Konu eşim lütfen bakın

Eee o zaman (iki tane bebeğin var ve regl donemindesin) henüz gelmemiş ,gelme ihtimali olan kaynin için niye o halde yatak yorgan indiren sen oluyorsun ki? Esin hazirlasin kardeşinin yatağını ..hem kaynin neden sizde kalıyor ? Boşanınca size mi transfer olacak ?

Üstelik annesinin evi hemen karşımızda olmasına rağmen kardeş yeğen kuzen kim gelirse annesine gitmez bize gelir. Biz çok ilgili olduğumuzdan galiba fazla yüz veriyorum ben

Aynısı kayınbiraderim.
İkide bir ayrılmaya kalkıyorlar onu da yapamıyorlar. Allah sabır versin, inşallah düzelir

Neden yerin dibine giriyor ki regl olmak ayıp mı günah mı? Hiç anlamıyorum. Şunu düşündüm, güçlü kadınları hep ezerler, nasılsa güçlü, o yapar, o altından kalkabilir diye.
Ama narin, çıtkırıldım kadınlara hep destek olunuyor.

Kesinlikle öyle ben her zorluğun altından kalkabiliyorum çok şükür kendi işimi kendim görebiliyorum oda onu bildiği için fazla takmıyor kendi halleder diye de insan bazen eşinden de destek bekliyor

"efedersiniz regl oldum ve evde sadece bir pedim var "

siz bunu utanılacak bir şey olarak görüyorsunuz dolayısıyla eşinizde öyle görüyordur bu durumda öküzlük yapmış olmuyor ve ilişkiniz size göre baya normal geldi bana anlayamadım.

Size tavsiyem eşinizle açık ve net konuşun.
Erkekler imadan anlamıyor.
Yatak,yorganı tek başınıza ve zorlanarak indireceğinize 'hayatım kalk yastık,yorgan çıkaralım abinin yatağını yapalım'
'Abin gelecekse benim evi toplamam lazım,
çocuklarla sen ilgilen lütfen'
Yeğenin gelmiş,hoşgelmiş ama evimize misafir getirdiysen lütfen ya evde kal,
ya da misafiri de yanında götür gibi.

Kesinlikle öyle ben her zorluğun altından kalkabiliyorum çok şükür kendi işimi kendim görebiliyorum oda onu bildiği için fazla takmıyor kendi halleder diye de insan bazen eşinden de destek bekliyor
O zaman ne diyelim olur böyle şeyler düzelir

Sence klasik Türk erkeği artıı doğu erkeği böyle bişeyden anlar mı. Onlar bi maç izlesinler en fazla yaptığı şey çocuklara bakmak

Sence klasik Türk erkeği artıı doğu erkeği böyle bişeyden anlar mı. Onlar bi maç izlesinler en fazla yaptığı şey çocuklara bakmak
O zaman sizin beklentiniz ne eşinizden?
Ben her şeyi,tek başıma yaparım yeter ki akşam iki satır sohbet edelim mi diyorsunuz?
Benim eşim klasik Türk erkeği değil,
çevremde de yok böyle erkekler.
O nedenle sizin tarzınızdaki evliliklere ve diyaloglara yabancıyım.
Siz hem durumu kabullenmişsiniz,
hem şikayet ediyorsunuz,
anlayamadım gerçekten.

Tabii ki de bekliyor. Hele ki hasta olduğunda, uykusuz olduğunda nasıl destek istiyorsun. Hafiften bırak güçlü kadın duruşunu derim. Eşine narin kadın ol, başkasına güçlü dur yine.
Ama kola kapağını bile açamıyorum hayatım elimi acıttı diye verip ufaktan ufaktan onun desteğine ihtiyacın olduğunu belirt bence

Yok yapar, yapar da canım sen yaptırtmasını bilmiyorsun

Arada yapıyorum erkekler böyle kahramanlıkları sever

Arada yapıyorum erkekler böyle kahramanlıkları sever
Aynen canım. Mesela git döşeği olduğu yerden çıkar yere devir, uf, hayatım nasıl kollarımı ağrıtmışım, kaldıramadım gücüm yetmedi benim için döşeği kaldırır mısın filan de. Böyle isteyince ve de kaldırıp götürdüğünde teşekkür ederim güçlü kocam diye yanağına bir öpücük kondurduğunda nasıl hoşuna gider.
Hem döşeği kaldırtmış olursun, hem eşinin gururunu okşamış olursun, hem aranızda ki ilişkiyi taze tutarsın

Hayır ya kabullenmek deil katlanmak diyelim. Gerçekten çok yoruyor anlamıyor beni. Çocukların yorgunluğunu onunla iki çift laf ederek de olsa atlatmak istiyorum ama onun için maç olsun yeter. Ben mi Beşiktaş mı desem cevabı ne olur bilmiyorum . Bende size ne yapabilirim nasıl ilgisini kendime çekebilirim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…