ya herşey sorun gerçekten ve babası hele çok çok sorunlu.Ben hiçni yerde görmedim bi insana alınan hediyeninbaşa kakıldığını.Eşim dişinden ameliyat aoldu biliyolardı aramadılar bile ama onlar şimdi ağam paşam.Bneim ailem de böyle sorunlu tipler.Ben onlardan fikir vs istemem.Ben herkes kendi işini kendi yapsın mantığındayım.Bna beş dk vakti yok.Yoğunum diye babasını arar arar dertleşirhaklısınız. aranız iyi olsa ilgili olsalar fikir alabilir, istişare edebilir ama babayla iş görüşmesine gitmek de neymiş?
Güya ofiste bi işmiş.Ama ben zerre anlam veremedim Koskoca adamın bebek gibi hala babasından yardım beklemesine.Neresinden tutsam elimde kalıyor gören de iyi,aklı başında bi adam sanar babasınıPardon ne isi buki babayla is gorusmesine gidiyor?
valla veremiyomuş demekki dün aramış her şeyi rapor etmiş bugün de babası götürecekmişYanlış anlamadım demi eşin iş görüşmesine babasıyla gidiyorhaklısın tabiki koca adam kendi hayatıyla ilgili kararları kendisi veremiyomu
Ya iş kurma olsa hadi bi nevi anlarimda ofiste bir iş icin babasini istemesi gercekten sacma.. bu adam sizle evlenirken nasil karar verdi acaba. ..Güya ofiste bi işmiş.Ama ben zerre anlam veremedim Koskoca adamın bebek gibi hala babasından yardım beklemesine.Neresinden tutsam elimde kalıyor gören de iyi,aklı başında bi adam sanar babasını
hah işte aynen ben de bunu dedim.Ama o bunu bisorun olarak görmüyor.O kadar siniriliyim ki.üstüne gidince de keşke yaşamasam diyorİlkokula kayıt olmaya mı gidiyor ??
Kusura bakma konu sahibi de sen dünyanın öbür ucuna taşınsan da kocan da bu kafa oldukça ı ıh zor...
onu da dün öğrendim.Babası annesi hep birkarar veriyolar.Kv ve kp hala bana x biz izin vrdik diye evlendi seninle derYa iş kurma olsa hadi bi nevi anlarimda ofiste bir iş icin babasini istemesi gercekten sacma.. bu adam sizle evlenirken nasil karar verdi acaba. ..
Ay yok artik yaa allah sabir versin sizee...onu da dün öğrendim.Babası annesi hep birkarar veriyolar.Kv ve kp hala bana x biz izin vrdik diye evlendi seninle der
valla sabır taşm çatlamak üzere.İnsan tabiki derteşmek ister birisiyle.Babası sonuçta.Ama bu babası benim evime gelip gideni yasaklayan hediye adı altında aldığı pantolonu bile laf eden birisi.Nerde iyi niyet nerde anne babalık?Ay yok artik yaa allah sabir versin sizee...
25eşin kaç yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?