Konu ben değil, kardeşim. :)

Astoria

for whom the bell tolls... time marches on.
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2016
17.146
52.865
598
33
Merhaba kızlar, başlıktan da anlayacağınız üzere konu ben değil kız kardeşim. :) Üyelik al dedim aslında ama yönetimden izin almak falan biraz uzun olacak diye onun adına ben yazıyorum, cevaplarınızı birlikte okuyacağız. Flörtöz davranışlar konusunda tam bir beceriksiz olan ben kardeşime yardımcı olamadım, sizin yardımlarınızı bekliyoruz. :KK48:

Kardeşim yakında 20sine basacak olan güzeller güzeli (övmek için değil valla burada yeaaaa abla falan diyor ama cidden güzel), esprili, kafa dengi bir üniversite öğrencisi. Aynı bölümde okudukları bir çocuktan çok hoşlanıyor. Ama çocuk buna sürekli espritüel bir dille bacım, kardeşim falan diye hitap ediyormuş; sınıftaki diğer kızlara da öyle. Ama bizimkiyle biraz daha fazla ilgileniyormuş, yani işte takılıyormuş bizimkine diğerlerine kıyasla daha fazla. "Seninle uğraşmayı seviyorum" falan diyormuş, yanına gelip uğraşıyormuş temas falan ediyormuş işte. Bir kere kardeşime "bebeğim" demiş sonra da biraz utanır gibi olmuş. Kız 3 gün bulutlarda gezdi "İlk defa bacım demedi" diye hahaha. Kardeşim de ağzından laf almak için "Sana kısmet ayarlayalım" falan demiş bir keresinde, çocuk da "Benim kısmetim var zaten" demiş ama hiç sevgilisi olduğuna dair bir şey ima etmemiş, telefonlarda falan mesajlaşmıyormuş yani sevgilisi olan birisi biraz belli eder görüşür eder ama ya çok çaktırmak istemiyorsa sevgilisi olduğunu emin olamıyorum diyor. Bizimki de ilgisini çaktırmamak için "kardeşim"li falan hitap ediyormuş ama içi kan ağlıyor kızın. Biz bu çocuğun ilgisi olup olmadığını nasıl anlarız yani emin olamadık. Tavsiyelerinizi bekliyor, sizi kocaman öpüyoruz. :KK200:

Son dakika notu: Kardeşim şunu da eklememi istedi. Çocuk biraz iltifat ediyormuş buna yani tam olarak belirgin iltifatlar değil de işte "Notların çok güzel, okumaya kıyamıyorum. En çok senin notlarını okudum" falan gibi. Diğerlerine böyle şeyler dememiş hiç. Garibim nelerden anlam çıkarmaya çalışıyor ehehe.

Son düzenleme:
20 yaş için çok beceriksiz buldum çocuğu.
ben sabırlı birisi değilim, direk sonuca gidip, hey sen ne iş derdim, o da beni flörtöz konularda hödük yapıyor sanırsam :KK43:

20 yaş için çok beceriksiz buldum çocuğu.
ben sabırlı birisi değilim, direk sonuca gidip, hey sen ne iş derdim, o da beni flörtöz konularda hödük yapıyor sanırsam :KK43:

Bence de öyle ama belki de ilgisi yoktur anlayamadık ki.

Seni Cenk diye kaydetsin kafe ortamındayken ya da bu çocuk yanında oturuyorken telefonu masanın ortasına koysun öncesinde haberleşin ve sen o anlarda ara çocuk görsün cenk adını kardeşin alsın telefonu pardon diyip çıksın dışarı sonra girsin içeri ama hiç açıklama yapmasın eğer sorarsa ilkokuldan sınıf arkadaşım görüşelim diyor falan desin bakalım mimikleri tepkileri cevapları nasıl olacak. Yani "eyvah kız elden gidiyeeahh" diyecek mi:P

Yani sanırım bey oğlumuzun ilgisi yok şu an ama bu ileride de olmayacağı anlamına gelmez:KK53:

İlk böyle hitap eden karşı tarafmış ama.
İlk öyleydi sonra duyguları değişti ama kardeşin “kardeşim” dediği için artık o gözle bakmaz galiba diye düşündüğü için iş işten geçti zannediyor olabilir :) karışık mı oldu ne o_O

Birbirlerine kardeşim diye hitap edip birbirlerinden çekinen iki taraf bence :) ben sevgilisi olduğunu düşünmüyorum ama belki de kardeşinden çekiniyordur , kaybetmek istemiyordur .. asılan bir tip gibi görünmek istemiyordur :) gençlik heyecanları çok güzel :)

Seviyorsa gidip öpsün bence en garantisi :KK49:

Yapamaz bizimki öyle şeyler. :)

