Geçen yine abisi bizdeydi ayyynısını yaptım öpücük dışında. Bi dahakine onu da yaparım. Şuan tek istediğim yalnız kalıp onunla konuşmak. Sizce ne diyebilirim ona. Kırıldığımı nasıl izah edebilirmAynen canım. Mesela git döşeği olduğu yerden çıkar yere devir, uf, hayatım nasıl kollarımı ağrıtmışım, kaldıramadım gücüm yetmedi benim için döşeği kaldırır mısın filan de. Böyle isteyince ve de kaldırıp götürdüğünde teşekkür ederim güçlü kocam diye yanağına bir öpücük kondurduğunda nasıl hoşuna gider.
Hem döşeği kaldırtmış olursun, hem eşinin gururunu okşamış olursun, hem aranızda ki ilişkiyi taze tutarsın
Klasik türk erkeğiMarkette kasadan geçirince yerin dibine girmişşş
Ya gece odanızda iken konuş, oturma odasında filan değil bence.Geçen yine abisi bizdeydi ayyynısını yaptım öpücük dışında. Bi dahakine onu da yaparım. Şuan tek istediğim yalnız kalıp onunla konuşmak. Sizce ne diyebilirim ona. Kırıldığımı nasıl izah edebilirm
Valla hep elim elinde yüzünde bş yerinde olur olmazsa rahat edemiyorum elim olmasa ayağımı ayağının üstüne atarım. Öyle yanımda olduğunu hissediyorum ve kendimi güvende hissediyorum diyorum gülüyor hoşuna gidiyorYa gece odanızda iken konuş, oturma odasında filan değil bence.
Hayatım ama sen bizi hiç sevmiyorsuuuun neden benimle hiç ilgilenmiyosuuun ne olur ki beni gün içinde de öpsen sevsen filan de
Öyle başla önce
Ama hani böyle hafiften bebekleştir sesini çocuksu bir tavırla tek parmağını onun yüzünde dolaştırırken söyle mesela
Daha sonra gün içinde de eline sırnaş
Maç mı izliyor bu akşam başbaşa izleyelim, çocukları erken yatırırım de mesela
Mısır patlat, gir kolunun altına, elini onun dizine koy, temas halinde ol sürekli
Öyle hep yap ki bunu, o yaklaşımı yapmadığında bir sıkıntın olduğunu anlasın :)
Bırak güçlü kadın istemiyor erkekler. Onların gözünde kadın narin, desteğe muhtaç ve kibar canlılar. Bunu bozmayalım ki yorulmayalım
Aynen erkek milleti cilveli narin çıt kırıldımı bayanları daha beğeniyo.anasınıfına başlayan çocuk gbi konuş bi görYa gece odanızda iken konuş, oturma odasında filan değil bence.
Hayatım ama sen bizi hiç sevmiyorsuuuun neden benimle hiç ilgilenmiyosuuun ne olur ki beni gün içinde de öpsen sevsen filan de
Öyle başla önce
Ama hani böyle hafiften bebekleştir sesini çocuksu bir tavırla tek parmağını onun yüzünde dolaştırırken söyle mesela
Daha sonra gün içinde de eline sırnaş
Maç mı izliyor bu akşam başbaşa izleyelim, çocukları erken yatırırım de mesela
Mısır patlat, gir kolunun altına, elini onun dizine koy, temas halinde ol sürekli
Öyle hep yap ki bunu, o yaklaşımı yapmadığında bir sıkıntın olduğunu anlasın :)
Bırak güçlü kadın istemiyor erkekler. Onların gözünde kadın narin, desteğe muhtaç ve kibar canlılar. Bunu bozmayalım ki yorulmayalım
Ewet bende öyle kasiyer erkekse bende geçirmekten utanıyorum yetiştirilme şekli dediğinşz gibi. Annesi fazla misafir sevmez çok ters bi kadın misafirlere rahat vermez. Bizim ev daha rahat sessiz her istedikleri önlerinde olduğu için bizim evi tercih ediyorlar tamam misafir başımız üstüne ama bu kadarı da olmaz insana bi rahat vermiyorlar eşimle bile konuşmak için fırsat kokluyorumNe rahat adam ...mahremim olmayan adamın esim yokken evde işi ne tamam beninde yegenim sayilir ama lafta yegenim degil ve rahat hareket edemem kaldi ki kayinvalidenler karsidayken misafir getirip gezmeye gitmek nedir..kayinda ayri hesap anasina gitsin yatsin ..esiniz extra large bi adam..bence sorun bu..cocuk oyalama meselesi derin konu ben pek cözemedim biz careyi bahceli evde bulduk havalar iyiyken esimle saliyorum bahceye takiliyolar evde pek oyalayamaz ..ben de oyalayamiyorun cok sıkılgan bizimkiler( 2 ve 5 yas erkek :))
Ped konusunda esimden hic istemedim en kötü ihtimal o eve geldi ben bi kosu gidip aldim marketten ki baska ihtoyaclari da aldim yani iki işi cikarmak gibi yaptim hep..
