Konu bu sefer de Annem

Ne kadar doğru bir yorum

Benim annem de böyle yok niye cagırmadın yok senin kocan ablanın esi gibi değil vs vs en son dedim gelmeyin bana kafam rahat ya aynı senin gibi doğum zamanı doğumdan sonra bunları yasadım kendi bencilliğinden görmüyor benim ne halde olduğumu…

Benm konumu oku ve bence doğumdan sonra da çağırma
Gelişmeleri bilmediğiniz için yazma gereği duydum. Annem tavırlarında haklı çıktı. Kendisi kanser tedavisine başladı yarın ameliyat olacak. Bunu yazdığım zaman eşim kanser olduğunu biliyormuş ve ilgilenmemiş. O da ister istemez kırılmış ve üzülmüş tavırları bundanmış. Şuan sadece hayatta kalmasını ve sağlıklı olmasını istiyorum. Başka problemim kalmadı. Bunu da atlatırız inşallah. Konunuzu okumadım ama Allah sabır versin diyorum sadece. Müsait olduğum vakitte okurum umarım.

Anneni de esini de yuzlestir.

kiskaniyordur. bazi annelerde oluyor malesef. kendi evliligini, kendi gencligini karsilastiriyordur.

herkesin huyu bir mi,kimisi konuşkan kimisi daha az konuşkan olabilr, dert mi bu?
kocanı olduğu gibi kabul edecek.
bir saygısızlığı yokmuş ki adamın,annen de şımarık çocuklara benziyor bacım ,ksuura bakma ama o ne öyle
herkes sürekli işi gücü bırakıp annenle mi ilgilensin
kaç yaşında annen merak ettim
hiç böylesine de denk gelmedim ayol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…