- 14 Şubat 2017
- 230
- 99
- 18
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konum kapatılmış dini içerik konusulmasin arkadaşlar...
Annemin bulunduğu sehre geldim şuanda tutustular eşim hiç aramadı sormadı annem bosan kurtul hergun uzulecegine bir kere üzül diyor..
Aramızda saygı kalmadı sevgimden şüphe ediyorum siz olsanız ne yapardınız
2 gün önce 1 yil oldu önceki konularimi okudunuz muNe zamandır evlisiniz? Bu kaçıncı kavga?
Bi öncekini okudum. Bana yoktan yere tartışma çıkmış gibi gelmişti.2 gün önce 1 yil oldu önceki konularimi okudunuz mu
Kv Kp tutuştuPek tutuşmuşa benzemiyorlar arayıp sormamışlar bile
Bir önceki konuyu okudum saygı bitmiş hem de çok erkenden bitmiş
Dün kendi evinden kv geçtim bugün kv den annemin olduğu şehre geldim düzelir diye gitmiştim ama hiçbir değişme yokÖnce ki konunda eşinden şiddet gördüğünü söylemiştin diye hatırlıyorum. Şiddetin olduğu bir evliliği daha ne kadar sürdüreceksin? Yaz tatillerinde KV dene gitmekten rahatsızdın hatta eşin ailesinin yanına gitmişti, evden gideceğim dediğin için apar topar eve dönmüştü. Hangi ara gittiniz KV dene? Siz daha kararlarınızın arkasında bile duramıyorsunuz ki! İstediğin kadar darp raporu al, kullanmadık tan sonra ne işine yarayacak?
Bir gun de ne degisecek?bekle ayrica sen evi ciddi ciddi mi terkttin yoksa eşine blöf mü yapiyorsunDün kendi evinden kv geçtim bugün kv den annemin olduğu şehre geldim düzelir diye gitmiştim ama hiçbir değişme yok
Sen öyle olsun istiyorsun anliyorum ama adamlar arayip sormamış gelip gelinimizi seviyoruz böyle olmaz dememiş bu mu tutusmakKv Kp tutuştu
Aynen aramadı umrunda değil gibi yada buraya gelmemi yediremedi Burda bekar 2 erkek kuzenim var çok kıskanç onun içinde ekstra dan aramamis olabilir sırf buraya geldim diye boşanmayı kabul Edip yerine oturmuş olabilir hiç bilmiyorum ne olacak tek isteğim pişman olmamakonlar tutuşsa ne..
kocan aramamış..