Bicok kisi utanabilir ben istemekten utanirim nedense yetistirilme galiba
Onuda deniyim bakimAynen erkek milleti cilveli narin çıt kırıldımı bayanları daha beğeniyo.anasınıfına başlayan çocuk gbi konuş bi gör
Yaa yaratacaksın güzelim, canım arkadaşım maç dediğin 1,5saatValla hep elim elinde yüzünde bş yerinde olur olmazsa rahat edemiyorum elim olmasa ayağımı ayağının üstüne atarım. Öyle yanımda olduğunu hissediyorum ve kendimi güvende hissediyorum diyorum gülüyor hoşuna gidiyorçocuklar uyuyunca da başbaşa kalınca konuşuyoruz ama maçlarından pek fırsat olmuyor maç yoksa beraber ortak dizimiz varsa izliyoruz. Malesef misafir olunca genelde misafirle uyur ben çocuklarla odamda uyurum onun içn fırsat bulacağımı sanmıyorum
Aaaynen öyle canımAynen erkek milleti cilveli narin çıt kırıldımı bayanları daha beğeniyo.anasınıfına başlayan çocuk gbi konuş bi gör
Ha bak hiç aklıma gelmemişti regl olduğum için hep kavga modunda olabilirm2 çocuk olan eve gelen dağınıklığa mı bakar ki? Ayrıca adam daha eve gelmeden ne yatağı serdiniz ki?
Eşiniz pedden niye utanıyor? Karısına ped almamaktan utanmalı bence.
Fazla mı mükemmelliyetçisiniz acaba? Bir de regl dönemi ben de kavga modunda oluyorum. Birkaç güne düzelirsiniz umarım.
Çok saol deneyecm faydası olur umarımYaa yaratacaksın güzelim, canım arkadaşım maç dediğin 1,5saat
Sen böyle çocuksu konuş bazen dudaklarını büz, durduk yere 'sev beni' de, durduk yere öp bakiyim de
Sonra ne bileyim mesela çay mı içiyorsunuz çaydanlığı onun tarafına koy çayın bitince kocacım çayımı koyar mısın de
Canım bende yaşadım, gördüm öküzlüğü.
Böyle yapa yapa çözdüm inan.