Seni Cenk diye kaydetsin kafe ortamındayken ya da bu çocuk yanında oturuyorken telefonu masanın ortasına koysun öncesinde haberleşin ve sen o anlarda ara çocuk görsün cenk adını kardeşin alsın telefonu pardon diyip çıksın dışarı sonra girsin içeri ama hiç açıklama yapmasın eğer sorarsa ilkokuldan sınıf arkadaşım görüşelim diyor falan desin bakalım mimikleri tepkileri cevapları nasıl olacak. Yani "eyvah kız elden gidiyeeahh" diyecek mi:p

Denerim dedi teşekkür ediyoruz. :)

Yani sanırım bey oğlumuzun ilgisi yok şu an ama bu ileride de olmayacağı anlamına gelmez:KK53:

Üzdün ehehe. Şaka bir yana, teşekkürler belki de yok cidden.

İlk öyleydi sonra duyguları değişti ama kardeşin “kardeşim” dediği için artık o gözle bakmaz galiba diye düşündüğü için iş işten geçti zannediyor olabilir :) karışık mı oldu ne o_O

Ha anladım. Olabilir ama sürekli karşı taraf böyle hitap edince baskı altında hissediyormuş kendini.

birincisi kimseti kimmis o konuda zorlardim biraz.mesela anlat bakalim kimmis bu sansli kiz falan derdim orda illaki belli ederdi.bolumu ne okuyo mu nasi tanistiniz derdim.eger hemen cvp verirse kesin baska birini seviyor ama bosver sen tanimazsin gibi cvplar verirse oda hoslaniyor demektir

Birbirlerine kardeşim diye hitap edip birbirlerinden çekinen iki taraf bence :) ben sevgilisi olduğunu düşünmüyorum ama belki de kardeşinden çekiniyordur , kaybetmek istemiyordur .. asılan bir tip gibi görünmek istemiyordur :) gençlik heyecanları çok güzel :)

Kardeşim "Benim kısmetim var zaten" demesi hakkında ne düşündüğünüzü soruyor. :)

Mesela kardeşiniz bi anda uzaklaşsın çocuktan soğuk davransın yani trip şeklinde değil sanki meşgulmüş gibi yada başka sıkıntıları varmış gibi. Bakalım çocuğun ne kadar umrunda olacak bu durum . Eğer umursar üstüne giderse ne oluyo felan diye anlarsınız olayın kardeşen öte bişe olduğunu :) ama çokta umursamazsa gerçekten sadece sıradan arkadaş gözüyle baktığı kesinleşir ;)

birincisi kimseti kimmis o konuda zorlardim biraz.mesela anlat bakalim kimmis bu sansli kiz falan derdim orda illaki belli ederdi.bolumu ne okuyo mu nasi tanistiniz derdim.eger hemen cvp verirse kesin baska birini seviyor ama bosver sen tanimazsin gibi cvplar verirse oda hoslaniyor demektir

Hiç çaktırmıyorsun ehehe demiş, cevap vermemiş o söylediğine. Konuyu değiştirmiş.

Kardeşim "Benim kısmetim var zaten" demesi hakkında ne düşündüğünüzü soruyor. :)
Direk açılamıyor , karşısındaki kişi utangaç olabilir .. belki de konuyu deşmesini sonunda da gerçekten öyle birinin olmadığını öğrenmesini istiyordur :)

Sana bi kısmet bulalım diyene evet bulun mu deseydi çocukcağız :)

Mesela kardeşiniz bi anda uzaklaşsın çocuktan soğuk davransın yani trip şeklinde değil sanki meşgulmüş gibi yada başka sıkıntıları varmış gibi. Bakalım çocuğun ne kadar umrunda olacak bu durum . Eğer umursar üstüne giderse ne oluyo felan diye anlarsınız olayın kardeşen öte bişe olduğunu :) ama çokta umursamazsa gerçekten sadece sıradan arkadaş gözüyle baktığı kesinleşir :KK66:

Umursamama gibi bir durumları olmuyor, sürekli grup halinde ders çalıştıkları için hep bir aradalar.

Kanka, bacı, kardeş ayağı g...t ayağı derler
Bu kadar yazıyorum, juniora sevgiler:dondurma:

Ama tek kendisine demiyor ki, diğer kızlara da aynı şekilde hitap ediyormuş. Sadece kardeşime biraz daha espritüel yaklaşıyor ama kafa dengi olarak gördüğündendir belki emin olamadım ben.

Direk açılamıyor , karşısındaki kişi utangaç olabilir .. belki de konuyu deşmesini sonunda da gerçekten öyle birinin olmadığını öğrenmesini istiyordur :)

Sana bi kısmet bulalım diyene evet bulun mu deseydi çocukcağız :)

Ehehe, kısmetim yok bulun falan demesini beklemiş evet. :)

Back
X