Mesela yani. Bu devirde herkese güvenilmez yani onu demek istedim. Yoksa babamdan korkacak değilimKuzu "ben babamla bile yalnız kalamiyorum" derken ne demek istedin?
Çocuklara bakmasına bakıyor ama severken canlarını çok acıtıyor çocuklar ağlayınca yine bana gönderiyor pek bi hayrı olmuyor anlayacağınTek diyeceğim şu evde her yükü üzerinize almisiniz adam alışmış rahatlığa birak abisinin yatagini sersin madem çağırıyor birde yalvarmayin ne olur çocuklara bak diye bakicak efendim tek basina yapmadin o çocukları azicik birakin sorumluluk alsin.
Olmuyor ablacım olmuyor o gün anlayışlı kalıyor diğer günler yine aynı. Bu akşam uturacam tüm derdimi anlatacam dedim yeğeniyle geldi bu defa. Yine fırsat yok yaniKarşılıklı konuşmayı deneyin ama laf sokarak değil. once sakin bir dille ben çok üzülüyorum bu duruma çok yoruluyorum gibi konuşmalar yapın .daha önce denedinizmi bilmiyorum iyice konuşun karşılıklı oturup.insallah faydasi olur.
Markette kasadan geçirince yerin dibine girmişşşAllah yardımcın olsun valla ne diyim. Pedi havada sallaya sallaya mı getiriyormuş da utanıyormuş. Kadınlarla ilgili olan başka şeylerden de utansın o zaman.
Çocuklar küçükken genelde eşler benzer şeyler yaşıyor.Tahammül azalıyor,sabır azalıyor,vücut yorgun,beyin yorgun,alışkanlıklar değişiyor vs.Her evlilik (istisnalar hariç) bu dönemde biraz hasar alıyor.Cinsellik bile bambaşka boyutlara geliyor.Çocuklar büyürken evlilikte,eşlerde rayına oturuyor.Herkese iyi akşamlar bayanlar. Benim derdim eşim. Neden bilmiyorum ama 2 gündür çok fena soğuduğumu hissediyorum ama neden olduğunu bi türlü çözemedim. İki kızım var ve ben her an her zman dışarı çıkamıyorum malum çocuklardan zaten akşama kadar iş temizlik yemek çocuk derken kendimr bile zmn ayıramıyorum. Gelelim konuya 2 gün önce çok efedersiniz regl oldum ve evde sadece bir pedim var ve ben dışarı çıkamıyorum ki en yakın market bırdan 300 metre uzaklıkta. Eşimi aradım getirebilir misin diye akşam da getirsen olur dedim ( getiremeyeceğini biliyordum çünkü sadece bir kere almıştı onda da eve getirene kadar utancından yerin dibine girmiş) hayır alamam dedi markete gidince sende koli koli al napiyim dedi ve kapattı.neyse tmm dedim bi şekilde alırım dedim takmamaya çalıştım. Sonra akşam geldi abim gelecek bizde kalacak dedi ( eşiyle boşanmak üzere eve gitmiyor) tmm dedim gelsin. Neyse yemek yedik oturduk beyefendi maç bitiyor telefonu alıyor oyunu bitiyor dizi açıyor. Bizimle ilgilenirmisn dedim hadi beni bırak çocuklarla ilgilen dedim yorgunum karışmayın bana diyorr. Ya zaten akşama kadar yoruluyorum bari akşam gelince 2 saat bizimle ilgilen belki biraz moralim düzelir insan olduğumu hatırlarım olduğun yere çökmüşsn odundan farkın yok dedim gittim abisinin yatağını hazırladım evi komple temizledim vc, banyo tekrar tekrar temizledim. Abisi için yeni yatak yorganları çıkarmışım hepsi de ağır ağır beyefendi kılını kıpırdatmoyor. neyse odama gittim ama çok fena yoruldum belime ağrılar girdi bide gelmiş abim gelmeyecek demedi mi. sinirlendim ve çokk zoruma gitti gözyaşlarımı tutamadım bıraktım artık kendimi istemeden ağladım. Neyse akşam yatarken yine sarılarak uyuduk falan. Bugünde 17 yaşındaki erkek yeğeniyle gelmiş duş aldı arkadaşlarımın yanına gidecem dedi yemek de yemedi. Çabuk gel dedim yeğeninle yalnız bırakma bizi dedim saçmalama ne olacak dedi. Ben babamla yalnız kalamıyorum senin yeğenin kim oluyor dedim tmm bakarız erken gelmeye çalışırım dedi. Şuan sinirlerim alt üst artık ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum kissem olmuyor gülsem olmuyor bağırsam olmuyor. Kızlar akıl verin bana benim artık bünyem kaldırmıyor onun yanında güçlü durmak istiyorum ezilmek istemiyorum. Normalde beni çok seven şakalaşıp gülen insan. 