Konu eşim

Sonra ben bu kadar cefakar ,fedakar kadınlara bazı sıfatlar bulunca ban yiyorum ya da linç ediliyorum kk ahalisi. Ama herseye yeticem, mükemmel kadın olucam , kariyer de yapicam ,boşandi da dedirtmiycem, para da kazanicam , cocuk da yapicam, kan kusup kızılcık şerbeti içtim diycem, yine de müthiş kadın imaji cizicemcilere ifrit oluyorum. evde oturup gururla iki yüzlü olmadan mertçe hem de mutlu mesut koca parasi yiyorum hem de saygı görüyorum diyen kadinlara duyduğum sayginin onda birini duymuyorum.

habersiz gidin konser salonunda baskın yapın

Bence geldiğinizden haberi bile olmasın izleyin derim. Ya sürpriz ya da başka bi durum var ortada.. Ki pek süprizlik durmuyor.

kızı aramış ama aradıgını bulamamış size surat yapıyor terbiyesiz ,

Siz her şeyin farkındasınız ki. Bu ilk vukuatı da değil. Adamın flörtöz olduğunu biliyorsunuz ki ben bu kadarla kaldığını da hiç düşünmüyorum. Bence siz tayin olup yanına geri döndüğünüzde her şeyin düzeleceğini düşünüyorsunuz ama çok yanılıyorsunuz. Bazı şeyleri görmezden gelince maalesef yok olmuyorlar. Adam sizi sürekli aldatıyor. Ayşe, Fatma isimler değişiyor ama eşiniz hiç değişmiyor. Oraya gizlice gidip gözünüzle gördüğünüz de vazgeçecek misiniz eşinizden? Öyleyse gidin ve görün ama siz bunu yapamayacağınız için kızı arayıp engellemeyi düşünüyorsunuz.

erkeklerin hepsi mi böyle?çevremde bi kaç erkek daha var böyle..şuan evli değilim ama ileride eşim de böyle davranıslar sergiler mi dedim konunuzu okurken

En mantıklısı uzaktan takip etmek, yoksa sonuna kadar inkar taktiğini uygular.
Konser cuma günüydü sanırım o zamana kadar sakın kalmaya çalış lütfen , bir şey elli etme , git ve izle...

Hayır söyleme. İznim yok de, izin al ve bas cidden çok merak ettim.

EKLEME: Son sayfaları şimdi okudum eski konularınızı yazmış arkadaşlar ben de bu ilk sandım arkadaşım gitmene bile gerek yok, bu adamdan kurtul bence bas tekmeyi.

Ablacım önceki konuna baktım kocamdan adam olmaz yazmışım
Nitekim de olmamış yani
Sen hayatboyu bu adamı başka başka kadınlara asılırken basacak mısın?

aslında sürekli basıp basıp bir şey yapılmayacaksa ve adam devam edecekse kadın da oturup bunu çekecekse basmanın da manası yok yüz göz olmaktan öteye gitmez

Ayan beyan ortada her şey..
Birlikte gideceği sıradan bir erkek arkadaşı olsa size söyler diye düşünüyorum plan yaptık diye.
Siz de ona göre ayarlardınız yol durumunuzu. Pek masum gelmedi bana..

Bence hemen basmaya falan çalışmayın. Gidince eşinizin whatsappını bilgisayarınıza tanımlayın kimle ne konuşuyor yazışmaları görün.

A Aykilil dayanamadım biraz göz gezdirdim eski konularına ve hatırladım seni, niye bunu yapıyorsun kendine? Bu adamın elle tutulacak hiç bir tarafı yok. Borç, iddia, sadakatsizlik, duyarsızlık ne ararsan var. Çocuk yok seni ona bağlayan bir şey yok.

Biz kadınlar niye böyleyiz ya, niye vazgeçemiyoruz. Yapma kendine bunu, bunu kendine reva gördükçe aynı düzen devam edecek. Sen kendine önem vermiyorsun ki karşı taraf sana versin.

Böyle giderse daha çok konu açarsın. Otur düşün bence sakin kafayla bunları, bileti falan düşünmek yerine.

Valla panpa hep yazıyorum bizim kadınlarımız koca delisi diye. Çalışsın çalışmasın genel olarak kendine saygısı olan, bireysel kadın yok arkadaş. Özsaygıyı hiçe sayıp dünyada başka erkek yokmış gibi yapışmak kadınlarımıza vergi Konu sahibesinin hayatının %50si de kocasının kırıklarına kendini rezil etmekle geçiyor

Aldatilmahi gozunuzle gormektdn korkuyorsunuz sanirim..Bu evliligin bitmesinden korkuyorsunuz.

İsterseniz o konsere sizde gidin, eşinizin kiminle salona girdiğini uzaktan izleyin. Eğer bir erkek arkadaşı ileyse hic konudan bahsetmeyin ve evinize dönün. Ama bayan bir arkadaşı ise fotoğrafını çekin. Eve döndüğünde fotoğrafı da gösterip neollup bittiğini anlatmasını isteyin

Yok artık!
Bu adam sizi hayatında istemiyorki zaten.
Uzatmaları oynuyorsunuz. O resmen keyfine bakıyor. Bence kabullenin artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…