• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu devamı arkadaşlar annemin yanına geldim

En son eşim geldi dedin sabah sarıldı falan dedin nasıl oldu da kv ye gittin bence gitmemeliydin oraya her şey Karman Çorman olacak eşinle tek kalmalıydın uzak durmalıydın kv den
Eşime sözümü geciremiyorum ben malesef onun derdi beni alıp goturmekti bende fazla tatsızlık çıkmasın diye kabul ettim dönmeyi

İnşaallah pişman olmazsın cnm hakkında hayırlısı olsun:KK17:

Aynen aramadı umrunda değil gibi yada buraya gelmemi yediremedi Burda bekar 2 erkek kuzenim var çok kıskanç onun içinde ekstra dan aramamis olabilir sırf buraya geldim diye boşanmayı kabul Edip yerine oturmuş olabilir hiç bilmiyorum ne olacak tek isteğim pişman olmamak

pişman olmazsın, devam edersen pişman olacaksın asıl bak bugünde üstüne yürümüş. halan olmasaydı yine dayak yiyecektin farkındamısın?
bu mu istediğin kendine reva gördüğün hayat?

pişman olmazsın, devam edersen pişman olacaksın asıl bak bugünde üstüne yürümüş. halan olmasaydı yine dayak yiyecektin farkındamısın?
bu m istediğin kendine reva gördüğün hayat?
Ben düzelir umuduyla bekledim hep ama düzelecek gibi değil aslında insanlik olarak çok iyi birisi ama konu annesi olunca gözü birşey görmüyor annesinin yorulmasına iş yapmasina dayanamiyor

Bak cnm yasadigin olayda cok toy davranmissin. Ben Olsam teli kapattikdan sonra esimi cagirir " ben telde konusurken biraz daha dikkat et derim az bi sesini yukseltse annen duymasin sus istersen derim. Annende olsa kaynananda olsa en ufak meseleyi bile odada sadece ikiniz konusarak cözün.
SakIn büyü müyü dusunme sacma sapan aklini karistirmasin kaynana.

Yok öyle susup oturmakta olmazdı kendini ezdirme sakın sen sahipsiz değilsin arkanda dag gibi ailen var

Bak cnm yasadigin olayda cok toy davranmissin. Ben Olsam teli kapattikdan sonra esimi cagirir " ben telde konusurken biraz daha dikkat et derim az bi sesini yukseltse annen duymasin sus istersen derim. Annende olsa kaynananda olsa en ufak meseleyi bile odada sadece ikiniz konusarak cözün.
SakIn buyu muyu dusunme sacma sapan aklini karistirmasin kaynana.
Benim eşim de ne diyon ya sen ben sana bağırmadim ki diye bagirirdi konuşmayı çok denedim hep yaşımdan olgun davrandım benim eşim 29 yaşında bense 23 onun olgunlaşmasini bekliyorum

Ben düzelir umuduyla bekledim hep ama düzelecek gibi değil aslında insanlik olarak çok iyi birisi ama konu annesi olunca gözü birşey görmüyor annesinin yorulmasına iş yapmasina dayanamiyor

kendini kandırıp duruyorsun..
geçen dayak yediğinde senin annen baban vardı evde hatırlatırım..
anası iş yapıp yorulmuyordu yani..

kendini kandırıp duruyorsun..
geçen dayak yediğinde senin annen baban vardı evde hatırlatırım..
anası iş yapıp yorulmuyordu yani..
Ben dayak yemedim annem babam yoktu bağırdı bugün dövecek gibi oldu annesi girdi araya 2 gün önce kendi evimdeykende omzuma yumruk attı sehpayi dizime iteledi kafamı elleriyle sıktı.. şimdi diyeceksiniz bunlar darp değil mi ama o kadar alışmışım ki bunlara normal gelmeye başlamış galiba ama artık çok yoruldum dayanamadim

Benim eşim de ne diyon ya sen ben sana bağırmadim ki diye bagirirdi konuşmayı çok denedim hep yaşımdan olgun davrandım benim eşim 29 yaşında bense 23 onun olgunlaşmasini bekliyorum
Daha yeni evlisin . Sen degismeden onu degistiremezsin . Sadece susarak tepkini koymayi dene . Bi Hoca anlatmisti iki hizli araba birbirine dogru geliyor carpisinca ikiside kurtulamaz hasar alir. Ama biri digerini gorup yavaslarsa en az hasarla atlatirlar. ( umarim anlamisindr)

Ben dayak yemedim annem babam yoktu bağırdı bugün dövecek gibi oldu annesi girdi araya 2 gün önce kendi evimdeykende omzuma yumruk attı sehpayi dizime iteledi kafamı elleriyle sıktı.. şimdi diyeceksiniz bunlar darp değil mi ama o kadar alışmışım ki bunlara normal gelmeye başlamış galiba ama artık çok yoruldum dayanamadim

eski konunda annemle babam uyuyordu demiştin..
ve evet bunlarda dayak..

Daha yeni evlisin . Sen degismeden onu degistiremezsin . Sadece susarak tepkini koymayi dene . Bi Hoca anlatmisti iki hizli araba birbirine dogru geliyor carpisinca ikiside kurtulamaz hasar alir. Ama biri digerini gorup yavaslarsa en az hasarla atlatirlar. ( umarim anlamisindr)
Anladım ama hep susan yavaşlayan taraf ben olursam bu defa hep o hızlı gelcek

eski konunda annemle babam uyuyordu demiştin..
ve evet bunlarda dayak..
O başka bir olayimiz yine aynı annesiyle mutfaktaydik benim annemde vardı babam uyuyodu ben 2 dk oturdum o ara eşim geldi beni otururken görünce dayanamadi bağırdı çağırdı babam uyandı uykudan sonra babam geldi eşime bağırdı bir olayın daha olsun kizimi çeker alırim diye

Bu cümleden sonra ne söylenebilir ki.. Geri dönmeyin size bunları alistiran insansının da yüzüne bir daha bakmayın:KK62:.. InsAllah kpss yi kazanırsınız ..

Back
X