahibiyle eşide o verecez diyip vermedikleri kısmı kredi çekmişler
Yok yazıyı yeniden okudum da ev için yer satmışlar ama bir kısmıyla arazi almışlar ve bence kalanı vermişler.onlar da vermedikleri kismi kredi çekmiş.yani bir kısmını kp i odemis evin

Tabiki allah razi olsun her zaman soylerim. Tesekkur etmemek nankorluk olur. Ama kaynima bu kadar yapilmisken ve yapiliyorken hic bisey yapmasalar cok yanlis olurdu. Ya hepsine ya hic bence.

Yok yazıyı yeniden okudum da ev için yer satmışlar ama bir kısmıyla arazi almışlar ve bence kalanı vermişler.onlar da vermedikleri kismi kredi çekmiş.yani bir kısmını kp i odemis evin
Evet oyle 3 te 1 ini onlar verdi kalanini biz koyduk. Zaten bizede bu parayi verirken abinize cok yaptik sizede ev alicaz dediler sonra yarisini kestiler verecekleri paranin.

Bide yazmayi unutmusum kp arabasini degistirecekmis daha bizden yardim istedi. Biz kendi sokugumuzu dikemiyoruz. Maasimiz belli odememiz belli nasil yardim edelim. Neymis onun parasi bi alt modele yetiyormus o zman onu al.

Aslında bu büyük bir yardım ama diğer kardeşe yapılan yardım bundan kat kat fazlaysa gerçekten haksizlik
Tabikide ben bunu inkar etmiyorum. Allah razi olsun. Ama birine hic borc odettirilmemis ornegin Bize verilen para kadar sadece birine kefil olmus o borc odendi. Nerde kaldi ev araba is yeri. Bahsettigim is yerini kurmak da bi ev parasi. Ustelik de durumlari cok iyi. Ben bunu bebek isteyip yapamadigimda idrak ettim. Yoksa oduyorduk iste borcumuzu. Simdi iki arada bi derede kaldim. Eltim de zaten fesat bosver sonra da olur bebek vs diyor. Onun cocuklarinin tum masrafi kp de cnku.

Hangisi küçük oğlu?
Eşiniz mi kaynınız mı küçük?
Siz dert etmemeye çalışın eşiniz üzülsün. Kendi babası.
İnsan ister istemez beklentiye giriyor sanırım. "O oğluna yaptı bize neden yapmadı?"
Her çocuk rızkıyla doğar.

Tabikide ben bunu inkar etmiyorum. Allah razi olsun. Ama birine hic borc odettirilmemis ornegin Bize verilen para kadar sadece birine kefil olmus o borc odendi. Nerde kaldi ev araba is yeri. Bahsettigim is yerini kurmak da bi ev parasi. Ustelik de durumlari cok iyi. Ben bunu bebek isteyip yapamadigimda idrak ettim. Yoksa oduyorduk iste borcumuzu. Simdi iki arada bi derede kaldim. Eltim de zaten fesat bosver sonra da olur bebek vs diyor. Onun cocuklarinin tum masrafi kp de cnku.

Çirkin kalpli.

Back
X