bence regl etkısınden hormonlar halay cekıyorHerkese iyi akşamlar bayanlar. Benim derdim eşim. Neden bilmiyorum ama 2 gündür çok fena soğuduğumu hissediyorum ama neden olduğunu bi türlü çözemedim. İki kızım var ve ben her an her zman dışarı çıkamıyorum malum çocuklardan zaten akşama kadar iş temizlik yemek çocuk derken kendimr bile zmn ayıramıyorum. Gelelim konuya 2 gün önce çok efedersiniz regl oldum ve evde sadece bir pedim var ve ben dışarı çıkamıyorum ki en yakın market bırdan 300 metre uzaklıkta. Eşimi aradım getirebilir misin diye akşam da getirsen olur dedim ( getiremeyeceğini biliyordum çünkü sadece bir kere almıştı onda da eve getirene kadar utancından yerin dibine girmiş) hayır alamam dedi markete gidince sende koli koli al napiyim dedi ve kapattı.neyse tmm dedim bi şekilde alırım dedim takmamaya çalıştım. Sonra akşam geldi abim gelecek bizde kalacak dedi ( eşiyle boşanmak üzere eve gitmiyor) tmm dedim gelsin. Neyse yemek yedik oturduk beyefendi maç bitiyor telefonu alıyor oyunu bitiyor dizi açıyor. Bizimle ilgilenirmisn dedim hadi beni bırak çocuklarla ilgilen dedim yorgunum karışmayın bana diyorr. Ya zaten akşama kadar yoruluyorum bari akşam gelince 2 saat bizimle ilgilen belki biraz moralim düzelir insan olduğumu hatırlarım olduğun yere çökmüşsn odundan farkın yok dedim gittim abisinin yatağını hazırladım evi komple temizledim vc, banyo tekrar tekrar temizledim. Abisi için yeni yatak yorganları çıkarmışım hepsi de ağır ağır beyefendi kılını kıpırdatmoyor. neyse odama gittim ama çok fena yoruldum belime ağrılar girdi bide gelmiş abim gelmeyecek demedi mi. sinirlendim ve çokk zoruma gitti gözyaşlarımı tutamadım bıraktım artık kendimi istemeden ağladım. Neyse akşam yatarken yine sarılarak uyuduk falan. Bugünde 17 yaşındaki erkek yeğeniyle gelmiş duş aldı arkadaşlarımın yanına gidecem dedi yemek de yemedi. Çabuk gel dedim yeğeninle yalnız bırakma bizi dedim saçmalama ne olacak dedi. Ben babamla yalnız kalamıyorum senin yeğenin kim oluyor dedim tmm bakarız erken gelmeye çalışırım dedi. Şuan sinirlerim alt üst artık ne diyeceğimi nasıl davranacağımı bilmiyorum kissem olmuyor gülsem olmuyor bağırsam olmuyor. Kızlar akıl verin bana benim artık bünyem kaldırmıyor onun yanında güçlü durmak istiyorum ezilmek istemiyorum. Normalde beni çok seven şakalaşıp gülen insan. 3 gündür çocuklardan moralim bozuk olunca onada yansıyor oda üstüne böyle dengesiz davranınca kaldıramıyorum. Lütfen akıl verin bana. Sizden ricam fazla eleştirmeyin zira bi kötü söz bile kaldıracak halim yok. Zman ayırdığınız için teşekkür ederim
Maç bir buçuk saat ama ya ondan sonraki spor haberleri yorumları puanları derken saat oluyor 12Yaa yaratacaksın güzelim, canım arkadaşım maç dediğin 1,5saat
Sen böyle çocuksu konuş bazen dudaklarını büz, durduk yere 'sev beni' de, durduk yere öp bakiyim de
Sonra ne bileyim mesela çay mı içiyorsunuz çaydanlığı onun tarafına koy çayın bitince kocacım çayımı koyar mısın de
Canım bende yaşadım, gördüm öküzlüğü.
Böyle yapa yapa çözdüm inan.
Vallahi aklımın ucundan bile geçmedi habence regl etkısınden hormonlar halay cekıyor2 günlük soğuma öle olcak iş degıl
Bana öyle oluyor esım hemen anlıyor regl olcaksın sana dokunmayalım diyorVallahi aklımın ucundan bile geçmedi ha
Ben bile anlamadım eşim nasıl anlasınBana öyle oluyor esım hemen anlıyor regl olcaksın sana dokunmayalım diyor
Ha bak hiç aklıma gelmemişti regl olduğum için hep kavga modunda olabilirmhiç aklıma gelmemişti valla saolun bende diyorum ne olmuş bana 2 gündür abisi gelecekti ama baktık saat akşam 11 i geçiyor çocuklar uyudu bizimde uykumuz geldi yatakları serdik. Oda geldiği gibi uyur diye
Aynen erkek milleti cilveli narin çıt kırıldımı bayanları daha beğeniyo.anasınıfına başlayan çocuk gbi konuş bi gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?