Üstelik annesinin evi hemen karşımızda olmasına rağmen kardeş yeğen kuzen kim gelirse annesine gitmez bize gelir. Biz çok ilgili olduğumuzdan galiba fazla yüz veriyorum benEee o zaman (iki tane bebeğin var ve regl donemindesin) henüz gelmemiş ,gelme ihtimali olan kaynin için niye o halde yatak yorgan indiren sen oluyorsun ki? Esin hazirlasin kardeşinin yatağını ..hem kaynin neden sizde kalıyor ? Boşanınca size mi transfer olacak ?
Ben ayrılmaya çalışmıyorum amaAynısı kayınbiraderim.
İkide bir ayrılmaya kalkıyorlar onu da yapamıyorlar. Allah sabır versin, inşallah düzelir
Kesinlikle öyle ben her zorluğun altından kalkabiliyorum çok şükür kendi işimi kendim görebiliyorum oda onu bildiği için fazla takmıyor kendi halleder diye de insan bazen eşinden de destek bekliyorNeden yerin dibine giriyor ki regl olmak ayıp mı günah mı? Hiç anlamıyorum. Şunu düşündüm, güçlü kadınları hep ezerler, nasılsa güçlü, o yapar, o altından kalkabilir diye.
Ama narin, çıtkırıldım kadınlara hep destek olunuyor.
Eltim düzeltmeye uğraştı baktı olmuyorBen ayrılmaya çalışmıyorum ama
O zaman ne diyelim olur böyle şeyler düzelirKesinlikle öyle ben her zorluğun altından kalkabiliyorum çok şükür kendi işimi kendim görebiliyorum oda onu bildiği için fazla takmıyor kendi halleder diye de insan bazen eşinden de destek bekliyor
Sence klasik Türk erkeği artıı doğu erkeği böyle bişeyden anlar mı. Onlar bi maç izlesinler en fazla yaptığı şey çocuklara bakmakSize tavsiyem eşinizle açık ve net konuşun.
Erkekler imadan anlamıyor.
Yatak,yorganı tek başınıza ve zorlanarak indireceğinize 'hayatım kalk yastık,yorgan çıkaralım abinin yatağını yapalım'
'Abin gelecekse benim evi toplamam lazım,
çocuklarla sen ilgilen lütfen'
Yeğenin gelmiş,hoşgelmiş ama evimize misafir getirdiysen lütfen ya evde kal,
ya da misafiri de yanında götür gibi.
O zaman sizin beklentiniz ne eşinizden?Sence klasik Türk erkeği artıı doğu erkeği böyle bişeyden anlar mı. Onlar bi maç izlesinler en fazla yaptığı şey çocuklara bakmak
Tabii ki de bekliyor. Hele ki hasta olduğunda, uykusuz olduğunda nasıl destek istiyorsun. Hafiften bırak güçlü kadın duruşunu derim. Eşine narin kadın ol, başkasına güçlü dur yine.Kesinlikle öyle ben her zorluğun altından kalkabiliyorum çok şükür kendi işimi kendim görebiliyorum oda onu bildiği için fazla takmıyor kendi halleder diye de insan bazen eşinden de destek bekliyor
Yok yapar, yapar da canım sen yaptırtmasını bilmiyorsunSence klasik Türk erkeği artıı doğu erkeği böyle bişeyden anlar mı. Onlar bi maç izlesinler en fazla yaptığı şey çocuklara bakmak
Arada yapıyorum erkekler böyle kahramanlıkları severTabii ki de bekliyor. Hele ki hasta olduğunda, uykusuz olduğunda nasıl destek istiyorsun. Hafiften bırak güçlü kadın duruşunu derim. Eşine narin kadın ol, başkasına güçlü dur yine.
Ama kola kapağını bile açamıyorum hayatım elimi acıttı diye verip ufaktan ufaktan onun desteğine ihtiyacın olduğunu belirt bence
Anlat o zmn nasıl yaptırtmalıyım bende onu soruyorumYok yapar, yapar da canım sen yaptırtmasını bilmiyorsun
Aynen canım. Mesela git döşeği olduğu yerden çıkar yere devir, uf, hayatım nasıl kollarımı ağrıtmışım, kaldıramadım gücüm yetmedi benim için döşeği kaldırır mısın filan de. Böyle isteyince ve de kaldırıp götürdüğünde teşekkür ederim güçlü kocam diye yanağına bir öpücük kondurduğunda nasıl hoşuna gider.Arada yapıyorum erkekler böyle kahramanlıkları sever
Yazdım :) bir örnek sadeceAnlat o zmn nasıl yaptırtmalıyım bende onu soruyorum
Hayır ya kabullenmek deil katlanmak diyelim. Gerçekten çok yoruyor anlamıyor beni. Çocukların yorgunluğunu onunla iki çift laf ederek de olsa atlatmak istiyorum ama onun için maç olsun yeter. Ben mi Beşiktaş mı desem cevabı ne olur bilmiyorumO zaman sizin beklentiniz ne eşinizden?
Ben her şeyi,tek başıma yaparım yeter ki akşam iki satır sohbet edelim mi diyorsunuz?
Benim eşim klasik Türk erkeği değil,
çevremde de yok böyle erkekler.
O nedenle sizin tarzınızdaki evliliklere ve diyaloglara yabancıyım.
Siz hem durumu kabullenmişsiniz,
hem şikayet ediyorsunuz,
anlayamadım gerçekten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?