3 gündür çocuklardan moralim bozuk olunca onada yansıyor oda üstüne böyle dengesiz davranınca kaldıramıyorum. Lütfen akıl verin bana. Sizden ricam fazla eleştirmeyin zira bi kötü söz bile kaldıracak halim yok. Zman ayırdığınız için teşekkür ederim
O zaman babanızı karıştırmayın işin içine.Mesela yani. Bu devirde herkese güvenilmez yani onu demek istedim. Yoksa babamdan korkacak değilim
Çocuklar 1 ve iki yaşındalar bebekler yani. Benim Yetişme tarzım bu ben kan bağım olmayan bi erkekle yalnız olmaya alışık değilim ondan böyle şeyler bana ters geliyorO zaman babanızı karıştırmayın işin içine.
Böyle konuşmaları doğru bulmuyorum ben.
Eşinizin yeğeni sizin de yeğeniniz,
hatta yaşınıza göre evladınız veya kardeşiniz sayılır.
Kaldi ki başbaşa değilsiniz,
evde çocuklarınız da var.
Eşinizle aranızdaki daha önemli sorunlara eğilin,yeğenden şikayet etmek yerine.
Yorulup,bunalmışsınız,
bu konuşmalarınıza bile yansıyor.
Eşinizle aranızda,iletişimsizlik olduğunu düşündüm yazdıklarınızdan.
İşteee bilmiyorum çok rahat sanırımYa misafir getiriyorsa başında dursun. Ne diye gidiyor.
Ben eşimden her istediğimde alırdı yaMarkette kasadan geçirince yerin dibine girmişşş
E ne güzel alabiliyor işteBen eşimden her istediğimde alırdı yahem mecbur alacak napalım yani diğer sorunlarınız için eşinizin eşref saatini bekleyip konuşabilirsiniz malum onlar ger sorunda zeytinyağı gibi üste çıkarlar
Ev zaten dağınıktı iki küçük çocuk olduğu için belki bilirsiniz çocukların girmediği delik fırlstmadığı eşya kalmıyor akşam çocukların dağınıklığını temizledim banyo falan da temiz olsun dış falan alır dedim. Geldiği gibide atmadım çocukları ona biraz dinlendi çağını çerezini yedi baktım bizimle konışacağı yok ağzından bş iki kelime alayım dedim çünkü yorgunluğumun üstüne sohbet etmek bana iyi geliyor ondan benimle ilgilen dedim. Eşim çok hassas biri azcık sesimi yükseltsem tri attığımı sanıyor oda konuşmuyor benle. Sabah yaşananlardan sonra tripli olmadığımı göstermek için üzerine gittim konuşmaya çalıştım ama konuşmaz olaydım1) Pedi çıkıp alamıyorsanız, böyle pedden utanacak birine minnet etmek yerine marketten getir uygulamaları var.
2)Gelecek olan abisi, el değil niye evi temizlemek için kendinizi paraladınız. Geldiğinde yatma saati gelince söylersiniz eşiniz çıkartır çarşaf yorganları. Siz de benimle ilgilen ilgilen demek yerine oturur yanına diziyi beraber izlerdiniz.
3)üst üste bunlar olunca bari bu istediğimi yaptırayım tarzda bir davranış olmuş.
Eşiniz hatasız demiyorum, düz biri olduğu belli ama güçlü durmak istiyorsanız benimle ilgilen demek yerine eve geldiğinde biraz nefes almasına müsade ettikten sonra çocukları salın başına işiniz varsa onları yapın, bitince de beraber vakit geçirecek aktivite önerin ondan beklemeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?